Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να παίξω DVD στο PC προβάλλοντας άλλους υποτίτλους;

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα DVD από περιοδικό, το οποίο έχει μόνο ελληνικούς υποτίτλους. Μπορώ να παίξω το DVD στον υπολογιστή μου, προβάλλοντας όμως αγγλικούς υποτίτλους που έχω βρει στο ίντερνετ; Χωρίς να πρέπει να περάσω την ταινία στον σκληρό, να αλλάξω κωδικοποιήσεις και τέτοια. Δοκίμασα με το WinDVD, αλλά δε βγάζω άκρη. Μια λύση θα ήταν να παίζει η ταινία στο KMPlayer που ξέρω να βάζω υποτίτλους, αλλά ούτε αυτό μου πετυχαίνει. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Χμ, ευχαριστώ parcifal, αλλά μάλλον δεν πολυκατάλαβα. Το βρήκα το πρόγραμμα και το κατέβασα, αλλά μετά πώς το χειρίζομαι; Βάζω να παίξει το dvd με το windvd, τρέχω το ffdshow και φορτώνω υποτίτλους, αλλά δε γίνεται τίποτα. Μήπως μπορείς περιληπτικά να μου εξηγήσεις τι παίζει;

Δημοσ.

Γίνεται με τον GOM Player, δοκίμασέ τον.

EDIT: Μια και έχεις τον KMPlayer, βάλε το DVD να παίζει και πάτα Ctrl+O για να φορτώσεις τους υπότιτλους που θέλεις. Σε μένα τουλάχιστον πετυχαίνει.

Δημοσ.

Pws akrivws re zavlaka me ton media player classic??? kanw ayto poy leei o filos parsifal me toys ffdsow codecs alla tsifos. sto media player classic den exei energi tin epilogi subtitles. Kai kati allo xerei kaneis pws mporw na dilwsw na paizei kai xexwristo arxeio ypotitlwn se ena video cd arxeio dat to media player classic????? Parolo poy arxeio video kai arxeio ypotitlwn exoyn akrivws to idio onoma me diaforetiki epektasi to media player classic den anagnwrizei toys ypotitloys kai den moy exei energi tin epilogi subtitles.

Δημοσ.
Ναι, αλλά με το KMPlayer δεν μπορώ να παίξω την ταινία από το DVD! Γίνεται αυτό;

Oταν λες δεν μπορεις;

Μια χαρα τις βλεπω τις ταινιες μου DVD απο τον KMPlayer...

Δημοσ.

Ανοίγω το KMPlayer. Open file και ψάχνω το DVD. Aν κάνω κλικ στο drive που έχει το DVD, δεν ξεκινάει ταινία, αλλά με βάζει μέσα στο δίσκο που έχει ένα κάρο αρχεία, απ'τα οποία κανένα δε μου παίζει. Τι στο καλό δεν κάνω σωστά; Καμιά ρύθμιση έχω χάσει;

Δημοσ.

Σωστό συτό που λέει ο zavlakas, αλλά θεωρώ το rendering που κάνει το ffdshow στους υποτίτλους πολύ ανώτερο σε ποιότητα από την ενσωματωμένη δυνατότητα διαφόρων media players. Βέβαια, MPC + ffdshow είναι μαγικός συνδυασμός, δεν έχω βρεί ακόμη αρχείο συμπιεσμένο κατά MPEG4 που να μην το παίζει.

@FilipposMD: Το ffdshow δεν το τρέχεις χειροκίνητα, με το που θα ξεκινήσει ο player την αναπαραγωγή, θα πρέπει να φορτωθεί αυτόματα ο ffdshow codec για να αναλάβει την αποκωδικοποίηση του mpeg2 video stream. Μόνη προϋπόθεση είναι ο media player που έχεις να χρησιμοποιεί «εξωτερικούς» codecs που υπάρχουν εγκατεστημένοι στο σύστημα. Στον MPC για παράδειγμα, αρκεί στα options να απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη υποστήριξη για mpeg2 video και τότε θα φορτωθεί, από τους εγκατεστημένους mpeg2-capable codecs, αυτός με το μεγαλύτερο merit (λογικά θα είναι ο ffdshow).

Στο screenshot που έδωσα, εξυπακούεται ότι στην αριστερή στήλη, το Subtitles πρέπει να είναι tick-αρισμένο...

Δημοσ.

Pedes egw pantws me to media player classic den mporw na to katafero me ena dat(video cd) arxeio poy exw. Na to kanw diladi na paizei ypotitloys sto mpc. parolo poy exw xexwristo arxeio ypotitlwn se .srt morfi. To mpc ti morfis ypotitloys ypostirizei?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...