craig8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Γεια σε όλους. Αν μπορει κανεις να βοηθησει: Προσπαθώ αρκετή ώρα να κανω Unistall το spyware doctor ομως δυστυχως μου το αρνείται. Και τι δεν δοκίμασα: Απο total unistall μεχρι registry crawler kai ccleaner. Τζίφος!!! δεν λέει το ρημάδι να βγει. Καμιά ιδέα κανείς? Ευχαριστώ προκαταβολικά
gagarin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Φιλε μου μπες σε Safe Mode k καντο uninstall μετα παλι restart κ ολα ΟΚ...
craig8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Than you gagarin. Εφυγε επιτέλους αν και μερικα registry values δεν σβήνονται ακομα και στο safe mode
gagarin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Than you gagarin. Εφυγε επιτέλους αν και μερικα registry values δεν σβήνονται ακομα και στο safe mode Δες λιγο αυτο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=180998 στο τελος του thread.... K τωρα στον μπελα.... Ρε παιδια το βλεπω ΣΥΝΕΧΕΙΑ στις προτιμησεις πολλων κ δεν ξερω τι κανω λαθος κ δεν μπορω να το δω-μαθω αυτο το διαολι.... Ασε που για να ανοιξει θελει πιο πολυ απο ενα restart αλλα anyway αυτο ειναι το λιγοτερο λες ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ειναι.... Δεν μπορω να πω....λιγο που το ετρεξα ειδα οτι βγαζει τα πιο πολλα tracking coocies απο καθε αλλο προγραμμα αλλα ενας μετριος χρηστης ΠΙΣΤΕΥΩ μπορει να τα βγαλει κ χωρις αυτο.... Απο εκει κ περα τα error-προβληματα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.... ΤΟ μηχανημα μου ειναι Athlon XP 2400 1024ram 120gb Ηdd (8mb buffer-7200rpm)k Gf-6200 256mb... Τεσπα προσωπικα δεν το ξαναβαζω στο Pc μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.