Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.5 "Leopard"

boom123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

egw prosopika re pedia me to 10.5 katharo xwris update den exw to paramikro provlima...ola trexoun apsoga kai pistepste me tou dinw kai katalavenei...

x2

Apolita euxaristimenos eimoun kai me Tiger, alla den exo kanena logo na pao piso alla para pollous gia na meino sta Leopard :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

egw to mono provlima pou ixa itan oti den etrexe parallels...isws xriazotan update to parallels alla to project mou ine poly sovaro kai den ixa perithorio lathous...kanena allo issue den ida...protimw to 10.5 xwris update...iso me tiger gia mena kai kalitero

• 2 εβδομάδες αργότερα...

prin dyo meres ekana ki ego install ta leopard.simantikes diafores den paratirisa se sxesi me to tiger ektos apo to quicklook to opoio einai poly voliko.episis se oti afora tin katanalosi tis mnimis ola kymainontai sta idia epipeda me to tiger.to idio me ton xrono fortomatos ton programmaton.ekana erase and install mias kai eixa kanei backup se enan eksoteriko disko pistevontas oti autos einai o kalyteros tropos egkatastasis.parola auta paratiro mia sxetiki argoporia otan anoigo fakelous.min fantasteite kati trello alla argei perissotero apo to tiger.kseretai ti borei na ftaiei i mipos ego eimai ligo ypervolikos?exo to imac 24'' me 2gb mnimi kai 2.8 extreme cpu opote tha perimena kati pio grigoro.

euxaristo

telika to problima pou anefera se proigoumeno post gia to Leopard kai sxetika me ta SMB shares apo ta PC mou (pou den ta eblepa), den eftaige to Leopard, alla i nea ekdosi tou nod smart security.... i version 3.0.55kati exei problima.... gyrisa piso sto nod32 2.70 kai apla me to pou anoixa to Finder eide kateutheian mono tou ta shares (opos kai palia sto Tiger) kai kanena problima :)

Παιδια εγω αντιμετωπισα μεγαλο προβλημα με το azureus. Σε φαση που οταν εβαζα να κατεβαζει κ μετα απο λιγο εκλεινε "sleep" η οθονη του macbook pro μου, οταν κουνουσα το ποντικι για να επανελθει δεν δουλευε τιποτα μετα και μου εβγαζε μηνυμα κρατηστε πατημενο το κουμπι για να κλεισει ο υπολογιστης σας (κατι τετοιο). Αυτο εγινε πανω απο 5 φορες.. Εκανα και update στο azureus και παλι τα ιδια. Ειχα χεστει πανω μου. Αφου μια φορα δεν ανοιγε ουτε καν η οθονη!!!! Τελικα ανακαλειψα οτι φταιει το azureus και bye bye azureus. Ημουν ετοιμος να γυρισω σε tiger!!! Αλλα λεω οχι δεν θα κανω φορματ στο mac μου!! Τι εχω windows???? ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ.

Mia simantiki gia mena toulaxiston apousia tou leopard einai oti den exei to sherlock to opoio theoro oti itan ena poly xrisimo ergaleio.Ksereis kaneis an boro na to vro gia leopard i telospanton kapoio antistoixo kirios gia ton metafrasti pou eixe?(Ksero oti yparxei to analogo widget alla den volevei kai toso eidika otan prokeitai gia metafrasi megalon keimenon)

Euxaristo

Mia simantiki gia mena toulaxiston apousia tou leopard einai oti den exei to sherlock to opoio theoro oti itan ena poly xrisimo ergaleio.Ksereis kaneis an boro na to vro gia leopard i telospanton kapoio antistoixo kirios gia ton metafrasti pou eixe?(Ksero oti yparxei to analogo widget alla den volevei kai toso eidika otan prokeitai gia metafrasi megalon keimenon)

+1 Και εγω θα ηθελα αυτη την ευκολια ;).. Γιατι παιζει πολυ μεταφραση αυτον το καιρο..

Φιλε turboJudend αυτο ειχα και συνεχιζω να εχω, αλλα μερικοι private trackers δεν επιτρεπουν transmission. Οποτε αναγκαστηκα και εβαλα azureus. Δεν ξερω τι παιζει αλλα τωρα που ειπα να του δωσω μια τελευταια ευκαιρια ολα δουλευουν κανονικα. Τι να πω? Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορουσε να φταιει..

Macπαίδες, έχω μία μικρή απορία.

Έχω κάνει εγκατάσταση του Leopard στο ΜΒΡ 17" με τη μορφή του archive & install και όλα μου δουλεύουν άψογα και απροβλημάτιστα. Αναρωτιέμαι τώρα μήπως μπορώ να διαγράψω τον φάκελο "Previous Systems" που μου πιάνει χώρο στο δίσκο (12,24Gb) ή θα κάνω ζημιά - κοινώς, πατάτα - στον εαυτό μου;

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά

Την περασμένη βδομάδα απέκτησα το πρώτο μου Macbook με τον Tiger προεγκατεστημένο και το οποίο δούλευε απροβλημάτιστα, σήμερα το πρωί μου ήρθε το dvd του Leopard που και εγκατέστησα αμέσως, το πρόβλημα με το Leopard είναι ότι δεν μου βλέπει τα Windows pc του οικιακού δικτύου μου ενώ ο Tiger τα έβλεπε με την μια χωρίς να κάνω από μεριά μου καμιά ρύθμιση και αντάλλαζα αρχεία απροβλημάτιστα, μήπως θέλει καμιά παράξενη ρύθμιση τα leopard για να ξεστραβωθούν να βλέπουν τα windowsπισα???

Help me γιατί είμαι στο παρά 2 να ξαναβάλω τον Τίγρη...

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά

Την περασμένη βδομάδα απέκτησα το πρώτο μου Macbook με τον Tiger προεγκατεστημένο και το οποίο δούλευε απροβλημάτιστα, σήμερα το πρωί μου ήρθε το dvd του Leopard που και εγκατέστησα αμέσως, το πρόβλημα με το Leopard είναι ότι δεν μου βλέπει τα Windows pc του οικιακού δικτύου μου ενώ ο Tiger τα έβλεπε με την μια χωρίς να κάνω από μεριά μου καμιά ρύθμιση και αντάλλαζα αρχεία απροβλημάτιστα, μήπως θέλει καμιά παράξενη ρύθμιση τα leopard για να ξεστραβωθούν να βλέπουν τα windowsπισα???

Help me γιατί είμαι στο παρά 2 να ξαναβάλω τον Τίγρη...

Update:

Έβαλα πίσω τον Τίγρη έκανα εγκατάσταση όλα τα προγράμματα και έβαλα τον Πάνθηρα σαν Upgrade και όχι σαν Clean Install πού έκανα το πρωί και όλα δουλεύουν ρολόι, ξεστραβώθηκε και τα Windowπισα τα βλέπει κανονικά:-)

Τι κουλό πάλι είναι αυτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...