UmbertoJeco Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Eida to tour, alla ekei deixnei mono mia epilogi, autin tou "upgrade" nomizo .. I kathe mia apo tis 3 epiloges pou anafera pio pano einai diaforetiki .. To "upgrade" anavathmizei kanonika to logismiko xoris na allazei tpt .. To clean install sou dinei ena olokainourio Mac ( kati san format dld ), kai to archive & install sou vazei ta palia settings kai arxeia se ena fakelo kai kanei "clean install" .. To thema einai oti ego thelo na kano to "upgrade" giati an kano kapoio apo ta alla 2, xano to iLife '08, iWork '08, kai otidipote allo exo installed .. Opos katalavaineis, varieme na ta ksanakano ola install meta ... To thema einai oti exo diavasei se merika ksena boards oti to "upgrade" isos na parousiasei kapoia provlimata meta to installation tou .. Δεν το γνωριζω αυτο δυστηχως, πρωτη φορα και γω βαζω νεο λειτουργικο πανω απο το ηδη εγκατεστημενο Παντως στο tour τωρα που το ξαναειδα δεν εχει μονο upgrade, εχει μονο μια επιλογη για install, μετα εχει εναν φακελο optional installs οποτε εκει μεσα θα εχει trial προγραμματα κλπ. Τελος εχει οδηγιες για το πως να εγκαταστησεις το Leopard. Επομενως αποτι φαινεται δεν χρειαζετε να μπλεξεις με διαφορετικα installs, θα εχουν ηδη προβλεψει να μην διαγραφεται κατι απο το Mac σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Στο tour, με σκοπό να τονίσουν ακόμα μια φορά την ευκολία της χρήσης του λειτουργικού, δείχνουν την πιο εύκολη περίπτωση εγκατάστασης, αυτήν που θα ακολουθήσει η πλειοψηφία των χρηστών: το upgrade πάνω από το Tiger και τη διατήρηση όλων των προγραμμάτων και ρυθμίσεων. Εγώ πάντως σκοπεύω να κρατήσω backup μόνος μου για τα αρχεία, emails, contacts κλπ που χρειάζομαι και μετά να κάνω ένα καθαρό install και μετά σιγά-σιγά ξανά εγκατάσταση σε ότι χρειάζομαι. Έτσι θα ξέρω σίγουρα πως αν κάτι δεν παίζει όπως πρέπει, δεν θα φταίνε υπολείμματα του προηγούμενου λειτουργικού. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε συχνά εγκατάσταση του Mac OS, ας την κάνουμε καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Το clean install πως το κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 για μενα, στα 33 μου και εχοντας κ κανα φραγκο παραπανω απο οταν ημουν 18, τα 125 που κανει το μακο-(σ)εξ τα δινω, ενω για τα βιστα που κανει 160 η ντι-εσ-πι εκδοση και ξερω οτι και αυτα θα εχουν προβληματα δε τα δινω. ειναι θεμα ποιοτητας. σα να διαλεγεις αναμεσα σε ενα καλο και ενα κακο ρουχο. απλα. Εμενα μου φαινεται οτι ειναι αντιστοιχη περιπτωση με την συζυγο(win) και την γκομενα(mac).... Την γκομενα παντα την αντιμετωπιζεις με καλη διαθεση και αν σου ζητησει να της παρεις και τιποτα, πιθανοτατα θα το κανεις ευχαριστως.... Την συζυγο την "κραζεις" συνεχεια, της δινεις λεφτα με μιση καρδια, αλλα αν λειψει ποτε, δεν θα εχεις σωβρακο να φορεσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Βρηκα το εξης αρθρο για το θεμα http://www.index-site.com/cleaninstall.html http://www.oreilly.com/pub/a/mac/2005/04/29/tiger.html και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Εμενα μου φαινεται οτι ειναι αντιστοιχη περιπτωση με την συζυγο(win) και την γκομενα(mac)....