pepit1979 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Internet Count PSTN - E.P.A.K. - Στη κεντρικη φορμα που εχω δημιουργηση διαλεγεις ετως απο κατω μηνα και τελος καταγραφεις ποτε ησουν on-line δηλωνοντας : ημερομηνια ,ζωνη -Α ή Β ή ΑΒ "εδω ειναι και το προβλημα μου"- και τελος ωρες και λεπτα.Το πεδιο ζωνη ειναι ενα συνθετο πλαισιο οπου τα δεδομενα τα περνει απο τον πινακα ZoniT. Διπλα εχω τοποθετηση ενα πλαισιο κειμενου οπου αυτοματα θελω να υπολοδιζει το κοστος . Ειδα οτι με την IIf δεν γινεται δουλεια "χωρις να ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστο αυτο που λεω" γιατι δεν συντασεται οπως στις γλωσσες προγραμματισμου δηλ. if then else .Και ειπα να προσπαθησω να το κανω ή με την Choose ή με την Switch η οποια νομιζω οτι ειναι και η πιο σωστη . Για την Choose εδωσα .. Choose(zoniid=1,oresA*0.36+leptaA*0.006[,oresB*0.18+leptaB*0.003[,oresA*0.36+leptaA*0.006 +oresB*0.18+leptaB*0.003]]) Και για την Switch .. Switch(zoniid=1,oresA*0.36+leptaA*0.006[,zoniid=2,oresB*0.18+leptaB*0.003,[,zoniid=3,oresA*0.36+leptaA*0.006+oresB*0.18+leptaB*0.003]]) Δεν δουλεψε καμια απο τις 2 ομως και καμια αλλη συνταξη που εκανα οταν πειραματιζομουνα . Μου βγαζει αυτο : #Όνομα; Μπορει καποιος να βοηθησει γιατι δεν βραζω ακρη ? ----- Και κατι ακομη . Θελω οταν επιλεγω π.χ. ζωνη α τα πεδια oresB και leptaB να ειναι απενεργοποιημενα και αντιστοιχα οταν επιλεγω ζωνη β τα πεδια oresΑ και leptaΑ να ειναι απενεργοποιημενα : Δημιουργω ενα συμβαν στη φορμα στο πεδιο "Με το ανοιγμα" η "Με τη φορτωση" οπου τι πρεπει να κανω ακριβως ? Μπλοκαρα . Προκαταβολικα Ευχαριστο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.