Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Mπλε Οθόνης

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σε ανύποπτο χρόνο το λάπτοπ μου έβγαλε μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση. Είπα να κάνω ένα φορμάτ και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των windows μου έβγαζε πάλι μπλε οθόνη με το εξής KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR και κάτι άλλα ακαταλαβίστικα. Το μόνο που κατάλαβα επίσης ήταν αυτό win32...και κάτι άλλο. Μετά έκανε πάλι επανεκκίνηση. Δεν μπορώ να κάνω ούτε εγκατάσταση και αυτό έγινε σε μία μέρα. Παρακαλώ βοηθείστε!!

Δημοσ.

Είμαι εντάξει από backup, απλά να ξαναλειτουργήσει ο Η/Υ θέλω:(

Αυτό που βρήκες στο site της microsoft λέει KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR.

Ενώ αυτό που βλέπω εγώ είναι KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR.

Δημοσ.

Γιατί αποφάσισα όταν βγήκε η μπλε αυτή οθόνη να κάνω φορμάτ. Και τώρα κολλάει στην εγκατάσταση των windows και μου βγάζει την παραπάνω οθόνη.Δεν μπορώ να μπω στα windows αφού δε γίνεται η εγκατάσταση.

Δημοσ.

Eγώ δεν έχω κρατάω backup μέσω κάποιου προγράμματος. Απλά περνάω τα αρχεία που θέλω σε DVDs και τα έχω έτσι :)

Βέβαια τώρα δεν έχω υπολογιστή!

Δημοσ.

egw pisteuw pws einai thema eite provlimatos sklirou eite twn ram...an kapoios exei na proteinei kati allo...gia mena arxize na peiramatizesai me tis ram.(asxolisou omws mono efoson exeis xanakanei kati tetoio). dld an exeis 2 ram vgale ti mia na deis an sinexizetai to provlima i an exeis mono mia daneisou apo kapoio filo s i ti na pw pigaine na sto doun se kana magazi apo aurio...

Δημοσ.

Για να μην πάω στο service και μου ζητήσουν κανένα ποσό τεράστιο....έχει κανείς καμιά ιδέα για το KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR;

Δημοσ.

Egw eixa paromio provlima xtes. Ekei pou olla ok, mou bgazei mia mple othonh kai na gemizei me grammata kai kanei mono tou restart. Afou ekane to reboot tou, mou bgike h anafora sfalmatos ts microsoft. Tote estila thn anafora alla kai tautoxrona patisa na dw gia luseis klp.

To provlima htan, opws elege h microsoft, kapoio logismiko palio sto pc (prohgoumenwn windows) kai den mporouse na epilithei to provlima para mono me restart.

Etsi esvisa ena game kapws palio kai olla ok twra.

Elpizw na bohthisa ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...