Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.5 "Leopard"

boom123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

dokimase sta system preferences/startup disc patise apanw sto mac os 10.5 on macintosh hd

nomizw psaxnei na bootarei apo dvd prwta kai giauto argei...egw to ixa to provlima kai twra ine mia xara

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά!

Έχω ερώτηση: Έχω ένα mac mini με επεξεργαστή G4 συχνότητας 1.2GHz το οποίο τρέχει Panther (10.3). Έλεγα, μια και μου λείπει dashboard, spotlight και λοιπά να το... "αναβαθμήσω" λιγάκι.

Τι προτείνετε, Leopard ή Tiger? Αξίζει Leopard ή θα το γονατίσει άσκοπα? Ξέρω ότι ελάχιστες απαιτήσεις έχει G4>800 ΜΗz, αλλά αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία, ας δώσει τα φώτα του.

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Re paidia, ego sto macbook mou pou evala to leopard, mono kala de doulevei. Prepei na perimenoume arketa an theloume na doulevoun sosta ola ta programmata, oste ta teleutaia na graftoun apokleistika gia auto to os. Eidika me ta programmata tis adobe... ti na po! De doulevei kanena!

Δημοσ.

emena doulevoun ola tis adobe. milaw gia photoshop CS3, after efects, Flash CS3 kai dreamwaver...an ennoeis to Photoshop CS2 den doulevei gia leo

dokimase kane ta updates tin adobe apo to adobe updater

Δημοσ.

egw pantos lew na meinw se tiger gia akoma ligo. mexri tora to pio olokliromeno os ston kosmo.den vriskw kati sto leopard pou xriazome epigontos (isos ta spaces).

fisika tha paw se leo, alla meta apo kana-dio updates

Δημοσ.

Ώρες ώρες το 10.5 τα παίρνει άγρια σε μένα, ειδικά όταν μεταφέρω αρχεία σε άλλους δίσκους, και κολλάνε τα πάντα... :mad:

Από πλευράς απόδοσης και σταθερότητας, μέχρι τώρα ψηφίζω σίγουρα το Tiger. Είμαι αισιόδοξος όμως ότι μελλόντικό update θα λύσει αυτού του είδους τα προβλήματα.

Δημοσ.

Τελικά απ'όσα διαβάζω, μάλλον καλό θα ήταν να κοιτάξω για Tiger.. Έχω photoshop CS1 και το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά, και κάνει τη δουλειά του τόσο καλά που δεν δικαιολογείται αγορά (ή δωράκι..:-D) του CS3... Και μάλλον οι κονξες που κάνει γενικά το Leopard είναι ακόμη σε σχετικά υψηλά επίπεδα, ειδικά στον τομέα της υποστήριξης προγραμμάτων.

Βασικά με το Panther κάνω ακόμη τη δουλειά μου, αλλά δυστυχώς μεγάλη πλειοψηφία νέων προγραμμάτων και εργαλείων έχουν πλέον απαίτηση λειτουργικού 10.4 or newer..

Ευχαριστώ όμως πολύ για τις συμβουλές και τις απόψεις σας!! :-)

Δημοσ.
Ώρες ώρες το 10.5 τα παίρνει άγρια σε μένα, ειδικά όταν μεταφέρω αρχεία σε άλλους δίσκους, και κολλάνε τα πάντα... :mad:

Από πλευράς απόδοσης και σταθερότητας, μέχρι τώρα ψηφίζω σίγουρα το Tiger. Είμαι αισιόδοξος όμως ότι μελλόντικό update θα λύσει αυτού του είδους τα προβλήματα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι ο μόνος. Πολλοί είναι που έχουν παράπονα. Ανάμεσα σε αυτούς και γω. Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο που ίσως το βρείτε ενδιαφέρον.

Επίσης μεγάλη απογοήτευση με έχει πιάσει που δεν υπάρχει ακόμα η Java 1.6.

Το Skype κρασάρει συνεχώς (βέβαια σε αυτό φταίει και η Skype που δεν φρόντισε να διορθώσει έγκαιρα τα προβλήματα με κάποιο update).

To front row δεν είναι τόσο καλό όσο στο tiger. Μαύρη οθόνη όταν έχει υπότιτλους, μικρά γράμματα όταν παίζουν τραγούδια και όποτε αφήνω να παίζει μουσική από τον εξωτερικό δίσκο, κολλάει και αναγκάζομαι να το κλείσω από το κουμπί του Macbook Pro.

Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα που έχω, αλλά αυτά ήρθαν τώρα αυθόρμητα στο μυαλό μου. Το χειρότερο είναι ότι η Apple αργεί να βγάλει updates.

PS: To Safari είναι επίσης απογοητευτικό. Πρόβλημα με τα Flash. Άντε να βγει ο Firefox 3 να ηρεμήσουμε !! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...