lavelle Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Θα πρεπει να ερθω σε συνενοηση με την εταιρεια που συνεργαζομαι και να σε ενημερωσω... το μονο προβλημα ειναι οτι δεν προλαβενω και δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα δωσουν το ΟΚ ή θα μπορει να βαλουν "καπελο"... αν θες και εχεις υπομονη στειλε μου ενα PM σε 7 με 9 μερες να σου πω αν καταφερα τπτ. Sorry αλλα ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα αυτο τον καιρο... κάτσε γιατί κάτι δεν κατάλαβα... Γράφεις ένα post και αναφέρεις ότι δίνεις με 32 ?/2 χρόνια τελική τιμή, hosting με απεριόριστο χώρο. Επειδή δεν έχεις κάποιο Link για να πάω να αγοράσω την υπηρεσία από το site σου ενδεχομένως, σου ζητάω εδώ τον τρόπο που θα ενεργοποιήσω την υπηρεσία και αναφέρω γιατί την θέλω και πόσα GB θέλω να αποθηκεύσω. Τώρα τα γυρνάς και λες ότι θα πρέπει να συνεννοηθείς με την εταιρεία που συνεργάζεσαι και φαντάζομαι ότι ξαφνικά ο απεριόριστος χώρος θα γίνει περιορισμένος και μάλιστα κατά πολύ. Εν κατακλείδι, αυτό που θέλω να πω είναι ότι να μην εμπιστευθεί κανείς εδώ μέσα τέτοιου είδους προσφορές γιατί το λιγότερο προσβάλλουν την νοημοσύνη μας και στην ουσία είναι ψευδείς. Αυτό δεν λέγεται επαγγελματισμός, και χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου ειλικρινά λυπάμαι τους 3 οργανισμούς και την 1 εταιρεία που συνεργάζεσαι. ps : τι θα πει "αυτόν τον καιρό, είναι ζόρικα τα πράγματα". Όποτε ζορίζουν δηλαδή, αλλάζουν αυτά που έχουμε ενεργοποιημένα ως πελάτες σου; Ο απεριόριστος χώρος γίνεται περιορισμένος και τα 30GB traffic πέφτουν στα 500ΜΒ?
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δεν μπορω να κατσω να εξηγουμαι με τις ωρες, δεν εχω την ορεξη και θα τα πω εν συντομια... το μονο που θα πω ειναι... Ειμαι Freelancer, ΔΕΝ εχω εταιρεια προς το παρων και σελιδα για να τα αγορασεις κανω ΜΟΝΟ συνεργασιες με εταιρειες και η εταιρεια που μου παρεχει ΟΛΑ αυτα τα εχει νοικιασει ΟΛΑ και περιμενει αναβαθμησεις στο δικτυο της που μαλλον θα τις κοστισουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με αποτελεσμα καποια πραγματα να αλλαξουν. Γι' αυτο σου ειπα να περιμενεις μπας και καταφερω μετα τις αλλαγες ΑΝ τα καταφερω να τους πισω απο το αναβαθμησμενο δικτυο να μου εδινε εναν διακομηστη παρομοιο με τους αλλους που πηρα σε χαρακτηριστικα/τιμες. Αυτοι που εχω τωρα ειναι ολοι φουλ. Με λιγα λογια τους ζηταω να μου κανουν χαρη γιατι ζητησες παρομοιο HOSTING... και δεν προσβαλω/κοροιδευω κανεναν, αντιθετα εσυ με προσβαλεις.
lavelle Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δεν μπορω να κατσω να εξηγουμαι με τις ωρες, δεν εχω την ορεξη και θα τα πω εν συντομια... το μονο που θα πω ειναι... Ειμαι Freelancer, ΔΕΝ εχω εταιρεια προς το παρων και σελιδα για να τα αγορασεις κανω ΜΟΝΟ συνεργασιες με εταιρειες και η εταιρεια που μου παρεχει ΟΛΑ αυτα τα εχει νοικιασει ΟΛΑ και περιμενει αναβαθμησεις στο δικτυο της που μαλλον θα τις κοστισουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με αποτελεσμα καποια πραγματα να αλλαξουν. Γι' αυτο σου ειπα να περιμενεις μπας και καταφερω μετα τις αλλαγες ΑΝ τα καταφερω να τους πισω απο το αναβαθμησμενο δικτυο να μου εδινε εναν διακομηστη παρομοιο με τους αλλους που πηρα σε χαρακτηριστικα/τιμες. Αυτοι που εχω τωρα ειναι ολοι φουλ. Με λιγα λογια τους ζηταω να μου κανουν χαρη γιατι ζητησες παρομοιο HOSTING... και δεν προσβαλω/κοροιδευω κανεναν, αντιθετα εσυ με προσβαλεις. OK o νοών νοείτο φαντάζομαι.... Εγώ αυτό ήθελα να καταδείξω και η πραγματικότητα είναι ότι προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για δήθεν hosting υπηρεσίες που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Καλές πωλήσεις .... μόλις τελειώσει η αναβάθμιση των διακομιστών....
