Hal9000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Safari χάλια. Με τάραξε στα κολλήματα και με τα ελληνικά sites δε τα πάει καλά. Υπάρχει το keynote σε καλύτερη ανάλυση? Εκτος απο αυτο που δίνει η apple στο site της. >rtsp://a2047.v1411b.c1411.g.vq.akamaistream.net/5/2047/1411/1_h264_650/1a1a1ae454c430950065de4cbb2f94c226950c7ae655b61a48a91475e243acda3dac194879adde0f/99427722_1_650.mov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Βασικά εμένα δεν μου έχει κολλήσει.Βλέπω ότι είναι πιο γρήγορο από το δύο και επίσης κάτι για το οποίο χάρηκα πολύ είναι ότι πλέον δεν χρειάζεσαι το TabStop!Όταν δηλαδή έχεις ανοιχτά 2 tabs και πας να κλείσεις το παράθυρο σε προειδοποιεί. ΑΛΛΑ 1)Έχει ένα πρόβλημα και ενώ έχω επιλέξει όταν ανοίγει καινούριο παράθυρο(ή όταν ξεκινάει το πρόγραμμα) να με πηγαίνει στο homepage απλά μένει άδειο. 2)Όταν ο αδερφός μου με Windows πήγε να κάνει Add Bookmark το πρόγραμμα απλά κράσαρε. Είπαμε ρε Apple Beta,αλλά όχι κι έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εμένα πάντως ο safari δεν μου δουλεύει. τον έκανα install και όταν πατάω στο dock να τον ανοίξω. μου βγάζει κατευθεία εκείνο το παράθυρο που λέει ότι έκλεισε η εφαρμογή και να κάνω report κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Nomizw pws o Steve apantise sto wwdc stous "ex8rous" twn 64-bit pou legane pws den exoun kamia simasia kai einai apla ena trick, apla deite to xrono tis epeksergasias tis photo kai ton tropo pou doulevoun. Αγαπητέ, πολύ καλά τα λέγανε οι "εχθροί" των 64-bit επεξεργαστών. Διότι, τί να τον κάνω τον 64-bit επεξεργαστή, όταν όλες οι εφαρμογές είναι 32-bit? Κανείς δεν έγραφε/γράφει εφαρμογές που να εκμεταλλεύονται την επεξεργαστική ισχύ των 64-μπιτων, οπότε εγώ και εσύ, και οποιοσδήποτε άλλος, γιατί να σκάσουμε παραπάνω λεφτά? Κοπανιστό αέρα αγοράζεις ουσιαστικά. Τώρα με το Leopard, υπόσχονται ΚΑΙ εφαρμογές στα 64-bit, οπότε πλέον οι επεξεργαστές αυτοί θα πιάνουν τόπο. Αλλά μέχρι τώρα ---> κοπανιστός αέρας. p.s.: μοναδική εξαίρεση αποτελούν κάποιες βαρβάτες, επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. video editing), οι οποίες κυκλοφόρησαν 64-bit εκδόσεις από τον πρώτο καιρό. Αλλά δεν τις αναφέρω, γιατί δεν πρόκειται για συνηθισμένες, καθημερινές εφαρμογές, που αφορούν τον απλό χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Έβαλα τον Safari 3 Beta τόσο στο MacBook μου όσο και στο LG (Windows). Στο MacOS ο Safari 3 Beta λειτουργεί άψογα, χωρίς κανένα πρόβλημα και τα ελληνικά εμφανίζονται σωστά. Στα Windows απλά δεν λειτουργεί τίποτα σωστά και ο Safari kολάει για πλάκα... στο youtube = crash , στα bookmarks = crash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αγαπητέ, πολύ καλά τα λέγανε οι "εχθροί" των 64-bit επεξεργαστών. Διότι, τί να τον κάνω τον 64-bit επεξεργαστή, όταν όλες οι εφαρμογές είναι 32-bit? Κανείς δεν έγραφε/γράφει εφαρμογές που να εκμεταλλεύονται την επεξεργαστική ισχύ των 64-μπιτων, οπότε εγώ και εσύ, και οποιοσδήποτε άλλος, γιατί να σκάσουμε παραπάνω λεφτά? Κοπανιστό αέρα αγοράζεις ουσιαστικά.