Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.5 "Leopard"

boom123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, ξέρει να μου πει κάποιος: Αν αγοράσω ένα Mac book Pro από την USA με το leopard εγκατεστημένο θα έχει ελληνικές γραμματοσειρές?, θα μπορώ να επιλέγω την ελληνική και να γράφω? ή θα χρειαστεί να προβώ σε διορθωτικές ενέργειες? αν ναι σε ποιες? Ελπίζω να μην είμαι εκτός topic, ας με φωτίσει κάποιος χριστιανός, Ευχαριστώ.

• Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά, ξέρει να μου πει κάποιος: Αν αγοράσω ένα Mac book Pro από την USA με το leopard εγκατεστημένο θα έχει ελληνικές γραμματοσειρές?, θα μπορώ να επιλέγω την ελληνική και να γράφω? ή θα χρειαστεί να προβώ σε διορθωτικές ενέργειες? αν ναι σε ποιες? Ελπίζω να μην είμαι εκτός topic, ας με φωτίσει κάποιος χριστιανός, Ευχαριστώ.

Μία έκδοση του Leopard υπάρχει - είναι διεθνής.

Δεν θα έχεις λοιπόν κανένα πρόβλημα να αγοράσεις Macintosh από τις ΗΠΑ.

Δημοσ.
Μία έκδοση του Leopard υπάρχει - είναι διεθνής.

Μα είδες ανασφάλια που έχουν δώσει τα Windowz? :D Σου λέει ο άλλος "εγώ έχω συνηθίσει σε 10 διαφορετικές εκδόσεις του λειτουργικού, και 200 διαφορετικές γλώσσες". :P

Δημοσ.

Ναι όμως ακόμη και τώρα με το Leopard δεν έχει default στο DVD Ελληνικό μενού ;)

Και είναι πολλοί αυτοί που το θέλουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σας κρασάρει και σας ο VLC?

Νope, μια χαρά είναι ο VLC - τον χρησιμοποιώ ως κύριο media player μου (και για mp3 και για όλα).

Δημοσ.

Re paidia, exo valei kai ego to Leopard edo kai merikes meres kai de mporo na po oti einai kai uperstathera.

Diladi, polla programmata, ta kleinei xoris logo kai mou vgazei to minima oti to programma ekleise ksafnika kai an tha prepei na diloso to provlima i na to agnoiso.

Eida kai mia fora tin griza othoni pou mono restart mou afine na kano.

Ekana tin egkatastasi Archive and Install, xoris na soso ta network settings.

Ostoso, mporei na exo kapoia beta ekdosi, giati tin katevasa apo to net (kala re, mi varate oloi mazi!) H build version mou einai 9A581. Ti lete peri toutou? Eseis poia build exete?

Oso gia tis diafores, mou fanike mia apo ta idia me to Tiger. Ligo pio "fantaze" look, gia ta matia tou kosmou. Prosopika, to 10.4.10 to latrepsa.... Gia to Leopard, mallon tha prepei na perimeno ta updates.

A! Na po oti exo ena MacBook kai oxi to iBook G3 pou exo san signature!

Mh me perasete gia trelo!

Δημοσ.

Δική μου άποψη είναι ότι είναι καλύτερο το απλό update... για περίμενε και παιδιά που έχουν κάνει archive & install να σου πουν αν έχουν κάποια λύση.

Repair permissions έκανες; Αν όχι οπωσδήποτε κάνε, με την αναβάθμιση σίγουρα θα το χρειαζεται το σύστημα σου.

Τέλος το να στείλεις ένα report καλό για όλους είναι, έτσι βρίσκονται τα bugs

Δημοσ.
Re paidia, exo valei kai ego to Leopard edo kai merikes meres kai de mporo na po oti einai kai uperstathera.

Diladi, polla programmata, ta kleinei xoris logo kai mou vgazei to minima oti to programma ekleise ksafnika kai an tha prepei na diloso to provlima i na to agnoiso.

Eida kai mia fora tin griza othoni pou mono restart mou afine na kano.

Ekana tin egkatastasi Archive and Install, xoris na soso ta network settings.

Ostoso, mporei na exo kapoia beta ekdosi, giati tin katevasa apo to net (kala re, mi varate oloi mazi!) H build version mou einai 9A581. Ti lete peri toutou? Eseis poia build exete?

Oso gia tis diafores, mou fanike mia apo ta idia me to Tiger. Ligo pio "fantaze" look, gia ta matia tou kosmou. Prosopika, to 10.4.10 to latrepsa.... Gia to Leopard, mallon tha prepei na perimeno ta updates.

A! Na po oti exo ena MacBook kai oxi to iBook G3 pou exo san signature!

Mh me perasete gia trelo!

Μήπως οι εφαρμογές που σου "κλείνουν" δεν είναι για Leopard? Κι εμένα το έκανε σε κάποιες, αλλά όταν βγήκαν updates, όλα καλά.

Ναι, την σωστή έκδοση έχεις.

Έχει διαφορές που είναι ουσιαστικές. Όχι τόσο στην εμφάνιση(περί ορέξεως...) αλλά σε τομείς που κάνουν την ενασχόληση με τον υπολογιστή απλούστερη και κατά συνέπεια γρηγορότερη.

Δημοσ.

Ερώτηση 1: Προσέξατε ότι με το leopard εγκατέλειψαν τις παραδοσιακά στρογυλλοποιημένες γωνίες της οθόνης στο Mac OS;

Ερώτηση 2: Τελικά σας αρέσουν τα νέα "λαμπάκια" που δείχνουν τα ανοικτά προγράμματα στο dock ή θέλετε πίσω τα μάυρα τριγωνάκια;

(αν θέλετε τριγωνάκια, δείτε εδώ:

http://www.markallan.co.uk/software.php?page=DD )

Δημοσ.

Πάντως έχεις φάει τρελό κόλλημα με τα "λαμπάκια" που μάλλον ανάβουν και τα δικά σου τα λαμπάκια.... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...