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 δλδ μου λες οτι πουλαω φυκια και μεταξωτες κορδελες... μαλιστα... ακομα με προσβαλεις λες και καναμε φανταροι! Απο την αρχη ηξερα οτι δεν ηθελες... καλες πωλησεις και σε εσενα... ξερεις εσυ and welcome to the club!
Password Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 kalo einai otan poulame hosting na min leme oti dinoume aperioristo xoro traffic sql klp klp, to mono pou kanoume einai na koroideuoume ton kosmo. ektos vevea an exoume sistixies apo diskous.. fantasou na sou erthoun 100 pelates me 30gb o kathe enas = 3TB!!! .... dokimase na kaneis ena backup meta... Fantasou na sou erthoun 100 pelates kai etsi gia tin plaka na aniksoun 100 vaseis o kathe enas = 10.000 vaseis!!! ( kokkina lampakia o cpu)
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ξαναδιαβασε το 1ο ποστ μου και θα δεις οτι ανεφερα "ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ" δεν τον εβαλα στο τρυπακι "οκ μεσα αναλαμβανω σκαστα μου" και μετα του τα γυρναγα τουμπα.
Password Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Grafeis an mporouses logo xronou.. kai oxi oti den mporeis logo mixanimaton. ξαναδιαβασε το 1ο ποστ μου και θα δεις οτι ανεφερα "ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ" δεν τον εβαλα στο τρυπακι "οκ μεσα αναλαμβανω σκαστα μου" και μετα του τα γυρναγα τουμπα.
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Apla den thewrisa oti anagkastika prepei na to anaferw... kai kakos telika apo oti fenete pou den to anefera fantasou na sou erthoun 100 pelates me 30gb o kathe enas = 3TB!!! .... dokimase na kaneis ena backup meta...Fantasou na sou erthoun 100 pelates kai etsi gia tin plaka na aniksoun 100 vaseis o kathe enas = 10.000 vaseis!!! ( kokkina lampakia o cpu) den mou erxontai... alla tous vriskw gnwrizontas oti sikonei to systhma ki allo pelath... an oxi tote den psaxnw mexri na bgalw to badget gia agora neou. Kai an mou erxontousan kai zhtagan host kai den mporousa de tha tous koroideva... ua elega oti twra de mporw na se eksipiretisw.
Iphoster Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Απεριόριστο χώρο και κίνηση δεδομένων δεν υπάρχει,όπως δεν υπάρχει και 100 % uptime!Ημαρτον,μην κοροιδεύουμε τον κοσμάκι που δεν κατέχει το άθλημα.
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ante paliiiiiii... den tha katsw pali na ta lew, diavase olo to thread apo thn arxh... kai skepsou ti egrapses.
Iphoster Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε σένα,απλά να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!
kage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 to play247.gr einai patrino eshop...k apo times einai kalo.episeis den exei blextei me desktop pc... an mporeiw na exeis kaluteres times k na eisai stis prwtes apanthseis toy http://www.skroutz.gr tote na anoixeis alliws mhn to epixeirhseis kan
desolatorXT Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 απο το καλοκαιρι μου εχει καρφωθει στο μυαλο να φτιαξω ενα site. ολο αυτο τον καιρο που ψαχνω δεν εχω βρει τιποτα παρομοιο και νομιζω οτι θα κανει αισθηση... βασικα το μεγαλυτερο πλεοεκτημα του θα ειναι οι τιμες του...αλλα για την ωρα ας αρκεστω στο ποσο θα κοστισει το στησιμο του. ξερει κανεις πως γινεται η τιμολογιση? με την σελ πηγαινει η χρεωση η ειναι πακετο? agora domain name: 47.60 Euro Ypiresia Web Hosting "web pack 1" apo tin otenet(ayti xrisimopoiw egw) : 15euro/mina Ayta kostizei to stisimo enos site... Twra ean thes na plirwseis kapoion gia na sou kanei to idio to site, tha sou vgei gyrw sta 500euro, egw vevaia ekana to diko mou monos mou
Iphoster Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 agora domain name: 47.60 Euro Χα χα, καλή η τιμή, ίσως είναι προσφοράς....Καλά λένε στο χωριό μου, "τα λεφτά σαν τα κκια τα σπέρνεις;":-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.