Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Προσπαθω να κανω μια online συναλλαγη με eurobank και χρειαζομαι την εκδοση πιστοποιητικου.Παω να το φτιαξω και μου βγαζει μυνημα οτι ....Εχω vista gr με ie 7 ενημερωμενα με τα διαθεσιμα update .Καμμια λυση ??? Ευχαριστω.Οταν παω στο link που λεει μου λεει οτι ειναι ενημερωμενα τα vista.
barcoder Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα Γιάννη. Αυτό που αντιμετωπίζεις είναι λίγο περίεργο, γιατί αυτού του είδους πρόβλημα υπάρχει στις εκδόσεις των Windows 98 έως και τα Windows XP. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα (επειδή θεωρείται ενημερωμένος browser ο IE7). Σε αυτή τη σελίδα μπορείς να διαβάσεις (Βοήθεια της Microsoft) σχετικά με το πρόβλημα σου και βέβαια πως θα μπορέσεις να το λύσεις. Ελπίζω να βοήθησα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα οτι βρηκα ειχε σχεση με προγενεστερα windows οπως ειπες κι εσυ.Εμενα μου το εκανε ξαφνικα...Μια χαρα εκανα δουλεια με τον ie 7 και στα xp που τον ειχα κατεβασει και στην αρχη στα vista.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Η Τραπεζα επιμενει οτι το ιδιο προβλημα εχουν για εκδοση πιστοποιητικων ολοι οι χρηστες με ie 7 και πρεπει να κατεβασω το patch που εγω δεν βρισκω για vista...Πηρα το help desk της microsoft τηλεφωνο , μιας και εγινα νομιμος χρηστης και κατεγραψαν το προβλημα και μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο.Ιδωμεν...
Angeldust Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 To idio problima exw ki'egw me tin Eurobank kai ta Vista. Tous pira thlefono kai dilosan agnoia. An den to lysoun pantws me exoun xasei apo pelath, einai standar diko tous problima.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Εγω πηρα και την Microsoft τηλεφωνο και μου ειπαν καποια κ.Ρουσσου οτι θα το κοιταξουν μαζι με την Eurobank.
Angeldust Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Γιάννη σε πήραν τηλέφωνο μήπως? Εχουμε καμμιά εξέλιξη στο θέμα? Αναγκάστηκα να εγκαταστήσω XP σε δεύτερο partition μόνο και μόνο για να το e-banking. Αν δεν το φτιάξουν σύντομα, bye bye...
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Οχι δεν με πηραν παλι.Πηρα χθες και την τραπεζα και μου ειπαν οτι εχουν ζητησει λυση απο το τεχνικο τους τμημα.... :mrgreen:
alkisg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Απ' ότι γράφει εδώ: http://support.microsoft.com/kb/922706 Πρέπει να βάλουν αυτοί vista server για να υποστηρίξουν vista client PCs. Οπότε μην περιμένετε να το ετοιμάσουν γρήγορα!
Angeldust Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μετά λένε οτι το e-banking τους είναι το καλύτερο και @@. Τους πήρα σήμερα τηλ και τα άκουσαν κανονικά. Στην αρχή προσπαθούσαν να με πείσουν οτι φταίνε τα Windows, ο Bill Gates, η κοινωνία και τα σχετικά. Οταν κατάλαβαν οτι δεν είμαι κανενας άσχετος, με σύνδεσαν με κάποιον του τεχνικού τμήματος και μου εξήγησε οτι όντως είναι δικό τους πρόβλημα και πρέπει να αναβαθμίσουν τον server τους ωστε να είναι συμβατός με το authentication των Vista και του IE7. Με τις άλλες τράπεζες τι γίνεται? Δουλεύει κανονικά το e-banking τους?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 πρέπει να αναβαθμίσουν τον server τους ωστε να είναι συμβατός με το authentication των Vista και του IE7. Και ποτε θα γινει αυτο ????? Σου ειπαν ???? Σε ποσα "τερμηνα" ????
alkisg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Στην αρχή προσπαθούσαν να με πείσουν οτι φταίνε τα Windows, ο Bill Gates, η κοινωνία και τα σχετικά. Όσο γι' αυτό, έχουν δίκιο. Web banking είναι, δεν μπορούν να αλλάζουν λειτουργικό στο server τους όποτε του καπνίσει του Bill. Τα Vista θα έπρεπε να είναι συμβατά με 2003 servers, αλλά μάλλον η MS τα έκανε επίτηδες ασύμβατα για να αναβαθμίσουν οι εταιρίες τους server τους. Ε, έτσι αναβαθμίζεται web banking server? Χωρίς μελέτη χωρίς δοκιμές χωρίς τίποτα; Χωρίς να περάσει 1 εξάμηνο να κλείσουν οι τρύπες που (σίγουρα θα έχουν, όπως κάθε νέο λειτουργικό) τα Vista; Κι εγώ Eurobank έχω, αλλά προτιμώ να μην κάνουν ακόμα update στο server! Από το να τρέχουμε με άλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.