Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.5 "Leopard"

boom123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ το κάνω τώρα το 10.5.1. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με update στο MacOS και δε φοβάμαι!!

x2 ! :-) Me to 10.5.1 pantos ta Leopard einai ligo snappier sto 2.16ghz CD MBP mou :-D

Δημοσ.

Εχω παρει το MacBookPro χθες. Το ειχα παραγγειλει πριν 1,5 μηνα.

Ηρθε με το παλιο λειτουργικο τους οχι με το leopard.

Μου ειπε καποιος γνωστος οτι με 10 euro μπορω να το παρω.

Ισχυει ? Αν ναι πια ειναι η διαδικασια ? που πρεπει να απευθυνθω ?

Επισης πρεπει να δηλωσω χρηστης ? να κανω τπτ καμια ενεργοποιηση το προιον ?

Ισχυει οπως και στα windows ?

Δημοσ.

Εχθές αγόρασα τον πρώτο μου mac, έναν mac mini, ο οποίος μάλιστα ήταν ετοιμοπαράδοτος στα fnac που βρισκόμουν. Μου είπαν για την προσφορά του leopard και κράτησαν τα στοιχεία μου καθώς και το serial number του υπολογιστή, ωστε να με καλέσουν σε λίγες ημέρες να πάω να παραλάβω το dvd.

(Το καλό της υπόθεσης είναι πως το dvd με το macosx leopard υπήρχε ήδη μέσα στη συσκευασία του υπολογιστή, αλλά μάλλον δεν το ήξεραν!)

Δημοσ.

Καλησπέρα!Ξέρετε πως μπορώ να μεγαλώσω το μέγεθος του partition που έχω εγκατεστημένα τα windows χωρίς να χρειαστεί να τα εγκαταστήσω ξανα;Ακουσα οτι γίνεται μέσω του bootcamp asssistant αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι.

Δημοσ.
Έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα το πόσο ζορίζεται όταν ανοίγει flash σελίδες στο Safari. :mad:

Yup, elpizo na to epilisei grigora auto i apple .. An patiseis 2i fora "enter" eno kanei loading voithaei .. Toulaxiston to diko mou :rolleyes:

Δημοσ.

otan anabo to macbook mu 8elei pio polli xrono para sta tiger...

stis proigumenes selides kapu diavasa oti prepei na energopoiiso to time machine gia na epanel8ei se kanonikus xronus...

otan omos sto time machine pato choose backup disk den mu bgazei kanenan disko gia na diale3o...help me an kano kapoio la8os!..

Δημοσ.
Έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα το πόσο ζορίζεται όταν ανοίγει flash σελίδες στο Safari. :mad:

File nomizo pos vrika tin lisi ! Kane reset to modem sou .. Kleise kai anoikse ton safari kai nomizo pos ola tha einai ok .. Kati me ta DNS tou IP sou, den katalava akrivos .. Auto pou ksero einai oti o Safari mou exei epistrepsei se Tiger epipeda :-D:-D:-D

Δημοσ.
otan anabo to macbook mu 8elei pio polli xrono para sta tiger...

stis proigumenes selides kapu diavasa oti prepei na energopoiiso to time machine gia na epanel8ei se kanonikus xronus...

otan omos sto time machine pato choose backup disk den mu bgazei kanenan disko gia na diale3o...help me an kano kapoio la8os!..

Ο δίσκος που θα κρατάει τα backup πρέπει να είναι εξωτερικός. Και φρόντισε να είναι άδειος, γιατί θα χρειαστεί να τον φορμάρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...