deus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 δεμ παραβιάζω κάποιον κανόνα δεν έδωσα Link ούτε ζήτησα πειρατικά ξέρω που να τα βρω όπως και όλος ο κόσμος απλά μια ερώτηση έκανα και διατύπωσα τη σκέψη μου. ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Το MacOS δεν είχε μέχρι τώρα προστασία κατά της αντιγραφής ή της εγκατάστασης σε πολλούς υπολογιστές - δεν είχε ούτε serial ούτε activation όπως κάποια άλλα "λειτουργικά" συστήματα. Δεν ξέρω φυσικά αν αυτό θα αλλάξει με την έλευση του MacOS X 10.5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Το MacOS δεν είχε μέχρι τώρα προστασία κατά της αντιγραφής ή της εγκατάστασης σε πολλούς υπολογιστές - δεν είχε ούτε serial ούτε activation όπως κάποια άλλα "λειτουργικά" συστήματα. Δεν ξέρω φυσικά αν αυτό θα αλλάξει με την έλευση του MacOS X 10.5... ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 για leopard μόνο original? τα πειρατικά θα παίζουν οκ? αν και δεν μου πάει να το βάλω πειράτικό με τίποτα όταν κάτι αξίζει το αγοράζεις απλά για το δεύτερο mac και της φίλης μου αν βάλω το ίδιο θα είναι οκ ή πρέπει να αγοράσω καινούργιο? Κακώς ρωτάς τέτοια πράγματα εδώ μέσα. Οι κανόνες του φόρουμ απαγορεύουν να σου δόσω θετική απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 έχετε δίκιο έχω μετανοήσει ήδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Επίσημη κυκλοφορία του MacOS X 10.5 Leopard: 26 Οκτωβρίου 2007 στις 18.00 (ώρα Δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών) Τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού Τα 300 νέα χαρακτηριστικά του Leopard Προπαραγγελία από το play.com (123 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) Πηγή: Apple Insider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 At Last!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Παντως φαινετε αλαγμενο απο τα presentations του Jobs, ειδικα η finder bar. Αποτι ακουσα οι ανθρωποι που το testaran (devs) ειπαν πως το πολυ translucent, οπως δηλαδη ειχαμε δει μεχρι τωρα, μοιαζει φτηνιαρικο. Και ετσι λιγοστεψαν το opacity. Οντως, καλυτερο φαινετε. Ααααχ, υπομονη. Οταν θα το κανω install, θα κρατησει τα αρχεια και τα apps κλπ που εχω ηδη στο Tiger? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ναι. Θα κάνεις upgrade και όχι clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Πρόγραμμα Mac OS X Leopard Up-to-Date Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Apple, όποιος αγοράσει υπολογιστή Apple με λειτουργικό σύστημα Mac OS X 10.4 (Tiger) από τις 1/10/2007 μέχρι και τις 29/12/2007, δικαιούται την έκδοση αναβάθμισης του Mac OS X 10.5 (Leopard) με κόστος $9,95. Αν κρίνουμε από το αντίστοιχο πρόγραμμα αναβάθμισης από το 10.3 στο 10.4 που ίσχυε το 2005, η τιμή αυτή θα μεταφραστεί από την Ελληνική αντιπροσωπία στα 30 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Αν και δεν έχω προλάβει να εντρυφήσω στο MacOS, (μιας και 10 ώρες την ημέρα που ασχολούμαι χωρίς ύπνο εδώ και μία βδομάδα δε φτάνει για να το μάθω), μου φαίνονται ενδιαφέροντα κάποια από τα "300+" νέα features. Η δυνατότητα του preview πχ να κάνει και image manipulation αλλά και κόψε-ράψε σε pdf αρχεία, είναι εξαιρετική προσθήκη. Από την άλλη, κάποια πρέπει να τα δούμε και στην πράξη για να έχουμε άποψη. Πχ το cover flow θεωρώ πως είναι απλά εφετζίδικο, μιας και ούτε στο iTunes το χρησιμοποιώ. Το Time Machine δεν ξέρω τι καλύτερο προσφέρει από μία άλλη backup λύση, και δεν ξέρω και πως θα μπορέσει να δουλέψει, όταν ήδη έχω 1.5ΤΒ πάνω στο iMac, και έχω μόνο 200ΜΒ ελεύθερα. Γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις το σύνολο των αλλαγών που περιγράφονται. Αλλά αυτό που με απασχολεί πρωτίστως είναι η ταχύτητα που θα έχει το μηχάνημά μου με το νέο λειτουργικό. Ήδη μου φαίνεται ότι δεν είναι όσο γρήγορο θα περίμενα με 2GB RAM που του έχω βάλει, ενώ το XP laptop μου με τη μισή RAM είναι πιο αεράτο. Πιθανόν να έχω κάνει καμιά μαλακία εγώ, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παγώσει ή έχει πέσει σχεδόν στο μηδέν η διαθέσιμη RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 μόνο εγώ δε θα βάλω αμέσως το leopard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Αν και δεν έχω προλάβει να εντρυφήσω στο MacOS, (μιας και 10 ώρες την ημέρα που ασχολούμαι χωρίς ύπνο εδώ και μία βδομάδα δε φτάνει για να το μάθω), μου φαίνονται ενδιαφέροντα κάποια από τα "300+" νέα features. Η δυνατότητα του preview πχ να κάνει και image manipulation αλλά και κόψε-ράψε σε pdf αρχεία, είναι εξαιρετική προσθήκη. Από την άλλη, κάποια πρέπει να τα δούμε και στην πράξη για να έχουμε άποψη. Πχ το cover flow θεωρώ πως είναι απλά εφετζίδικο, μιας και ούτε στο iTunes το χρησιμοποιώ. Το Time Machine δεν ξέρω τι καλύτερο προσφέρει από μία άλλη backup λύση, και δεν ξέρω και πως θα μπορέσει να δουλέψει, όταν ήδη έχω 1.5ΤΒ πάνω στο iMac, και έχω μόνο 200ΜΒ ελεύθερα. Γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις το σύνολο των αλλαγών που περιγράφονται. Αλλά αυτό που με απασχολεί πρωτίστως είναι η ταχύτητα που θα έχει το μηχάνημά μου με το νέο λειτουργικό. Ήδη μου φαίνεται ότι δεν είναι όσο γρήγορο θα περίμενα με 2GB RAM που του έχω βάλει, ενώ το XP laptop μου με τη μισή RAM είναι πιο αεράτο. Πιθανόν να έχω κάνει καμιά μαλακία εγώ, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παγώσει ή έχει πέσει σχεδόν στο μηδέν η διαθέσιμη RAM. Συνήθως, κάθε φορά που βγαίνει καινούργιο OS, τρέχει καλύτερα στα παλαιότερα απ' ό,τι έτρεχε το προηγούμενο. Μια beta που είχα βάλει παλιότερα έτρεχε όντως καλύτερα στο Mac Mini μου. Ελπίζω να είναι έτσι και στην τελική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μακάρι αυτό που λες να συνεχιστεί siempre, σε αντίθεση με τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μακάρι αυτό που λες να συνεχιστεί siempre, σε αντίθεση με τα windows. Χα χα, απίστευτη foto! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.