Cathouse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Παλαιότερα είχα κανει partition σε ενα σκληρο και τώρα τον έκανα εξωτερικό και θέλω να το ξαναενώσω.Τα έκανα διαμόρφωση και είναι και οι δύο άδειοι.Δε βρίσκω όμως κάποια εντολή για να τους ξανακάνω ένα.
sotalotsopa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δοκιμασεε με το partition magic 8 να κανεις merge τα δυο διαμερισματα, ή αν τα διαγραψεις και τα δυο διαμερισματα και να φτιαξεις ενα καινουριο με ολη την χωρητικοτητα του σκληρου σου. Σημ. Δεν το εχω δοκιμασει με εξωτερικο σκληρο, αλλα φυσιολογικα γινεται.
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Νομίζω γίνεται με το partition magic, αλλά αφου τα partitions σου είναι κενά, πολύ απλά διέγραψε τα και φτιάξε μετά ένα μεγάλο (μέσα από τα windows). edit: Δεξί κλικ στο My computer -> manage -> disk management
Cathouse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Το fdisk που θα το βρω,η θα το γράψω? Ευχαριστώ.
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 edit: Δεξί κλικ στο My computer -> manage -> disk management Το fdisk που θα το βρω,η θα το γράψω?Ευχαριστώ. Πήγαινε εκει που είπα. Το ίδιο είναι, απλά το ένα ειναι σε γραφικό περιβάλλον και το άλλο σε γραμμή εντολών.
Cathouse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δεν κατάφερα κάτι.Τα προσπαθησα και τα 2.Αν έχει κάποιος κάτι άλλο.... Ευχαριστώ.
VasKag Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 το fdisk δεν τρεχει μεσα απο windows. πρεπει να bootαρεις με δισκετα εκκινησης 98
Cathouse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Κατ'αρχην σας ευχαριστώ όλους για άλλη μια φορά. Επειδή όμως έιμαι άχετος στο θέμα αν κάποιος θέλει και δεν βαριεται ας γράψει μια ολοκληρωμένη διαδικασία.Γιατί αλλιώς τζάμπα χάνεται τον χρόνο σας να μου δίνετε γενικές απαντήσεις. Χωρίς παρεξήγηση,έτσι?Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.
Digital-Entity Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Χρησιμοποίησε το Acronis Disk Director. Με αυτό θα κάνεις τη δουλειά που θέλεις.
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Επειδή δεν ξέρω τι windows έχεις σου δείχνω με screenshots απ' τα δικά μου αγγλικά windows. Αν έχεις ελληνικά είναι όλα σχεδόν τα ίδια, με ελληνικά ονόματα, νομίζω και στις ίδιες θέσεις. 1) Είσαι στην επιφάνεια εργασίας. Πάτάς δεξί κλικ στο "My computer" ή "Ο υπολογιστής μου και πατάς "manage" ή "διαχειρηση" 2)Πατάς "disk management" ή διαχείρηση δίσκων" 4) Πατάς "delete partition" ή "διαγραφή διαμερίσματος" και στα δυο partitions που έχει ο δίσκος σου. Προφανώς δεν μπορώ να διαγράψω το partition με τα αρχεία μου για να σου βάλω screenshot 5) Πατάς "create new partition" ή "Δημιουργία νέου διαμερίσματος" (δεν θυμάμαι αν λέγονται ακριβώς έτσι οι επιλογές), στον "μη κατανεμημένο χώρο" ή "unlocated space" και φτιάχνεις ένα νέο partition σε όλο τον κενό χώρο. Υπόψιν ότι για φτιάξεις το νέο μεγάλο partition, τα windows έχουν σαν προεπιλογή όλο το μέγεθος οπότε δεν χρειάζετε να αλλάξεις/αυξήσεις τίποτα. Και να επιλέξεις την επιλογή "quick format" ή "γρήγορη διαμόρφωση".
Αλέξης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αν θυμαμαι καλα,δεν γινεται quick format,μετα απο δημιουργιαα νεου partition.Θελει full format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.