daniel's_saving_grace Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Εγώ το κάνω τώρα το 10.5.1. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με update στο MacOS και δε φοβάμαι!!
louiscy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 oute egw ixa pote alla polla akougontai kai vleponte sta forums...twra to epatha mia kai kali:) den pirazei omos...ime yperefxaristimenos me 10.5 den yparxei logos na viastw gia update
NiCk_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Εγώ το κάνω τώρα το 10.5.1. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με update στο MacOS και δε φοβάμαι!! x2 ! Me to 10.5.1 pantos ta Leopard einai ligo snappier sto 2.16ghz CD MBP mou
ntg_net Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Εχω παρει το MacBookPro χθες. Το ειχα παραγγειλει πριν 1,5 μηνα. Ηρθε με το παλιο λειτουργικο τους οχι με το leopard. Μου ειπε καποιος γνωστος οτι με 10 euro μπορω να το παρω. Ισχυει ? Αν ναι πια ειναι η διαδικασια ? που πρεπει να απευθυνθω ? Επισης πρεπει να δηλωσω χρηστης ? να κανω τπτ καμια ενεργοποιηση το προιον ? Ισχυει οπως και στα windows ?
TurboJugend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Ναι όντως και εδώ σε macbook είναι πιο σπίρτο που λένε. Good Job!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχει ενεργοποίηση. Για το leopard επικοινώνησε με την rainbow!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Εχθές αγόρασα τον πρώτο μου mac, έναν mac mini, ο οποίος μάλιστα ήταν ετοιμοπαράδοτος στα fnac που βρισκόμουν. Μου είπαν για την προσφορά του leopard και κράτησαν τα στοιχεία μου καθώς και το serial number του υπολογιστή, ωστε να με καλέσουν σε λίγες ημέρες να πάω να παραλάβω το dvd. (Το καλό της υπόθεσης είναι πως το dvd με το macosx leopard υπήρχε ήδη μέσα στη συσκευασία του υπολογιστή, αλλά μάλλον δεν το ήξεραν!)
manosgk80 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα!Ξέρετε πως μπορώ να μεγαλώσω το μέγεθος του partition που έχω εγκατεστημένα τα windows χωρίς να χρειαστεί να τα εγκαταστήσω ξανα;Ακουσα οτι γίνεται μέσω του bootcamp asssistant αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι.
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα το πόσο ζορίζεται όταν ανοίγει flash σελίδες στο Safari.
NiCk_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα το πόσο ζορίζεται όταν ανοίγει flash σελίδες στο Safari. Yup, elpizo na to epilisei grigora auto i apple .. An patiseis 2i fora "enter" eno kanei loading voithaei .. Toulaxiston to diko mou
andreas-ANO Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 otan anabo to macbook mu 8elei pio polli xrono para sta tiger... stis proigumenes selides kapu diavasa oti prepei na energopoiiso to time machine gia na epanel8ei se kanonikus xronus... otan omos sto time machine pato choose backup disk den mu bgazei kanenan disko gia na diale3o...help me an kano kapoio la8os!..
NiCk_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα το πόσο ζορίζεται όταν ανοίγει flash σελίδες στο Safari. File nomizo pos vrika tin lisi ! Kane reset to modem sou .. Kleise kai anoikse ton safari kai nomizo pos ola tha einai ok .. Kati me ta DNS tou IP sou, den katalava akrivos .. Auto pou ksero einai oti o Safari mou exei epistrepsei se Tiger epipeda :-D:-D
Mercyful_Fate Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 otan anabo to macbook mu 8elei pio polli xrono para sta tiger...stis proigumenes selides kapu diavasa oti prepei na energopoiiso to time machine gia na epanel8ei se kanonikus xronus... otan omos sto time machine pato choose backup disk den mu bgazei kanenan disko gia na diale3o...help me an kano kapoio la8os!.. Ο δίσκος που θα κρατάει τα backup πρέπει να είναι εξωτερικός. Και φρόντισε να είναι άδειος, γιατί θα χρειαστεί να τον φορμάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.