kavaliotis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Εννοώντας οτι πχ στο youtube δεν ακουω ηχο. Οι ηχοι εκκινησης των windows δεν ακουγονται πια και διαφορα αλλα τετοια χαζα. Αν τρεξω mp3 ή video, ολα καλα, αλλα μεσω browser τιποτα. Δεν εχω αλλαξει καποιο setting και δεν θυμαμαι τι εγινε και σταματησε να παιζει. Αλλα ειναι πολυ σπαστικο. Πειραζω την μπαρα πχ που εχει στο youtube για τον ηχο αλλα τιποτα, ουτε στο nvidia mixer ειναι κατι απενεργοποιημενο. Αν καποιος μπορει να βοηθησει. Επισης χαθηκε το κουμπακι του ηχου των windows, εκεινο το μικρο μεγαφωνο κατω στην μπαρα εργασιας. Παω εκει που τσεκαρεις που το εμφανιζει αλλα δεν εμφανιζεται τιποτα...
Powerline Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δοκίμασε να αφαιρέσεις τους drivers της κάρτας ήχου και να τους ξαναπεράσεις. Εναλλακτικά, αν είναι κάποια on-board και δεν έχεις πρόχειρους τους drivers, μπορείς να πας στη διαχείριση συσκευών (Device Manager), να βρείς την κάρτα ήχου, να κάνεις roll back driver και μετά install drivers. Όταν σε ρωτήσει, επέλεξε αυτόματη επιλογή
kavaliotis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Τους drivers τους ξαναεβαλα απο πανω, no luck.
kostassid Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 πρεπει να εχεις ρυθμισει τον εκαστοτε browser που χρησιμοποιεις να παιζει ηχους και βιντεο, οποτε δοκιμασε τα settings τους
kavaliotis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αυτα τα εχω κανει, αλλωστε ειναι λιγο κουφο να μην ακουγονται ουτε στον Firefox ουτε στον ΙΕ χωρις να εχω πειραξει τιποτα και στους 2...
Freakster Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Και εγω νομιζω κατι δε παει καλα με τη καρτα ηχου. Εβαλες τους νεωτερους drivers? Aν πας στον πινακα ελεγχου και συσκευες αναπαραγωγης ηχου στο ''ηχος '' tab τι συσκευες σου δειχνει;
makaveli Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αυτό το έχω πάθει και εγώ! Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την διαφορά που αμα βάλω τέρμα τα ηχεία, ακούω ίσα ίσα κάτι ψιλά. Έχω ψάξει και στο Google και δεν έχω βρεί άκρη..
kavaliotis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Και εγω νομιζω κατι δε παει καλα με τη καρτα ηχου. Εβαλες τους νεωτερους drivers? Aν πας στον πινακα ελεγχου και συσκευες αναπαραγωγης ηχου στο ''ηχος '' tab τι συσκευες σου δειχνει; nForce Audio Εχω το DFI LanParty Ultra-D και χρησιμοποιω την onboard καρτα ηχου.
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 kai gw mia apta idia....to patha kai sta xp twra kai sta vista....den exw ixo ston opera....dokimasa ta panta....de vrika akri ...
kavaliotis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Παιδια ο χρηστης mast12 μου εδωσε την λυση!!!!! Τωρα εχω κανονικα ηχο! Επειδη το ελαβα με ΡΜ, εννοειται και θεωρω σωστο να το κοινοποιησω να το δουνε ολοι, ελπιζω να μην εχει προβλημα. Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με το εξής Alright the problem is really the mapping of wavemapper in Windows registry as reported by one member of the forum. All you need to do is to open registry editor by going to Start menu, Run, typing regedit and then Enter. After that, in the registry editor, walk yourself through the tree in the left pane, till you reach My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 And then on the right pane, right click and click on New, select String value, enter "wavemapper" (without quots of course), ENTER, type "msacm32.drv", ENTER. Close the editor. No need to restart. Video on Google and YouTube et al would work fine now. Thanks to the member who pointed out the key. I just mentioned the procedure. Have a nice day!
tsakonas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 an einai dunaton!!!! emena uparxei hdh sta vista afto!!! egw den to vala pantws!!! ti na kanw? na to svisw??? re ti kolimata einai afta.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.