Την γκομενα παντα την αντιμετωπιζεις με καλη διαθεση και αν σου ζητησει να της παρεις και τιποτα, πιθανοτατα θα το κανεις ευχαριστως.... Την συζυγο την "κραζεις" συνεχεια, της δινεις λεφτα με μιση καρδια, αλλα αν λειψει ποτε, δεν θα εχεις σωβρακο να φορεσεις.... Κοίτα να δεις όμως που εγώ είμαι ανύπαντρος κι έχω μόνο την γκόμενα. Και δεν μου λείπει και τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Εγω προτεινω να μπει ψηφοφορια για το τι προτειθεται να κανει ο καθενας μας!!!! clean install-upgrade-archive and install Να δουμε κ εμεις οι νεοι τι προτεινουν οι παλιοι που το εχουν ξανακανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Εγω αποτι φαινεται φιλε μου θα κανω απλα upgrade, το "clean install" αποσο διαβασα σε διαφορα site και στην online εκδοση βιβλιου εταιριας εξειδικευμενων εκδοσεων για Mac, ειναι κυριως για ανθρωπους που εχουν χρησιμοποιησει το Mac πολυ καιρο, εχουν κανει διαφορα πραγματα. Εγω το εχω ενα μηνα, δεν υπαρχει λογος να κανω upgrade, τι προλαβε ας πουμε να γινει που να μειωσει αποδοση κλπ, δεν εχω βαλει τιποτα περιεργο και οσα προγραμματα βαζω ειναι πολυ συγκεκριμενα, δεν πεταω οτι να' ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά ότι και να κάνετε είναι πανεύκολο... εγώ προσωπικά θα προτιμίσω το clean install και μετά περνάω μόνο ότι μου χρειάζεται γιατί με τον καιρό όλοι μας νομίζω βάζουμε και άσχετα πράγματα τα οποία δεν χρησιμοποιούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Κοίτα να δεις όμως που εγώ είμαι ανύπαντρος κι έχω μόνο την γκόμενα. Και δεν μου λείπει και τίποτα Ποσο νομιζεις οτι θα κρατησει αυτο.... Συντομα, θα θελησει και αυτη να γινει "win", οπως ολες οι αλλες.... Γιατι κατα βαθος καθε "mac" ονειρευεται καποια στιγμη να γινει "win"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Εμενα μου φαινεται οτι ειναι αντιστοιχη περιπτωση με την συζυγο(win) και την γκομενα(mac)....Την γκομενα παντα την αντιμετωπιζεις με καλη διαθεση και αν σου ζητησει να της παρεις και τιποτα, πιθανοτατα θα το κανεις ευχαριστως.... Την συζυγο την "κραζεις" συνεχεια, της δινεις λεφτα με μιση καρδια, αλλα αν λειψει ποτε, δεν θα εχεις σωβρακο να φορεσεις.... καλύτερα ξεβράκωτος παρά να δουλεύεις σε windows!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ποσο νομιζεις οτι θα κρατησει αυτο....Συντομα, θα θελησει και αυτη να γινει "win", οπως ολες οι αλλες.... Γιατι κατα βαθος καθε "mac" ονειρευεται καποια στιγμη να γινει "win"... Σωστά! Και ο Άγιος Βασίλης υπάρχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ποσο νομιζεις οτι θα κρατησει αυτο....Συντομα, θα θελησει και αυτη να γινει "win", οπως ολες οι αλλες.... Γιατι κατα βαθος καθε "mac" ονειρευεται καποια στιγμη να γινει "win"... Πάντως πρέπει να μιλάμε για πολύ βάθος... δεν εξηγείται αλλιώς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Εγω αποτι φαινεται φιλε μου θα κανω απλα upgrade, το "clean install" αποσο διαβασα σε διαφορα site και στην online εκδοση βιβλιου εταιριας εξειδικευμενων εκδοσεων για Mac, ειναι κυριως για ανθρωπους που εχουν χρησιμοποιησει το Mac πολυ καιρο, εχουν κανει διαφορα πραγματα. Εγω το εχω ενα μηνα, δεν υπαρχει λογος να κανω upgrade, τι προλαβε ας πουμε να γινει που να μειωσει αποδοση κλπ, δεν εχω βαλει τιποτα περιεργο και οσα προγραμματα βαζω ειναι πολυ συγκεκριμενα, δεν πεταω οτι να' ναι. Ναι, δίκιο έχεις. Αφού το έχεις μόνο ένα μήνα, ΟΚ. Εγώ πάλι που έχω να κάνω format πάνω από ενάμιση χρόνο, θα προτιμήσω το clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάλι που το έχω ένα χρόνο και τρεις μήνες λέω να κάνω upgrade ακριβώς διότι έχω με το πέρασμα του χρόνου φτιάξει όλες τις ρυθμίσεις και βάλει όλα τα προγραμματάκια τέλεια όπως μου αρέσουν και δε θέλω να τα ξανακάνω από την αρχή. Θα πιστέψω την apple ότι το upgrade πιάνει μια χαρά. Και στο κάτω κάτω αν δεν πιάσει, το format μπορεί να γίνει μετά!! Προσωπικά προτείνω σε όλους να αρχίσουν με το upgrade και αν κάτι δεν πάει καλά, κάνουν μετά καθαρή εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.