Voorhees Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Αυτό είναι του αδερφού μου και μου λέει πως όταν πάει να γράψει DVD του βγάζει ένα Σφάλμα Δυναμικής Ευθυγράμμισης. Αυτό γίνεται μόνο στα DVD. Μπορεί να γράψει CD, μπορεί να διαβάσει CD και DVD αλλά δεν μπορεί να γράψει DVD. Δεν τα καίει απλά βγάζει το "Σφάλμα Δυναμικής Ευθυγράμμισης" και δεν το γράφει. Είναι χαλασμένο;
RapidShade Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Το πιθανότερο... μπες στο site και ζήτα ένα RMA (λογικά είναι εντός εγγύησης) για να στο αντικαταστήσουν (θα στο στείλουν με courier)...
Voorhees Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δεν έχει για Ελλάδα. Μπορείς να μου δώσεις ένα site για να συμπληρώσω την φόρμα;
M-81 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δεν έχει για Ελλάδα. Μπορείς να μου δώσεις ένα site για να συμπληρώσω την φόρμα; Plextor RMA Requestκαι πατάς το κουμπάκι κάτω που γράφει "request form". Διαλέγεις στο πρώτο πεδίο το "English" και η φόρμα γυρίζει στα αγγλικά. Στο Country έχει την επιλογή Greece.
Voorhees Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Το έκανα αλλά τα έβαλα στα Ελληνικά. Πρέπει να ξανακάνω;
M-81 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Το έκανα αλλά τα έβαλα στα Ελληνικά. Πρέπει να ξανακάνω;Εννοείς πως έγραψες τα στοιχεία σου στα Ελληνικά; Καλύτερα ξανασυμπλήρωσε τη φόρμα αλλά με λατινικούς χαρακτήρες αυτή τη φορά. Αν λάβουν με επιτυχία την συμπληρωμένη φόρμα, τότε λαμβάνεις ένα αυτόματο μήνυμα (auto-reply message) στο e-mail που τους έδωσες. Μετά, από περίπου 24 ώρες, θα λάβεις ένα ακόμη mail, όπου σου δίνουν οδηγίες για τη διαδικασία της εγγύησης (επιστροφή και αντικατάσταση, ή άμεση αποστολή νέας συσκευής). Πρόσεχε μονάχα, τα mail αυτά που θα σου στείλουν να μην παραπέσουν μέσα σε κανένα φάκελο με junk/spam mail του account σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.