xalia Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 έβαλα σήμερα στη δουλειά σε ένα macbook pro το leopard και δεν άντεξα! έτρεξα στο fnac για αγορά τίποτα όμως! ούτε σε multirama, με τη χαρά έμεινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Στο Multirama του Πειραια πηρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Βόρεια το έψαξα, σήμερα θα το κυνηγήσω στο κέντρο… για να δούμε… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 κοιτα στη Fnac, τα Multirama Πειραια, Mall και Αγιας Παρασκευης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 τελικά έπεσε στα χέρια μου ένα leopard. με προβληματίζει μόνο μόλις το έβαλα στο mac το βλέπει σαν mac os x upgrade dvd, λες να είναι μόνο για upgrade και να μη μπορώ να κάνω clean install? για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 τελικά έπεσε στα χέρια μου ένα leopard. με προβληματίζει μόνο μόλις το έβαλα στο mac το βλέπει σαν mac os x upgrade dvd, λες να είναι μόνο για upgrade και να μη μπορώ να κάνω clean install? για να δούμε... Το MacOS X "βλέπει" το DVD ως Upgrade DVD γιατί έχεις ήδη εγκατεστημένη μία προηγούμενη έκδοση MacOS. Εν ολίγοις: δεν υπάρχουν κανονικές και 'upgrade' εκδόσεις του MacOS. Ένα είναι το δισκάκι, είτε θες να κάνεις clean install είτε θέλεις να κάνεις upgrade. Σχετικό είναι και το ακόλουθο video από την WWDC 2007: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Paredwse και εγώ έτσι νόμιζα αλλά… εδώ στη δουλειά που έχουμε 2 macbook pro το ένα έχει ένα δισκάκι leopard που λέει cpu drop in και το άλλο ένα leopard που λέει upgrade! Με το δικό μου δισκάκι (και αυτό cpu drop in)όταν έκανα boot και ξεκινούσε ο installer μου έβγαζε ένα μικρό παράθυρο (πρέπει να βρούμε μία νέα λέξη γιατί το παράθυρο παραπέμπει στα windows) που έλεγχε αν έχω 10.4 εγκατεστημένο ήδη, έλεγε “you need 10.4 or later” κάπως έτσι. Πάλι 7,5 giga ήταν περίπου…go figure! Έχω την εντύπωση ότι αν το βάλεις σε άδειο mac δε θα προχωρήσει. Άρα υπάρχουν 2 εκδόσεις του leopard, μία που κυκλοφόρησε στα καταστήματα και μία που έδωσε σε όσους πήραν mac με tiger ενώ είχε βγει το leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 [...] Άρα υπάρχουν 2 εκδόσεις του leopard, μία που κυκλοφόρησε στα καταστήματα και μία που έδωσε σε όσους πήραν mac με tiger ενώ είχε βγει το leopard. Πιθανότατα ισχύει αυτό που λες - σε αυτή την περίπτωση βέβαια η upgrade έκδοση δεν κυκλοφορεί στην λιανική αλλά μόνο κατόπιν παραγγελίας από την Apple, ειδικά για όσους καλύπτονται από το Leopard Upgrade Scheme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, αυτό ισχύει. Και παλιότερα που είχα πάρει το αντίστοιχο δισκάκι "Tiger up-to-date" (για όσους είχαν αγοράσει mac με Panther και δικαιούντο update σε Tiger), το δισκάκι που μου είχαν στείλει έπαιζε μόνο αν έβρισκε εγκατεστημένο το Panther και όχι κατευθείαν σε κενό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 άτσα η apple, καλά δεν είναι και κάτι τραγικό αλλά μου έκανε εντύπωση που αντί για upgrade λέει cpu drop in! δε πειράζει και με αυτό γίνεται η δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 PC Magazine conducts OS battle: Appleʼs Mac OS X Leopard wins easily http://macdailynews.com/index.php/weblog/comments/16634/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natia Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Πριν 10 μέρες περίπου πήρα το Mac OS X 10.4, Tiger, και χθες ένας φίλος μου μου είπε ότι κανονικα λέει έπρεπε να μου δώσουν το Leopard , , ισχύει ? ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ναι! Έπρεπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Πριν 10 μέρες περίπου πήρα το Mac OS X 10.4, Tiger, και χθες ένας φίλος μου μου είπε ότι κανονικα λέει έπρεπε να μου δώσουν το Leopard , , ισχύει ? ? ? και να μην ισχυει "τραβηξε" το απ τα συνηθη sites. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natia Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Γειά σας!!! εχω μία ερώτηση , θα βάλω το Leopard, κ τα αρχεία που έχω μέσα θα μου σβιστούν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.