bill_2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 εγω εχω ακομη ενα σκληρο τον οποιο τον εχω χωρισει σε 2 παρτισιον και ο καθενας εχει 100 g ελευθερα . βαζω στον ενανε να κανει backup αλλα μετα απο καποια στιγμη μου κανει error ,μηπως κανω κατι λαθος ? μηπως σ αυτον το δισκο που επιλεγουμε δεν πρεπει να εχει τιποτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 ΤΕΛΕΙΟ upgrade και εδώ... thumbs up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Πότε θα περίμενε κανείς το 10.5.1 σύμφωνα με εμπειρία από προηγούμενες φορές; Μετά από μια μικρή αναζήτηση απαντάω στην ίδια μου την απορία καθώς ανακάλυψα ότι έως τώρα πάντα το update σε 10.Χ.1 βγαίνει πριν περάσει ένας μήνας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Na po kai ego kati pou proseksa simera ... Otan protoekana install ta Leopard to booting time tou Mac mou eixe auksithei poli ( pano apo 1 lepto ) ... Meta tin energopoihsh tou Time Machine kai tou back-up pou ekane, to booting time epestrepse se kanonika epipeda ( ligotero apo miso lepto ) .. Den ksero an einai to Time Machine auto pou to kathisterouse, alla einai i moni allagi pou eixa kanei .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 το cocoaspell παίζει okay στο leopard ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δοκίμασα κ εγώ εχθές 2 upgrade σε 2 διαφορετικά μηχανήματα (mac min intel + mac mini ppc) και έπαιξαν και στις 2 περιπτώσεις άψογα. Στο ppc μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο πιο αργό από το tiger. Πάντως φαίνεται ιδιαίτερα σταθερό για πρώτη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας και απο τη δικια μου "Λεοπαρδαλη". Καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.. Αλλα εχω καποιες ερωτησεις που ευχομαι να λυθουν ετσι ωστε να γινουν ακομα καλυτερες οι εντυπωσεις. Γιατι αλλιως... Λοιπον.. 1)Ξερει κανεις αν γινεται να μεγαλωσω το font στα εικονιδια στη sidebar του finder (places,devices κτλ)? Δηλ. να φαινονται πιο μεγαλα.. 2)Υπαρχει πλεον,απλος τροπος να κανω αποκρυψη/εμφανιση αρχειων/φακελων στον finder? Οχι με χρηση καποιου προγραματος αλλα πχ με δεξι κλικ στις επιλογες. Οπως εχει για παραδειγμα ο path finder. Γνωριζω οτι στο tiger δεν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα.. Thank you.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Χαιρετώ σας, μέσα από το νέο Leopard. Τελικά το εγκατέστησα με Upgrade και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα (Macbook Pro με Intel CPU). Ακόμα δεν το έχω ψάξει αρκετά, αλλά με μια ματιά ένα ωραίο feature που κανείς δεν έχει παρατηρήσει είναι ότι στο Terminal ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δουλεύουν τα ελληνικά. Έγραψα ελληνικά και μέσα στον vim. Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθω σύντομα με απορίες και παρατηρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 LEOPARD VS VISTA Final score Leopard: 46 Vista: 41 http://www.engadget.com/2007/10/27/leopard-vs-vista-feature-chart-showdown/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Παιδια, αν αλλαξω το look του dock, ειναι αναστρεψιμο? Μπορω να το επιστρεψω στο leopard look μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Ναι, μπορείς πανεύκολα με μερικές εντολές εντολές στο terminal Με αυτές απενεργοποιείς το glassy dock: >defaults write com.apple.dock no-glass -boolean YES killall Dock Και με αυτές το επαναφέρεις: >defaults write com.apple.dock no-glass -boolean NO killall Dock Ακόμα, η ρύθμιση δεν είναι global αλλά μόνο για τον τρέχοντα χρήστη. Δηλαδή αν φτιάξεις ένα άλλο user account και κάνεις login με αυτό, θα έχεις πάλι το glassy-dock look. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Τελικά ρε παιδιά, το πρόβλημα με το Perian το Front Row και τους ελληνικούς υπότιτλους, υφίσταται; Είδα ότι το ανέφερε ένας φίλος νωρίτερα και δεν είδα ούτε επιβεβαίωση, ούτε και διάψευση από άλλους σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 δυστυχως ετσι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Ναι υφίσταται και απλά πρέπει να περιμένουμε update από το Perian γιατί από την Apple εννοείται πως δεν. Προς το παρών χρησιμοποιώ το iTheater που είναι εξίσου γρήγορο αλλά με κάπως λιγότερο όμορφο interface και με κάποια "δυσκοιλιότητα" με το Remote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά. Κρίμα ρε γαμώτο. Σχεδόν κάθε βράδυ απολαμβάνω την ευκολία του Front Row, χαζεύοντας κάνα επεισόδιο σειράς ή καμιά ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.