Steven Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ε ντάξει αυτά είναι αλχημίες... Τα windows vista ultimate κάνουν 350 δολλάρια...Αυτή είναι η κανονική τους τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Idomeneo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 E δεν ειναι ακριβως ετσι.(Παντως η ms εδινε δωρεαν τα vista σε οποιον αγοραζε xp με τον υπολογιστη του μεχρι και 3 μηνες πριν την κυκλοφορια των vista) Για παραδειγμα μπορεις να παρεις τα windows vista (οχι εκδοση upgrade,αλλα κανονικη dsp που μπορεις να τα παρεις απλα αγοραζοντας ενα καλωδιο υπολογιστη) με 120 ευρω τα windows vista home premium και με 149 ευρω τα windows vista business(που ειναι πολυ ισορροπημενη εκδοση,δεν της λειπει τιποτα ουσιαστικο) Αλλα τι μπερδεμα και αυτο με τοσες εκδοσεις!! Kai ego tin dikia mou ekdosi Vista Ultimate tin pira dorean (ehem). Alla den ta andeksa ta Windows kai to esvisa to BootCamp partition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 E δεν ειναι ακριβως ετσι.(Παντως η ms εδινε δωρεαν τα vista σε οποιον αγοραζε xp με τον υπολογιστη του μεχρι και 3 μηνες πριν την κυκλοφορια των vista) Kαι η Apple, απ'ότι ξέρω, έχει παρόμοιο πρόγραμμα. Όσοι είχαν αγοράσει 10.3 αφού είχε ανακοινωθεί αλλά δεν είχε κυκλοφορήσει το 10.4, πήραν το 10.4 με καταβολή ελάχιστου ποσού. Νομίζω 20 ευρώ ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Τα Windows Vista Ultimate δεν κυκλοφορούν σε έκδοση DSP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Τελευταια εχουν βγει αρκετα "builds", σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα ... Αρχιζει και μυριζει.. Λεοπαρδαλη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Σήμερα μάλλον θα κάνω μια απόπειρα να βάλω το build 527 (αυτή τη στιγμή κάνω backup, και απομένει να "κάψω" το dmg του beta σε ένα δισκάκι). Αν όλα πάνε καλά, θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου από το leopard beta. Αν κάτι πάει στραβά, θα μπλέξω με φορμάρισμα και εγκατάσταση του 10.4 πάλι, και επαναφορά του backup. Στη περίπτωση αυτή, θα σιχτιριάσω από το tiger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εγώ δεν έχω διάθεση να πειραματιστώ, εξάλλου σήμερα μπήκαμε στον μήνα που κυκλοφορεί το Leopard, τον Οκτώβριο!! Αυτό που μελετάω είναι ποιον σκληρό να αγοράσω για να φιλοξενήσει το Leopard στο Macbook. Μάλλον ένας 200GB/7200 στροφές είναι τέλειος (αν και τσιμπημένος). Αποφάσισα να μην κάνω upgrade, νέος σκληρός και fresh install! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 οταν με το καλο κυκλοφορησει απο που θα μπορω να αγορασω το λειτουργικο? μονο απο rainbow αραγε? κανα direct download (με πληρωμη) απο apple θα παιζει αραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 οταν με το καλο κυκλοφορησει απο που θα μπορω να αγορασω το λειτουργικο? μονο απο rainbow αραγε? κανα direct download (με πληρωμη) απο apple θα παιζει αραγε? Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να αγοράσεις μόνο physical media με το MacOS μέσα, ότι δεν προσφέρεται δηλαδή σε downloadable μορφή. Όχι μόνο Rainbow. Και Document και Systemgraph και fnac και σε οποιονδήποτε ανεξάρτητο retailer έχει Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Αν το θες νόμιμο να βρεις αμερικάνικο μαγαζί που θα στο στείλει. Πολύ φθηνότερο θα σου βγει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Κοντεύουμε στα μέσα.... Πού είσαι Λεοπάρδαλη;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warchief Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Εγώ δεν έχω διάθεση να πειραματιστώ, εξάλλου σήμερα μπήκαμε στον μήνα που κυκλοφορεί το Leopard, τον Οκτώβριο!! Αυτό που μελετάω είναι ποιον σκληρό να αγοράσω για να φιλοξενήσει το Leopard στο Macbook. Μάλλον ένας 200GB/7200 στροφές είναι τέλειος (αν και τσιμπημένος). Αποφάσισα να μην κάνω upgrade, νέος σκληρός και fresh install! Πόσο και απο που για έναν τέτοιο σκληρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Κοντεύουμε στα μέσα.... Πού είσαι Λεοπάρδαλη;;; Οι τελευταίες φήμες λένε για τις 26/10. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 για leopard μόνο original? τα πειρατικά θα παίζουν οκ? αν και δεν μου πάει να το βάλω πειράτικό με τίποτα όταν κάτι αξίζει το αγοράζεις απλά για το δεύτερο mac και της φίλης μου αν βάλω το ίδιο θα είναι οκ ή πρέπει να αγοράσω καινούργιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αυτο που γραφεις απαγορευτε απο τους κανονες του forum. Οσο για το Leopard γενικως αποσο ξερω μπορει να εγκατασταθει μονο σε ενα Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.