Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.5 "Leopard"

boom123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γειά σας!!! :-) εχω μία ερώτηση , θα βάλω το Leopard, κ τα αρχεία που έχω μέσα θα μου σβιστούν?? :rolleyes:

Άν κάνεις upgrade, δεν θα σου σβηστούν. Άν κάνεις archive and install, το παλιό λειτουργικό θα αποθηκευτεί σε έναν φάκελο και θα εγκατασταθεί το Leopard. Αν κάνεις erase and install, τότε θα καταστραφείς(άν δεν έχεις πάρει backup)! :-)

• Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γειά σας!!! :-) εχω μία ερώτηση , θα βάλω το Leopard, κ τα αρχεία που έχω μέσα θα μου σβιστούν?? :rolleyes:

Αν πατησεις upgrade δεν χανεις τιποτα. Ακομα και τα εικονιδια στο desktop θα ειναι εκει ακριβως που τα αφησες! :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μόλις πρίν απο πέντε μέρες μπήκα στον κόσμο των*MAC (με τα οποία έχω ενθουσιαστεί), και φυσικά έχω διάφορες αποροίες.

Γ αυτό άλλωστε είμαι και εδώ.

Ένα πρόβλημα που έχω με το πληκτρολόγιο το έχω εκθέσει ήδη στο φόρουμ(δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα λύση).

¨Ενα δεύτερο που συνάντησα σήμερα αφορά το backup του συστήματος(ναναφέρεται και παραπάνω).

Εγώ δεν καταφέρνω να το κάνω...

Εάν καλώς έχω καταλάβει αυτό γίνεται με το Time Machine.

Έκανα λοιπόν ένα δεύτερο partition στο δίσκο, ίσης χωρητικότητας με αυτό που τρέχει το λειτουργικό, αλλά κάθε φορά που δοκιμάζω να κάνω το backup, η διαδικασία σταματάει, και μου βγάζει μήνυμα αποτυχίας.

Μπορεί κάποιος να βγάλει συμπέρασμα για το τι φταίει και να δώσει καμιά γνώμη;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...