Τώρα με το Leopard, υπόσχονται ΚΑΙ εφαρμογές στα 64-bit, οπότε πλέον οι επεξεργαστές αυτοί θα πιάνουν τόπο. Αλλά μέχρι τώρα ---> κοπανιστός αέρας. p.s.: μοναδική εξαίρεση αποτελούν κάποιες βαρβάτες, επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. video editing), οι οποίες κυκλοφόρησαν 64-bit εκδόσεις από τον πρώτο καιρό. Αλλά δεν τις αναφέρω, γιατί δεν πρόκειται για συνηθισμένες, καθημερινές εφαρμογές, που αφορούν τον απλό χρήστη. Το βασικο που ξεχνας ειναι οτι το Leopard ειναι ολο γραμμενο σε 64-bit, αρα η καθημερινη χρηση του συστηματος θα ειναι 2 φορες γρηγοροτερη. Αρα και η καθημερινοτητα του χρηστη αλλαζει, αλλωστε οπως λες και μονος σου πλεον οι εφαρμογες θα γραφονται σε 64-bit. Και εξαλου οι CPU 64-bit ειναι πολυ ανωτερης τεχνολογικης ποιοτητας απο τους 32-bit σε ολο το φασμα τους, αν εσυ αυτο το θεωρεις αερα κοπανιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δεν με κατάλαβες. Δεν θεωρώ τα 64-bit κοπανιστό αέρα. Θεωρώ την αγορά επεξεργαστή με 64-bit, τη στιγμή που όλες οι εφαρμογές είναι 32-bit, σαν να αγοράζεις κοπανιστό αέρα. Δλδ τον συνδιασμό cpu 64-bit + apps 32-bit θεωρώ κοπανιστό αέρα. Φυσικά και οι 64-μπιτες εφαρμογές σε 64-μπιτο λειτουργικό με 64-μπιτο επεξεργαστή θα είναι πολύ πιο γρήγορες, δεν το συζητώ. Γι'αυτό σου λέω, μέχρι τώρα επρόκειτο για κοπανιστό αέρα. Με το Leopard αναμένεται να αλλάξει (αναμένεται, αλλά μέχρι να το δούμε κρατάω και μια πισινή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δεν με κατάλαβες. Δεν θεωρώ τα 64-bit κοπανιστό αέρα. Θεωρώ την αγορά επεξεργαστή με 64-bit, τη στιγμή που όλες οι εφαρμογές είναι 32-bit, σαν να αγοράζεις κοπανιστό αέρα. Δλδ τον συνδιασμό cpu 64-bit + apps 32-bit θεωρώ κοπανιστό αέρα. Φυσικά και οι 64-μπιτες εφαρμογές σε 64-μπιτο λειτουργικό με 64-μπιτο επεξεργαστή θα είναι πολύ πιο γρήγορες, δεν το συζητώ. Γι'αυτό σου λέω, μέχρι τώρα επρόκειτο για κοπανιστό αέρα. Με το Leopard αναμένεται να αλλάξει (αναμένεται, αλλά μέχρι να το δούμε κρατάω και μια πισινή). Ok γενικα συμφωνω, απλα σου λεω οτι αν τωρα αγοραζα καινουριο συστημα, η ακομα και πριν απο 2 χρονια, θα προτιμουσα να παρω εναν επεξεργαστη 64-bit καθως αυτη η τεχνολογια -εξεταζοντας την γενικα και οχι σε συναφεια με τις εφαρμογες- αφορα επεξεργαστες νεας γενιας, με καλυτερη κατασκευη, μεγαλυτερη οικονομια σε ρευμα και λιγοτερη θερμοκρασια. Επισης συνηθως εχουν και λιγοτερο power leak απο τους 32-bit καθως εχουν καλυτερα κυκλωματα με αποτελεσμα μικροτερη πιθανοτητα υλικης αστοχιας, τουλαχιστον ετσι ξερω. Επομενως θα προτιμουσα και προτιμω να δωσω τα λευτα μου σε ενα Core2Duo επεξεργαστη παρα σε ενα CoreDuo αναλογιζομενος αυτες τις παραμετρους. Γι'αυτο και διαφωνω πως αυτη η τεχνολογια πριν απο το Leopard -στην περιπτωση ενος Macintosh- ηταν αερας κοπανιστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μεχρι να ωριμασει θα περασει αρκετος καιρος πιστευω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μεχρι να ωριμασει θα περασει αρκετος καιρος πιστευω... Γιατί να ωριμάσει, φρούτο είναι; Προφανώς είσαι συνηθισμένος από Windoze - το MacOS δεν χρειάζεται να "ωριμάσει" ούτε περιμένει να βγουν καινούργιοι drivers για τις συσκευές ούτε