therock Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Τα τελευτεα χρονια απειχα απο την ελληνικη πραγματικοτητα βλεποντας μονο αμερακινικο περιεχομενο (καλως η κακως)και θα ηθελα να ξεκινησω να βλεπω και καμμια ελληνικη σειρα.Εκανα ηδη την αρχη με το παρα πεντε που μου προτειναν πολυ φιλοι και φιλες μου. Α)Απο κωμωδιες με οσο το δυνατον λιγοτερα κλισε και αυθεντικα αστεια τι υπαρχει? Β)Απο δραματικο-κοινωνικο?
sheik Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 A)Δυο ξενοι.Κλασσεις ανωτερο χιουμορ απο το Παρα5.Εξυπνο χιουμορ ακομα και καυστικο πολλες φορες.Γενικως ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....και καθολου κλισε.
ts00ts00 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 50 - 50. H ermhneia tou Petrou Filippidh einai arketa kalh, me eustoxo humor ta epeisodia
momotis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Φιλε εισαι σιγουρος οτι θες να δεις ελληνικες σειρες? Προσωπικα οποτε εχω καθισει να δω εχω ξενερωσει με τους 50αρηδες ηθοποιους που πανε να βγαλουν γελιο μιμουμενοι ατακες κλεμμενες απο ξενα σηριαλ καθως και με τους ανερχομενους η μη γκει ηθοποιους που σε καθε σηριαλ που εμφανιζονται ειναι πιο κραγμενοι απο ποτε! Μεινε στα ξενα ειναι κλασης ανωτερα απο το ελλαντα.Εδω μονο κακες απομιμησεις θα δεις σε ολα τα επιπεδα.. Απο ολη τη σαβουρα παρατηρησα οτι μονο τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εκαναν κατι καλο.
Panathinaikara Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Φιλε εισαι σιγουρος οτι θες να δεις ελληνικες σειρες?Προσωπικα οποτε εχω καθισει να δω εχω ξενερωσει με τους 50αρηδες ηθοποιους που πανε να βγαλουν γελιο μιμουμενοι ατακες κλεμμενες απο ξενα σηριαλ καθως και με τους ανερχομενους η μη γκει ηθοποιους που σε καθε σηριαλ που εμφανιζονται ειναι πιο κραγμενοι απο ποτε! Μεινε στα ξενα ειναι κλασης ανωτερα απο το ελλαντα.Εδω μονο κακες απομιμησεις θα δεις σε ολα τα επιπεδα.. Απο ολη τη σαβουρα παρατηρησα οτι μονο τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εκαναν κατι καλο. well said . Προσωπικά ακόμη και γγια το Παρα5 δε κατάλαβα προς τι ο ντόρος. Τα 5-6 πρώτα επεισόδια είδα με το ζόρι κιόλας μιας και τα είχε κατεβάσει ένας φίλος και είπα να τα δω προτού ρα σβήσω.
2nisis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Εγώ το μόνο που βλέπω απο ελληνικές σειρές είναι το 50-50. Το Παρα 5 (μιας που το έφερε η κουβέντα) μου φαίνεται μια αθλιότητα. Πάντως η όποια σύγκριση ελληνικών και ξένων σειρών είναι άδικη. Οι ξένες σειρές παίζουν με άλλους "κανόνες".
momotis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Υπαρχει θεμα συγκρισης τη στιγμη που οι ελληνικες ειναι απομιμηση των ξενων φιλε.Εξαλλου αυτοι που ειναι υπευθυνοι των σειρων μη ξεχνας οτι εχουν σπουδες στο εξωτερικο οι περισσοτεροι γιαυτο οι επιρροες τους ειναι απο εκει.Ελα ομως που δε βγαινει το αποτελεσμα οπως θα πρεπε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.