Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.5 "Leopard"

boom123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/mac_os_x_leopard_105_coming_friday_may_11_2007/

episis an 8imamai kala, osoi eixan agorasei kapoio mac me panther ligo prin tin kikloforia tou tiger (peripou ena mina) mporousan katabalontas ena sxetika mikro poso na apoktisoun tin kainourgia ekdosi tou tiger.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
να κάνω μια ερώτηση? Θα σηκώνουν το 10.5 και παλιότερα μηχανήματα όπως ένας imac 1,6ghz?

Εννοείται. Όλα τα μηχανήματα που φορούν επεξεργαστές PowerPC G4 και G5 υποστηρίζονται από το Leopard.

Στην Apple, η αναβάθμιση του λειτουργικού δεν σημαίνει και αναβάθμιση όλου σου του συστήματος... ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Και επίσημα

http://www.apple.com/hotnews/

Το πλήρες κείμενο:

Apple Statement

iPhone has already passed several of its required certification tests and is on schedule to ship in late June as planned. We canʼt wait until customers get their hands (and fingers) on it and experience what a revolutionary and magical product it is. However, iPhone contains the most sophisticated software ever shipped on a mobile device, and finishing it on time has not come without a price - we had to borrow some key software engineering and QA resources from our Mac OS X team, and as a result we will not be able to release Leopard at our Worldwide Developers Conference in early June as planned. While Leopard's features will be complete by then, we cannot deliver the quality release that we and our customers expect from us. We now plan to show our developers a near final version of Leopard at the conference, give them a beta copy to take home so they can do their final testing, and ship Leopard in October. We think it will be well worth the wait. Life often presents tradeoffs, and in this case we're sure we've made the right ones. [Apr 12, 2007]

Δεν τα βρίσκω κακά νέα. Καλύτερα, για να πάρουμε ένα σταθερό και έτοιμο προϊόν.

Αναρωτιέμαι αν αυτό επηρεάζει τα διάφορα χρονοδιαγράμματα ανανέωσης των μοντέλων Mac.

Σίγουρα όταν κυκλοφορήσει το leopard θα είναι σταθερό.

Πάντως πιστεύω ότι τους επηρέασε η έλευση των vista και δεν υπολόγισαν σωστά το χρονοδιάγραμμα. Ε και όλα αυτά με το iPhone τα βρίσκω λίγο δικαιολογίες. Καλύτερα να έλεγαν ότι δεν υπολογίσαμε σωστά...

Βέβαια ίσως να ήταν και θέμα μάρκετινγκ και να ήξεραν από την αρχή ότι δε θα προλάβαιναν. Δεν ξέρω. Ίσως να έχω και άδικο. Τί λέτε;

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι όσοι έλεγαν "παιδιά μην τον περιμένετε την Ανοιξη, έχει πολλά bugs ακόμα" φαίνεται ότι είχαν δίκιο. Πιστεύω ότι είναι απλά θέμα ότι δεν είναι έτοιμο. Τώρα, αν το ότι δεν είναι έτοιμο οφείλεται στους μηχανικούς με απόσπαση στο iphone ή σε άλλα προβλήματα, δεν ξέρω. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη κυκλοφορία νέου λειτουργικού και για τις δύο αρχιτεκτονικές επεξεργαστών! Αυτό και μόνο αρκεί.

Σε κάθε περίπτωση, η apple δουλεύει με ιδιαίτερα κλειστές και ολιγάριθμες ομάδες η σύνθεση των οποίων δεν αλλάζει εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι δε βγάζουν αγγελίες για πρόσκληση νέων μηχανικών αν δουν ότι κάτι πάει αργά.

Ενταξει παδια μην κανετε ετσι...

Βγητε απο το trip-ακι των windoze που περιμεναμε την επομενη κωλο-version μηπως και ειναι πιο σοβαρη.

Μια χαρα ειναι το 10.4 Σιγουρα το 10.5 θα ειναι καλυτερο, αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει σωνει και καλα να το βαλουμε απο την πρωτη ημερα.

Αυτη αλλωστε ειναι και η φιλοσοφια πισω απο τα mac.

Εχω ενα Η/Υ που παιζει μια χαρα, κανω οτι θελω οπως θελω, ειμαι ευτυχισμενος :mrgreen:

bchris σε πάω.

Κάνω copy paste το σχόλιό μου στην είδηση στην αρχική σελίδα του site.

Δεν είναι ακριβώς headstart!!Βασικά,δίνουν στους χρήστες Windows ένα χρόνο για να αντιληφθούν ότι τα Vista είναι μια από τα ίδια...

Πιστεύω ότι είναι περισσότερο στρατηγική κίνηση παρά οικονομική.

Όσον αφορα αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω,το αν κάποια εταιρεία σέβεται τους πελάτες ή όχι είναι γνωστό εδώ και χρόνια.Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες.

Από την άλλη,να σκεφτούμε κάτι απλό.Αν δεν ήξερε κανείς τίποτα για το Leopard αλήθεια θα μας στεναχωρούσε που θα είχαμε το Tiger μέχρι τον Οκτώβριο;

Το λειτουργικό είναι ακόμα και τώρα(μετά από τόσο καιρό λειτουργίας) χρόνια μπροστά από τα Vista πόσο μάλλον από τα XP.Μην είμαστε αχάριστοι.Και εγώ θα ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω τα καινούρια «κόλπα» του Leopard αλλά βλέπω τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα.

Προς Mac Users:Προτίνω ψυχραιμία και υπομονή!

Προς Vista Users:This message may contain a virus and could be harmful for your system.Shall I continue reading it?

Προς XP Users:Error reading this message.Report this to Microsoft?

(είναι ταυτόχρονα απάντηση και σε ένα σχόλιο που έγινε πριν το δικό μου...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...