daniel's_saving_grace Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μιας και βγαίνει το leopard σε μερικές μέρες αποφάσισα να το φιλοξενήσω σε κάτι... άνετο και.. γρήγορο: http://www.shop21.gr//product/product.computers.asp?pfid=26070&prid=26655 Πιστεύω να δώσει άλλο αέρα στο Macbook μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Πολυ καλο φαινεται, μεγιες Α btw, αν και ειναι off topic, εχω αγορασει το νεο aluminium apple keyboard, ειναι πολυ καλο αισθητικα αλλα και τεχνικα, σε οποιον το σκεφτεται ακομα νομιζω πως δεν υπαρχει λογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 παιδια απο versions τι γινετε? εαν αγορασουμε αμεσως 26/10 την αγγλικη δε θα εχουμε προβλημα με ελληνικα κειμενα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 παιδια απο versions τι γινετε? εαν αγορασουμε αμεσως 26/10 την αγγλικη δε θα εχουμε προβλημα με ελληνικα κειμενα ετσι? Δεν βγαίνει "European" ή "US" ή οτιδήποτε τέτοιο. Το MacOS X είναι ένα - είτε το πάρεις στις ΗΠΑ είτε στην Αγγλία είτε εδώ, θα πάρεις το ίδιο προϊόν. Εκτός βέβαια αν εννοείς το (μπρρρ!) GrUpdate, το οποίο δίνεται από την Rainbow με την αγορά κάθε νέου υπολογιστή - όχι κάθε νέου λειτουργικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μιας και βγαίνει το leopard σε μερικές μέρες αποφάσισα να το φιλοξενήσω σε κάτι... άνετο και.. γρήγορο:http://www.shop21.gr//product/product.computers.asp?pfid=26070&prid=26655 Πιστεύω να δώσει άλλο αέρα στο Macbook μου!! Κορυφαία αγορα! Με γεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genetics Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον .... απο την Raibow σημερα το πρωί ενημερώθηκα οτι στην Ελληνικη αγορα θα το παρουσιάσουν στα τέλη Νοεμβρίου...|!!!! Αντε με το καλό να το παραγγείλουμε online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον .... απο την Raibow σημερα το πρωί ενημερώθηκα οτι στην Ελληνικη αγορα θα το παρουσιάσουν στα τέλη Νοεμβρίου...|!!!! Αντε με το καλό να το παραγγείλουμε online. Χεχεχεχε....LOLOLOLOL....πλακα εχουν τελικα αυτοι στην Rainbow.... Πως αλλιως να τους αντιμετωπισεις ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Η Apple εχει στο welcome page της ιστοσελιδας της ενα link για ενα πολυ καλο guided tour στο Leopard. Περα απο ενημερωση μπορει να λειτουργησει και σαν την δοση σας μεχρι να το αγορασετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 πάντως υπάρχουν πολλά sites που μπορούν να σας φέρουν το Leopard στην πόρτα σας με αντικαταβολή, και η rainbow μπορεί έτσι να συνεχίσει να κουρεύεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 πάντως υπάρχουν πολλά sites που μπορούν να σας φέρουν το Leopard στην πόρτα σας με αντικαταβολή, και η rainbow μπορεί έτσι να συνεχίσει να κουρεύεται Απο το Amazon μπορειτε επισης να το αγορασετε και σας κοβουν και 20$, το οτι μπορω να αγορασω το Leopard στις 26, 6 p.m ειναι ο μονος λογος που χαιρομαι που ειμαι Αγγλια, μαζι με το υπολοιπο support της Apple δηλαδη. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Να ρωτησω κατι κ εγω? Αν θα κανω upgrade απο tiger σε leopard τα applications μου θα δουλευουν κανονικα μετα? Δεν υπαρχει θεμα αν μερικα appl. δεν "υποστηριζονται" απο το leopard. Για τα δεδομενα το ξερω οτι δεν θα εχω προβλημα αλλα το θεμα ειναι τα appl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 πάντως υπάρχουν πολλά sites που μπορούν να σας φέρουν το Leopard στην πόρτα σας με αντικαταβολή, και η rainbow μπορεί έτσι να συνεχίσει να κουρεύεται ε πες κανενα τετοιο ντε να αρχισουμε τις προπαραγγελιες!!!! εαν το παραγγειλουμε απο αμαζον αμερικης ποσο κανει να ερθει? κανα μηνα?? παλια που ειχα παρει απο αμαζον αμερικη αργουσαν πολυ τα πραγματα, μιλαμε και για 40 μερες ακομα! απο αμαζον αγγλια μεσα σε 15 μερες χωρις ποτε προβλημα, δεν εχει ομος το macosx leopard ακομα στο site τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 To amazon πάντως currently δεν στέλνει εκτός Αμερικής. Οπότε δεν ισχύει για μας η έκπτωση των 20$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Να ρωτησω κατι κ εγω?Αν θα κανω upgrade απο tiger σε leopard τα applications μου θα δουλευουν κανονικα μετα? Δεν υπαρχει θεμα αν μερικα appl. δεν "υποστηριζονται" απο το leopard. Για τα δεδομενα το ξερω οτι δεν θα εχω προβλημα αλλα το θεμα ειναι τα appl. Τα Applications θα δουλεύουν κανονικότατα - δεν θα χάσεις ούτε bookmarks ούτε mp3 oύτε φωτογραφίες ούτε τίποτα. Δεν έχω ακόμα διαβάσει για κάποιο application το οποίο να μη δουλεύει σε Leopard. ε πες κανενα τετοιο ντε να αρχισουμε τις προπαραγγελιες!!!! εαν το παραγγειλουμε απο αμαζον αμερικης ποσο κανει να ερθει? κανα μηνα?? παλια που ειχα παρει απο αμαζον αμερικη αργουσαν πολυ τα πραγματα, μιλαμε και για 40 μερες ακομα! απο αμαζον αγγλια μεσα σε 15 μερες χωρις ποτε προβλημα, δεν εχει ομος το macosx leopard ακομα στο site τους! To amazon πάντως currently δεν στέλνει εκτός Αμερικής. Οπότε δεν ισχύει για μας η έκπτωση των 20$ Το play.com το τσεκάρατε; http://www.play.com/PC/PCs/4-/3437953/Apple-Mac-OS-X-Leopard/Product.html 124 ευρώ (τα μεταφορικά δωρεάν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ρε paredwse δεν έχεις καμία αδερφή/ξαδέρφη για να συγγενέψουμε και να πάρουμε το family pack? Θα μας έρθει από 40 Ευρώ έτσι το Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.