Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει περίπτωση?

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια LG οθόνη crt 17' και έχει γίνει πολύ σκοτεινή,υπάρχει περίπτωση να την πάω σε κάποιον ηλεκτρονικό πχ στο μαγαζάκι της γειτονιάς και να το διορθώσει αυτό;Χρησιμοποιώ το Rivatuner και ρυθμίζω τη φωτεινότητα αλλά είναι σπαστικό.

Δημοσ.

Λεω τωρα ...και δεν παιρνεις μια Crt 17αρα απο αγγελια ..πωλουνται αρκετες απ'οτι βλεπω ...

Οχι για κανενα αλλο λογο , αλλα θα ξερεις ποσα θα δωσεις ...ενω ο τεχνικος ποσα θα ζητησει??

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να την πας σε κάποιον ηλεκτρονικό γιατί είναι μια ρύθμιση ρουτίνας γι΄αυτούς που ξέρουν.Το πολύ να σου πάρει 30Ε...

Δημοσ.

σοβαρά;αν είναι για 30Ε δεν το συζητώ απλά να δώ αποτελέσματα,γιατί αν τα χρώματα τα δείχνει ξεθωριασμένα κτλπ όπως με το Riva tuner τι να το κάνω..

Είναι σίγουρα ρύθμιση ρουτίνας όπως είπες;

Δημοσ.

Αυνήθως ρύθμιση ρουτίνας είναι...Εκτός βεβαια αν εμπλέκεται και άλλη βλάβη... Αλλά γιατί να δώσεις 30Ε απλά για να παρατείνεις λίγο ακόμη τη ζωή της?Εγώ λέω να βάλεις στο πρόγραμμα αγορά καινούργιας οθόνης...Αλήθεια πόσα χρόνια την έχεις αυτή??Αν είναι λιγότερα από πέντε χρόνια μάλλον υπάρχει και κάποια βλάβη ή ελλάτωμμα..

Δημοσ.

4 χρόνια την έχω αλλά τη χρησιμοποιώ για το παλιό μου pc που το χρησιμοποιώ μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών,είμαι φοιτητής βλέπεις κι έχω 1 pc μαζί μου και το άλλο στο πατρικό μου.

Δημοσ.

'ΕΝΑ τρίμμερ έχουν να ρυθμίσουν το οποίο είναι πάνω στο σασί(η "m/b" της οθόνης)...

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μην αρχίσεις από μόνο σου να κάνεις την ρύθμιση και σε χτυπησει κάνα ρεύμα...

Όσον αφορά την χρέωση υπάρχει περίπτωση ν'ανέβει αν σου βρούν και κάποια άλλη βλάβη όπως πολύ σωστά συμπλήρωσε ο προλαλήσαντας spirosta

*Υ.Γ:Πάντως η καλύτερη δουλειά είναι να πάρεις καινούργια...

Δημοσ.

Θα του πώ πόσα θέλει για να μου τη φτιάξει,αν μου πεί κάτω από 30 ευρώ θα τη φτιάξω αν μου πεί 31 ευρώ και πάνω δεν θα τη φτιάξω...

Δημοσ.

Μια απορία...

η οθόνη σου είναι πάνω από 3 ετών; Αν όχι

κάνε μια κρούση στην αντιπροσωπεία αφού

είσαι μέσα στην εγγύηση!

Δημοσ.

Καταρχήν πτώση φωτεινότητας κ πρασινίσματα είναι κατά κανόνα σημάδια γήρανσης σε ότι crt monitor/tv. Έχε το υπόψη σου αυτό, μην περιμένεις να σου κρατήσει άλλα 10y δηλ.

Είμαι της γνώμης να την ανοίξεις προσεκτικά κ να το κάνεις μόνος σου, αν έχεις εμπιστοσύνη στα χέρια σου.

Για μία "βίδα" πρόκειται στην ουσία που πρέπει να στρίψεις λίγο. Αν όχι την δίνεις έξω.

Αν αποφασίσεις να την πειράξεις μόνος σου, ζήτα οδηγίες από εδώ πρώτα.

/sc

Δημοσ.

Άλλη βλάβη->Μπορεί να'ναι και μαγνητιμένη η οθόνη...εξού και η εξτρα χρέωση...

*Αν πάς την οθόνη τελικά σε τεχνικό απλά για να τι δει και να σου πει αν μπορεί να την φτιάξει και μόνο που θα την αφήσεις μπορεί να σου πάρει 15ε-20ε (...και μόνο που την είδε ή που έμεινε στον πάγκο του)...

....Αυτά είναι τα εργατικά...Ενώ αν πει να στην φτιάξει τα εργατικά θα συμπεριλαμβάνονται στη τιμή(τα 30ε που λέγαμε)...

Δημοσ.

H οθόνη λειτουργεί μια χαρά,ούτε πρασινίσματα ουτ είναι μαγνητισμένη κτλπ.Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι η φωτεινότητα.Κάθε φορά που θέλω να δώ μια ταινία ή να παίξω ένα παιχνίδι ανοίγω το Riva Tuner και ρυθμίζω το Overlay για το βίντεο και το Desktop για τα παιχνίδια.Μόλις το κάνω αυτό λειτουργεί μια χαρά,απλά έχω πειράξει και το gamma λιγάκι και δεν μ αρέσουν τα χρώματα αλλά σε αυτό φταίει η φωτεινότητα.Το πρόβλημα αυτό το είχα παρατηρήσει πριν 2 χρόνια(είχε ακόμα την εγγύηση).Εγώ δεν έπαιζα ποτέ μου παιχνίδια στον υπολογιστή.Μια μέρα κάηκα με το Lineage chronicle 3 και παρατήρησα ότι τα πάντα ήταν τόσο σκοτεινά που ακόμα και αν ανέβαζα τα πάντα στο παιχνίδι σχετικά με φωτεινότητα και gamma πάλι ήταν πολύ σκοτεινό.Μετά είπα να δοκιμάσω κανένα άλλο παιχνίδι για να δώ μήπως έφταιγε το ίδιο το παιχνίδι και πάλι τα ίδια.Φυσικά δεν έδωσα καμία σημασία καθώς δεν έπαιζα παιχνίδια.Τώρα που έχω καεί με το Lineage 2 Chronicle 4 θέλω να το φτιάξω γιατί είναι κουραστικό να αλλάζω ρυθμίσεις όλη την ώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...