καινούργια προγράμματα συμβατά με αυτό επειδή τα προηγούμενα δεν είναι designed for vista, svista, kolokythia. Αλλάζει την εμφάνιση ή προσθέτει λειτουργικότητα χωρίς να αλλάζει το βασικό λειτουργικό σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 "Γιατί να ωριμάσει, φρούτο είναι;:D" _______________________________ δεν ωριμάζει το λειτουργικό ! (σωστός ο paredwse) ωριμάζει η εταιρία !:mrgreen: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Γνώμη μου, λιθοβολήστε με αν λέω μλκς αφού πρώτα αιτιολογηθείτε Τα μακ είναι αμιγώς - απο την εποχή των G5 - 64bit (hardware). Ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ cpu - μνήμης είναι 64bit, το ίδιο και η διευθυνσιοδότηση της. Σίγουρα αρκετές ακόμη mobo για pc δεν έχουν ανανεώσει τα υποσυστήματα τους για τα 64bit αν και τα socket τους υποστηρίζουν 64bit cpu. Οι PCI Express του μακ είναι επίσης στα 64bit, για αυτό το λόγο δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να βάλεις στο μακ μια οποιαδήποτε κάρτα γραφικών (πχ μια PCI-E - όχι Express δλδ), ακόμα και κάτω απο windows με τους κατάλληλους driver φυσικά. Για το λειτουργικό δεν θα πω πολλά, είναι βασισμένο σε unix και αυτό τα λέει όλα. Είναι σαν να λέει κάποιος ότι τα Linux ακόμη δεν έχουν ωριμάσει για 64bit επεξεργαστές (και λοιπά υποσυστήματα φυσικά). Σε γενικές γραμμές πιστεύω (επειδή επιτέλους είδα και χρησιμοποίησα έναν Core 2 Duo μακ - iMac) οτι τα μακ εκμεταλεύονται τα 64bit πλήρως, (όλες οι εφαρμογές του iLife αν έτρεχαν σαν να είχε το μηχάνημα 2πλάσια Ram) διότι η αρχιτεκτονική τους είναι καθολικά στα 64bit. Άλλωστε οι 64bit επεξεργαστές γενικής χρήσης (αν και αρχιτεκτονικής power-pc) είχαν βγεί στην αγορά πολύ πριν τον πρώτο 64bit x86 cpu offtopic Ο Dual Core Χeon στα 3 Ghrz είναι ελάχιστα καλύτερος απο τον Dual Core G5 στα 2.5 Ghrz, αν και ο τελευταίος θερμαίνετε πολύ περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 http://www.macrumors.com/2007/06/26/zfs-read-write-developer-beta/ :D:D:D:D:D:D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Σίγουρα αρκετές ακόμη mobo για pc δεν έχουν ανανεώσει τα υποσυστήματα τους για τα 64bit αν και τα socket τους υποστηρίζουν 64bit cpu.Δεν γίνεται. Δεν είναι θέμα επιλογής. Αν η CPU υποστηρίζει 64bit, το ίδιο ΠΡΕΠΕΙ να κάνει και το chipset. Οι PCI Express του μακ είναι επίσης στα 64bit, για αυτό το λόγο δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να βάλεις στο μακ μια οποιαδήποτε κάρτα γραφικών (πχ μια PCI-E - όχι Express δλδ), ακόμα και κάτω απο windows με τους κατάλληλους driver φυσικά.PCI-E και PCI Express είναι το ίδιο πράγμα. Όλες οι PCI-E κάρτες που κυκλοφορούν για PC θα μπορούσαν να δουλέψουν σε Mac, αν η Apple έφτιαχνε τους κατάλληλους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 O φιλος εννοει τις PCI-X (PCI Extended) που ειναι υποδοχη για καρτες επεκτασεις,σαν τις απλες PCI ,αλλα πιο γρηγορες. Αυτη την θυρα την εχει ο mac pro. Συχνα μπαινουν raid controllers σε αυτη τη θυρα. Τελος υπαρχουν και οι PCI-E (PCI Express) που ειναι υποδοχη για καρτες γραφικων κυριως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.