dali13gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Εμένα πάντως μ' αρέσουν περισσότερο τα λαμπάκια. Και νομίζω ότι δεν θα ταίριαζαν τα τρίγωνα λόγω 3D.
TurboJugend Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Και εγώ την αρχή μπερδευόμουν και είχα σπαστεί λίγο, τώρα το συνήθισα και με μπερδευουν τα βελάκια τώρα
telegamesvg Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Αφού δεν τα βλέπω τι να κάνω! Επέστρεψα στα τριγωνάκια... Δικιο εχεις , δεν ειναι καθολου ευδιακριτα....
Thresher Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Οπότε ευκαιρία να ανοίξουμε ένα Poll με θέμα: Λαμπάκια vs Τριγωνάκια...
telegamesvg Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Οπότε ευκαιρία να ανοίξουμε ένα Poll με θέμα: Λαμπάκια vs Τριγωνάκια... Αφού όλα τα άλλα θέματα τα έχουμε λυμένα .... με κάτι πρέπει κ εμείς να ασχολούμαστε
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Με τα τριγωνάκια έχω πρόβλημα σε σκούρα wallpapers. Με τα λαμπάκια έχω πρόβλημα σε ανοιχτόχρωμα wallpapers. Τι να κάνω γιατρέ?? Μήπως να βάλουμε τέτοια: Και τριγωνάκι... και λαμπάκι!
Thresher Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Αυτό είναι που μου αρέσει στο Mac. Οτι τα προβλήματα, σε γενικές γραμμές, είναι για λαμπάκια κτλ και δεν είναι τύπου virus, format, αργή εκκίνηση κτλ....
louiscy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 mia aporia re pedia...evlepa se forums me amerikanakia kai iparxoun polloi pou exoun provlimata me to leo...esis ti exete na peite?mono emena doulevei mourlia to mixanima?
NiCk_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 mia aporia re pedia...evlepa se forums me amerikanakia kai iparxoun polloi pou exoun provlimata me to leo...esis ti exete na peite?mono emena doulevei mourlia to mixanima? Kai ego eimai euxaristimenos .. Ligo to Safari me enoxlei .. Den einai oso "snappy" itan sta Tiger ..
louiscy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 3 provlimata prosexa. 1 o safari pou to mono pou ton xala ine otan eknevrizete kai eksfendonizontai ta ram sta ypsi. 2 to provlima me to repair permissions pou to exoume sxedon oloi mas 3. pou prepei na kathome se olous na tous e3igw poso omorfi ine i zoi me leopard:)
telegamesvg Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Το μονο που με ενοχλει στα Mac ειναι οτι παντα νομιζω οτι κατι βρηκα στο PC που δεν υπαρχει στο MAC OS, αλλα τελικα βρισκω το αντιστοιχο του .... Σε γενικες γραμμες ομως και αν εξαιρεσει κανεις τα παιχνιδια ( το μονο που κραταει τον γιο μου και δεν αλλαζει το PC) δεν μου λειπει κατι .... Παντως η Apple πρεπει να δει πλεον ποιο σοβαρα το θεμα της καρτας γραφικων ....αν και νομιζω οτι ΚΑΙ οι αναβαθμισεις ,σιωπηρες ή μη , θα γινονται πλεον με γρηγοροτερους ρυθμους ,λογω της intel πλατφορμας..
daniel's_saving_grace Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως τις τελευταίες ημέρες έχω κάτι μικροπροβληματάκια που με ενοχλούν. -Μετά το sleep χάνει τους υπολογιστές του workgroup -Στο shutdown η οθόνη του Macbook μαυρίζει και το φωτάκι σβήνει πριν πραγματικά γίνει το shutdown (το καταλαβαίνεις αν βάλεις το αυτί και ακούσεις ότι δουλεύει ο σκληρός και οι ανεμιστήρες). Παλιά η οθόνη γινόταν μπλε στη διαδικασία και όταν έσβηνε ήξερες ότι έκλεισε -Οταν μου εμφανίζεται το login screen δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις άμεσα (έχει beach ball για λιγάκι) -Πολλές φορές και ενώ έχω το airport απενεργοποιημένο είναι και πάλι ενεργοποιημένο μετά από restart -Διάφορες περιπτώσεις όπου κόλλησε για 20-30 δευτερόλεπτα με beach ball χωρίς προφανή λόγο Γενικά τις τελευταίες ημέρες είμαι σκεπτικός. Αρχικά ήμουν σκεπτικός, μετά ήμουν πολύ χαρούμενος, τώρα είμαι και πάλι σκεπτικός. Τo Tiger ήταν 100% ώριμο και σταθερό, φυσικό αφού υπήρχε για 3 χρόνια σχεδόν και είχαν διορθώσει όλα τα bugs. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα εξίσου καλό Leopard κάποια στιγμή αλλά τώρα έχει κάποια μικρο-μικρο-bugάκια.
louiscy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 daniel's_saving_grace exeis kapia beta ekdosi? mporeis na to anakalipseis otan pas about this mac. an grafei 10.5 kai prepei na kaneis click epanw tou gia na sou grapsei 9A581 tote ine to final. Μετά το sleep χάνει τους υπολογιστές του workgroup einai known bug kai perimenoume update logika...vriskei ta workgroup meta apo ena 10lepto logika. gia to login screen an den to xriazese penergopiise to...den mporw na voithisw an kai pistevw oti prepei na exis polla system startup items logika opos frameworks ktl. twra gia to airport den mporw na se voithisw... dokimase kane ena repair permissions apo to terminal grafontas tin entoli sudo diskutil repairPermissions / elpizw na voithisa kapos
telegamesvg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Iσως το κυριοτερο feature του Leopard .... http://www.youtube.com/watch?v=HTThdT4xF4U&feature=related
louiscy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 hhmm...kai kati to endiaferon...ekana to update 10.5.1 ... prospathisa na anoixw to parallels kai ixa to proto mou kernel panic ever. archive and install kai pisw se 10.5 xwris katholou updates...to sistima etsi doulevei mourlia... aaaxxx pote tha ginei to thauma na kanoume software update xwris na kanoume to stauro mas:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.