Theoxaris Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Περίμενα σαν χαζός και γω να βγει το Leopard για να πάρω το Macbook μια και καλή με το νέο λειτουργικό. Τζάμπα τόσος καιρός!! Ξενέρωσα απίστευτα!!
Thresher Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δυστυχώς πολύς κόσμος το περίμενε γι αυτό τον λόγο. Εγώ πάντως έλεγα σε όλους να μην το περιμένουν γιατί εδω και καιρο εχει ακομη πολλά bugs . Γύρω στον Αύγουστο πιστεύω οτι θα κάνει την εμφάνιση του αλλά ....
Steven Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ήταν μαχαιριά πίσω από την πλάτη αυτή... Ελπίζω να μην γίνει συνήθεια τουλάχιστον, γιατί δεν γουστάρω καταστάσεις Microsoft καθόλου.. Όπως επίσης έχω και βαθιά μέσα μου ένα φόβο ότι η πρώτη έκδοση του iPhone θα αποδειχτεί ψιλομούφα λόγω των ατελείωτων προβλήμάτων που θα παρουσιάσει. Its apple το ξέρω, αλλά κοιτάξτε και τα MacBook πόσα προβλήματα είχαν στην αρχή και η Apple φτιάχνει laptop εδώ και τόσα χρόνια...κινητά φτιάχνει μερικούς μήνες... Αναμένουμε λοιπόν την WWDC για να τρίψουμε στη μούρη της MS τη λέξη innovation.... Υ.Γ. Θεε μου κάνε να υποστηρίζει το Leopard .exe να γελάω για ένα μήνα μετά...
CAMELSAT Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Εαν ποτε βγει macos που τρεχει .exe εγω δεν ξανα ανοιγω windows.............................το εχω δηλωσει.................... Παντως καντε υπομονη γιατι το 10.5 οταν βγει θα σκοτωνει..................οποτε πιστευω η υπομονη θα ανταμιφθει........... P.S. Μηπος με τα exe πλακωσουνε και οι viruses?..............xmmmmmmmmmmmmmmm
JockerX Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 P.S. Μηπος με τα exe πλακωσουνε και οι viruses?..............xmmmmmmmmmmmmmmm oximmmmmmmm
CAMELSAT Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μακαρι να εχεις δικιο μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
JockerX Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Γιατί όμμμμμμμμμμμως όχι; Έχει ξαναπαντηθεί στο φόρουμ. Κανένα *nix λειτουργικό δεν είναι τόσο ευάλωτο και δεν έχει τις τρύπες των Win... Και για native .exe μάλλον δεν υπάρχει θέμα υλοποίησης. Τουλάχιστον στο 10.5
warchief Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δεν μπορώ να καταλαβω γιατι όλοι περιμένουμε με τετοια αγωνία το 10.5. Μέχρι στιγμής ένα feature είναι το innovative στην όλη ιστορία και λέγεται time machine (ή μπακαπιέρα κοινός)! Μην ξεχνάμε πως τα killing features του Leopard δεν έχουν διαρεύσει μέχρι στιγμής απο την Apple, και αυτο σημαίνει 2 πράγματα -Ειτε οτι δεν υπάρχουν -Ειτε οτι τα κρατουν κρυφά επειδη δεν θέλουν να τα clopy/paste ο ανταγωνισμός (βλ. MS). Βεβαια μιας και τα sVista έχουν ήδη κυκλοφορήσει δεν ξέρω κατα πόσον συνεχίζει να ευσταθεί αυτή η κατάσταση. Το 10.4 είναι super-σταθερό και κάνει (σχεδόν) όλα όσα κάνουν και τα seeds του 10.5 που κυκλοφορούν σήμερα για τους developers (Διορθώστε με αν κάνω λάθος). Γι αυτό η αποψη μου προς τα παιδιά που περιμένουν το 10.5 για να προβούν σε αγορά (και ξέρω αρκετούς) είναι πως αν χρειάζονται το μηχάνημα ας αγοράσουν άμεσα, μιας και η αναμονη για το 10.5 δεν είναι σοβαρη δικαιολογία. Αν απο την άλλη κάποιος/α κάνει μια χαρα την δουλεια του/της και μπορεί να περιμένει ας περιμένει. Δεν θα γεννήσουμε κιολας περιμένοντας το 10.5
djmike Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 σωστός ο warchief..... μήπως και η καθυστέρηση οφείλεται στο οτι θέλουν να βάλουν και άλλα features???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 O Διευθύνων Σύμβουλος της Sun Microsystems, Inc. ανακοίνωσε ότι το MacOS X 10.5 (Leopard) θα έχει ως πρωτεύων σύστημα αρχείων το ZFS. Πηγή: Apple Insider Ρίξτε μια ματιά στο ZFS: ZFS - Wikipedia ZFS - Sun
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 kai ti simainei auto praktika? To filesystem που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή υτο MacOS X είναι το HFS+. (τα Windows χρησιμοποιούν NTFS και FAT32). Προφανώς αυτό θα αντικατασταθεί από το ZFS, για μια σειρά λόγων , που προφανώς οι προγραμματιστές της Apple γνωρίζουν καλύτερα (και οι οποίοι μπορούν να συνοψιστούν στο "καλύτερη απόδοση του λειτουργικού συστήματος"). Για περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με το ZFS στο λινκ που παρέθεσε ο paredwse πιο πάνω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 O Διευθύνων Σύμβουλος της Sun Microsystems, Inc. ανακοίνωσε ότι το MacOS X 10.5 (Leopard) θα έχει ως πρωτεύων σύστημα αρχείων το ZFS.[...] Εν τέλει, η αρχική "ανακοίνωση" διορθώθηκε από τον Αντιπρόεδρο για την Έρευνα Mark Hamilton. Αντί του "Apple will announce this week that the ZFS file system from OpenSolaris will become Apple's new default file system", το νέο κείμενο είναι "Apple is planning to use the ZFS file system from OpenSolaris in future versions of their OS". Τα νεώτερα σε λίγες ημέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.