Προς το περιεχόμενο

Ας εξετάσουμε τις γνώσεις σας.............

teoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:evil: Καλησπέρα. Από μελέτη σχετικά με τις τιμές των car-mp3, gps, bleutooth, rear camera, dvd, tv με οθόνη αφής 2 DIN, βρήκαμε ότι κοστίζουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1500€. Έτσι, θέτω το ερώτημα κατα πόσο είναι εφικτό η κατασκεύη ενός τέτοιου συστήματος από έναν παλιό υπολογιστή συνδεδεμένο με οθόνη αφής που θα εμφανίζει το εικονικό πληκτρολόγιο. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ γνωστα... Σύνδεση με gps, ασύρματα με rear camera, μουσική από κινητό, μέσω bleutooth, κάρτα τηλεώρασης, ραδιοφώνου. Γίνεται???????????????????????????

Και άν ναι, πώς....

Όσοι πιστοι και γνώστες, File your ideas.

Έτσι για να φτιάχνουμε και κάτι φτηνό και αρκετά καλύτερο από τα ετοιματζίδικα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

φίλε μου αν έχεις χρόνο και μεράκι όλα γίνονται. βασικά καλό είναι να επιλέξεις μητρική τύπου mini ή micro atx και έναν μικρό επεξεργαστή για να μην έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας και να μην τραβάει και πολλά watt. μνήμη μια 512 είναι αρκετη πιστεύω, για δίσκο θα πρότεινα κάποιον από laptop καθώς αντέχουν σε κραδασμούς. το ίδιο και για dvd player (από laptop) λόγω μικρότερου μεγέθους. τέλος αν δεν σε ενδοιαφέρει να παίζεις παιχνίδια μπορείς να επιλέξεις μητρική με onboard κάρτα γραφικών. όσο για οθόνη μια 7' είναι αρκετή (υπάρχουν τέτοιες με touchscreen αρκεί το board να έχει serial port). το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι το ρεύμα καθώς θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 250 watt απόδοση και να μην έχει απώλειες κατα τη λειτουργία του κινητήρα ταυτόχρονα με το pc, και δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω εδώ καθώς δεν είμαι ηλεκτρονικός. αν κάποιος ξέρει πάντως ας μας πεί την γνώμη του καθώς κι εμένα θα με ενδοιέφερε να μάθω. τέλος καλό θα ήταν να είχαμε και κανένα σχεδιάγραμμα αν μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα.

Δημοσ.

τί θα έλεγες αντί για σκληρό, να βάζαμε ένα memory stick usb, γύρω στα 4 gb. και αν όχι windows xp, τότε windows mobile, όπως αυτά για pda. Παρόλα αυτά καλή αρχή κάναμε....thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...