Προς το περιεχόμενο

symbatotita ilekrikon europis-amerikis

petergi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kserei kaneis an parageilo ena dvd me othoni afis gia autokinito px to clarion max675vd apo ameriki tha paizei sto autokinito mou edw stin ellada i paizei diafora me to reuma.simeiosi oti stin ameriki to sygkekrimeno radio legetai max675vd eno europi legetai max675rvd.den ksero ti na kanw giati ekso exei 600euro(700kati dollaria) enw europi exei pano apo 1000 euro.an kserei kaneis ti paizei me auta as mou steilei pls.euxaristo!!!!!

Δημοσ.

Όσον αφορά στο αυτοκίνητο, και με την προϋπόθεση οτι θα παίζει στο αυτοκίνητο, δεν πιστεύω οτι θα έχεις πρόβλημα. Οι μπαταρία του αυτοκινήτου είναι κοινή απ'οτι ξέρω, σε αντίθεση με το δίκτυο ρεύματος που διαφοροποιείται. Αν τώρα πρέπει να παίξει σε σπίτι, με τροφοδοτικό, πάρε μαζί σου το τροφοδοτικό, αν το αγοράσεις, και πήγαινε σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, όπως αυτά γύρω απο την Κάνιγγος, για να δούν την έξοδο σε Βολτ και Αμπέρ και την πολικότητα, για να σου δώσουν κάτι αντίστοιχο σε προδιαγραφές 220 AC.

Δημοσ.

πρόσεξε όμως το εξής: οι ταινίες που έρχονται Ελλάδα είναι region 2 το ίδιο και οι αντίστοιχοι players ενώ στην Αμερική είναι region 1. άσε που η Αμερική έχει NTSC σύστημα εικόνας ενώ εμείς PAL, κάτι που πραγματικά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά καλό θα είναι να το ξέρεις..

Δημοσ.
πρόσεξε όμως το εξής: οι ταινίες που έρχονται Ελλάδα είναι region 2 το ίδιο και οι αντίστοιχοι players ενώ στην Αμερική είναι region 1. άσε που η Αμερική έχει NTSC σύστημα εικόνας ενώ εμείς PAL, κάτι που πραγματικά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά καλό θα είναι να το ξέρεις..

Για τη ζώνη συμφωνώ. Για το σύστημα, δεν υπάρχει πρόβλημα, απο τη στιγμή που θα έχει δική του οθόνη. Θα παίζει εξίσου καλά και τα δύο συστήματα (Pal και NTSC)

Δημοσ.

στην αμερικη οι μπαντες στο ραδιο ειναι μονο μονες στο τελευταιο ψηφιο

δηλαδη 102.1 102.3 102.5 κλπ

δεν μπορεις να πιασεις 102.6 πχ

την εχω παθει και εγω με απλο ραδιοσιντι

Δημοσ.

katalaba dld den tha tairiazei logika...me tous synagermous ti ginetai kserei kanenas?mporw na parw apo ameriki kai na ton balo se autokinito europaiko?i logo automaton pou exoun ekei tha bgalei kanena problima...thelw synagermo me engine starter...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...