Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.5 "Leopard"

boom123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Sorry paredwse, den tha xanaginei. Aplos entaxei, me tosa pou exoun graftei sto 360 hacking topic parasyrthika!

Eντάξει, δεν έγινε τίποτα, απλώς να προσέχουμε λίγο.

Ας δείξουμε ότι, και στο συγκεκριμένο θέμα, έχουμε διαφορετική κουλτούρα από τους μιαρούς χρήστες των Windows. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eντάξει, δεν έγινε τίποτα, απλώς να προσέχουμε λίγο.

Ας δείξουμε ότι, και στο συγκεκριμένο θέμα, έχουμε διαφορετική κουλτούρα από τους μιαρούς χρήστες των Windows. :-)

oreos! emis ta kanoume alla den ta leme...:-D auto tha pei closed community

προσωπικα χρησιμοποιω εδω και 15 χρονια windows παντα "πλαγιως", τωρα που θα παρω το leopard για το macbook μου, θα το αγορασω κανονικοτατα.

αντε, ποτε κυκλοφορει σε κανα eshop απο δω μερια ρε παιδες?

και εγώ το έχω ήδη "βρεί" αλλά σήμερα που πάω Βερολίνο μάλλον θα το αγοράσω κανονικό.

Για win θα έβρισκα οτιδήποτε αρκεί να μην το αγοράσω τώρα με το leopard δεν μου πάει γιατί πεινάει ο Steve μην ακούτε αυτά που λένε ότι η apple πάει καλά έχει πατώσει για να σας δώσω ένα παράδειγμα για να το αποδείξω αυτό για πηγαίνετε στην εφορία στη Δεή στο ΙΚΑ έχετε δεί πουθενά mac? όχι

κ γω δεν αντεξα το παραγγειλα τελικα απ amazon.co.uk με κουριερ, 104 λιρες.

χτες που ειχα κοιταξει δε το χαν βαλει, σημερα το εβαλαν παντως και το στελνουν ελλαδα κανονικα (απο amazon usa δε το στελνουν ελλαδα).

και εγώ το έχω ήδη "βρεί" αλλά σήμερα που πάω Βερολίνο μάλλον θα το αγοράσω κανονικό.

Για win θα έβρισκα οτιδήποτε αρκεί να μην το αγοράσω τώρα με το leopard δεν μου πάει γιατί πεινάει ο Steve μην ακούτε αυτά που λένε ότι η apple πάει καλά έχει πατώσει για να σας δώσω ένα παράδειγμα για να το αποδείξω αυτό για πηγαίνετε στην εφορία στη Δεή στο ΙΚΑ έχετε δεί πουθενά mac? όχι

για πηγαινε και στην εφορια, IKA, etc. στην αμερικη :P

Kαι ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να εγκαταστησουμε το Leopard κρατωντας ολα μας τα applications ,settings κ.λ.π ??

Προφανως το archive and install κρατωντας τα network settings κ.λ.π σου "δινει" ενα συστημα οπως το αφησες ....

Kαι ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να εγκαταστησουμε το Leopard κρατωντας ολα μας τα applications ,settings κ.λ.π ??

den kaneis kyriolektika TIPOTA!!

aplos bazeis mesa to Leopard DVD, sou bgazei na kaneis restart, kai meta to restart xekinaei to intall, dialegeis ton skliro pou idi exeis to Tiger kai aplos patas install....

se 56 leptakia imoun etoimos, kai TA PANTA (akoma kai theseis eikonidion i p.x. to volume) itan ekei akrivos pou ta eixa.

ola super, oute ena hick-up... ola douleuoun apsoga, airport, settings... OLA!

EINAI TEEEELEIO! :D

Όσοι πάμε, όμως, για clean install θα έχουμε σίγουρα το άγχος και τις μικροδυσκολίες μας με τα backup.

Αλήθεια, πως σκοπεύετε να κάνε backup και restore όσοι κάνετε clean install?

• Super Moderators
Όσοι πάμε, όμως, για clean install θα έχουμε σίγουρα το άγχος και τις μικροδυσκολίες μας με τα backup.

Αλήθεια, πως σκοπεύετε να κάνε backup και restore όσοι κάνετε clean install?

Carbon Copy Cloner. Και τίποτε άλλο.

na rotiso aplos kati pou den katalabaino....

giati na thelete na kanete clean install apo ti stigmi pou se bgazei ekei akrivos pou isoun, poios o logos? menoun kapoia "skoupidia" mesa?

Προσωπικά, όπως είπα και σε άλλο ποστ λίγο πιο πάνω, έχω περάσει εδώ και λίγο καιρό το Leopard beta, οπότε για μένα δεν έχει upgrade.

Carbon Copy Cloner. Και τίποτε άλλο.

Ναι, μου είπες πως θα κάνεις το backup. To restore όμως πως θα το κάνεις? Ή να το πω αλλιώς: πως εξασφαλίζεις ότι αν κάνεις μαζικά restore (δλδ ίδια δομή φακέλων, ρυθμίσεων κλπ.) δεν θα έχεις διάφορες ασυμβατοτητούλες κλπ.?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...