Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.5 "Leopard"

boom123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελπίζω το όλο πακέτο να περιλαμβάνει και κάποιου είδους πρόγραμμα backup and restore για να μη φάμε τα νιάτα μας με το format όταν θα γυρίσουμε σε ZFS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ελπίζω το όλο πακέτο να περιλαμβάνει και κάποιου είδους πρόγραμμα backup and restore για να μη φάμε τα νιάτα μας με το format όταν θα γυρίσουμε σε ZFS.

Το επίσημο site λέει για ένα «Time Machine» το οποίο θα παίρνει snapshots. Για να πω την αλήθεια δε μου πολυάρεσε η ιδέα (συνειρμοί με System Restore των παραθυριών). Αν και μου μυρίζει κάτι σαν rsync με cvs. Το οποίο δεν είναι κακό. Αλλά αν σου υπερδιπλασιάζει το μέγεθος των δεδομένων;

Ιδού! :D

http://www.macrumors.com/2007/06/11/wwdc-game-on/

Citing that EA customers were moving to the Mac in droves, EA announced that it would once again begin developing games for the Mac platform with simultaneous releases as their Windows counterparts. Command and Conquer 3, Battlefield 2142, Need For Speed Carbon, and Harry Potter & the Order of the Phoenix are coming in July 2007, with Madden 08 and Tiger Woods 08 to follow.

http://www.macrumors.com/2007/06/11/wwdc-leopard-details/

WWDC: Leopard Details

129$ ALL Versions.

300 New features.

http://www.macrumors.com/2007/06/11/wwdc-safari-for-windows/

http://www.apple.com/safari/ (Public Beta)

WWDC: Safari For Windows. Faster than Firefox and Internet Explorer

Άντε και τα νέα iMac σιγά σιγά! :mrgreen:

safari for windows ωραία. άντε σιγά σιγά να βγαίνουν κι άλλα για windows γιατί δυστυχώς το PC είναι καινούριο και δεν προβλέπεται πέταμα για αγορά Imac σύντομα :(

Δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα για να μη γεμίζει το φόρουμ, αλλά αν κάνω λάθος συγνώμη.

Επειδή σκέφτομαι να αγοράζω ένα macbook από Αμερική μέσα στο καλοκαίρι, σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς που έχετε περισσότερη εμπειρία όταν θα βγει το leopard λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την αναβάθμιση εδώ στην Ελλάδα. Έτσι δεν είναι?

Ευχαριστώ

Να κάνω και εγω μια ερώτηση ρε παιδια. Οκ το Leopard ανακοινώθηκε να είναι full 64bit λειτουργικό top 2 bottom. Οκ αυτο δεν είναι πρόβλημα με τους C2D "Merom" μιας και υποστηρίζουν x64 instruction set. Με τους CD "Yonah" που είναι only x32 bit τι γίνεται? Θα μπορεί να μπει το Leopard στα CD μηχανάκια της apple (τα πρώτης γεννιάς Intel)?

Δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα για να μη γεμίζει το φόρουμ, αλλά αν κάνω λάθος συγνώμη.

Επειδή σκέφτομαι να αγοράζω ένα macbook από Αμερική μέσα στο καλοκαίρι, σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς που έχετε περισσότερη εμπειρία όταν θα βγει το leopard λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την αναβάθμιση εδώ στην Ελλάδα. Έτσι δεν είναι?

Ευχαριστώ

Τί εννοείς πρόβλημα? Από ποιά άποψη? Πάντως ως λειτουργικό γιατί να έχει πρόβλημα στην αναβάθμιση. Ίδια έκδοση είναι, είτε Ελλάδα, είτε ΗΠΑ.

• Super Moderators

1. Το λειτουργικό είναι ένα, είτε Ελλάδα είτε ΗΠΑ είτε Κίνα. Ένα. Δεν υπάρχουν εκδόσεις US, European, Asian.

2. Το λειτουργικό είναι ένα, είτε 64-bit είτε 32-bit. Ένα. Είναι universal binary και αντιλαμβάνεται αυτόματα τον επεξεργαστή (ελάχιστες απαιτήσεις G4 με Firewire).

3. Το λειτουργικό είναι ένα, είτε "Home Edition" είτε "Professional Edition" είτε "Ultimate SuperDuper Extra Collector's Edition". Ένα.

:)

Nomizw pws o Steve apantise sto wwdc stous "ex8rous" twn 64-bit pou legane pws den exoun kamia simasia kai einai apla ena trick, apla deite to xrono tis epeksergasias tis photo kai ton tropo pou doulevoun.

Το θεμα ειναι το παραμυθι που τρωγαμε ολοι, εδω και περιπου 1,5 χρονο με τα 64bit. Φυσικα αναφερομαι και σε pc, οχι μονο σε mac. Μετα απο σχεδον 2 χρονια απο την παρουσιαση τους, amd 64bit, βλεπουμε χειροπιαστα τις τις δυνατοτητες τους. Μακαρι βεβαια να δουμε διαφορα, ωστε να εχω να περιμενω βελτιωσεις στο imac :-D

Επαναλαμβανω, η παρατηρηση μου εχει να κανει γενικα με τον κοσμο των υπολογιστων κι οχι μονο με τα mac.

Εγώ θέλω να αναφέρω κάτι άλλο.

ΟΚ,μας έδωσε το beta Safari 3 αλλά τι γίνεται τώρα;Εννοώ είναι beta και πρέπει να αναφέρουμε τα προβλήματα που συναντάμε;

Αν και κάπως άσχετο με το θέμα δεν ήθελα να ανοίξω νέο topic.Απλά επειδή ήταν μαζί χθες με την παρουσίαση του 10.5.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...