Προς το περιεχόμενο

ποσο να κοστιζει το στησιμο καποιου site

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το καλοκαιρι μου εχει καρφωθει στο μυαλο να φτιαξω ενα site. ολο αυτο τον καιρο που ψαχνω δεν εχω βρει τιποτα παρομοιο και νομιζω οτι θα κανει αισθηση... βασικα το μεγαλυτερο πλεοεκτημα του θα ειναι οι τιμες του...

αλλα για την ωρα ας αρκεστω στο ποσο θα κοστισει το στησιμο του.

ξερει κανεις πως γινεται η τιμολογιση? με την σελ πηγαινει η χρεωση η ειναι πακετο?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε δίνεις επαρκείς πληροφορίες, παρά μόνο με υπονοούμενα (θέλεις και υποδομή για ηλεκτρονικές πωλήσεις ή δεν κατάλαβα καλά;).

Δημοσ.
θέλεις και υποδομή για ηλεκτρονικές πωλήσεις ή δεν κατάλαβα καλά

ναι (90%)

υπαρχει και το προβλημα του ογκου των αρχειων (εικονων) θα υπαρχουν καπου στις 700 εικονες...θα συμφερει να νοικιαζω χορο?

Δημοσ.

Αν και δεν βοηθάω καθόλου τώρα, το internet είναι τεράστιο, πραγματικά. Δύσκολα θα βγεί κάτι που δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Το στήσιμο, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε εσύ, αν έχεις γνώσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων, φτιάχνεις όλο το site off-line και απευθύνεσαι σε κάποια εταιρεία που ειδικεύεται στο hosting ιστοσελίδων, ή αγοράζεις ένα πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει, δημιουργία, συντήρηση και ανέβασμα του site στον server. Οι τιμές και στις δύο περιπτώσεις έχουν μεγάλες διαφορές απο τη φτηνότερη στην ακριβότερη. Αυτό που θα είναι σταθερό σαν τιμή, είναι το domain name, δηλαδή η ονομασία του site σου, και η κατάληξη, δηλαδή αν η ονομασία θα είναι site.com ή site.gr, για παράδειγμα.

Δημοσ.

κοιτα για αγορες εκτος αχαιας και κορινθιας (οπου θα δινεται η εξτρα επιλογη για πληρωμη μεσω πιστοτικη καρτας απευθιας με τη παραλαβη των προιοντων) για της αλλες περιοχες μαλλον θα χρειαστει και υποδομη για ηλεκτονικες αγωρες αλλα δεν κολαω εκει (τουλαχιστον στα πρωτα βηματα του) μπορει να γινονται και καταθεσεις σε τραπεζικο λογαριασμο...

μπορεί να γίνει με δύο τρόπους Είτε εσύ, αν έχεις γνώσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων, φτιάχνεις όλο το site off-line και απευθύνεσαι σε κάποια εταιρεία που ειδικεύεται στο hosting ιστοσελίδων, ή αγοράζεις ένα πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει, δημιουργία, συντήρηση και ανέβασμα του site στον sever. Οι τιμές και στις δύο περιπτώσεις έχουν μεγάλες διαφορές απο τη φτηνότερη στην ακριβότερη. Αυτό που θα είναι σταθερό σαν τιμή, είναι το omain name, δηλαδή η ονομασία του site σου, και η κατάληξη, δηλαδή αν η ονομασία θα είναι site.com ή site.gr, για παράδειγμα.

να το στησω εγω λιγο δυσκολο...ειμαι ασχετος...

μαλλον στο δευτερο θα καταφιγω...αλλα πανω κατω ποσο να πηγαινει το "μαλλι" ?

Αν και δεν βοηθάω καθόλου τώρα, το internet είναι τεράστιο, πραγματικά. Δύσκολα θα βγεί κάτι που δεν υπάρχει πουθεά αλλού.

απεραντο ειναι αλλα κανεις δεν εχει κανει κατι ολοκληρωμενο και ειναι κυριος διαφημισεις για της "κανονικες"(υλικες) επιχειρησεις τους...

ασε που εγω με τα ποσοστα κερδους μου θα πουλαω τρελα! ηδη το ψαχνω νομικα (για τυχον αθεμιτο ανταγωνισμο) και αποτι βλεπω δεν υπαρχει προβλημα (τουλαχιστον με τον τροπο που θα παρουσιαζω-δικαιολογο τις προσφορες.)

Δημοσ.

Βρήκα δύο site με τιμές. Αυτό και αυτό. Το πρώτο τρομάζει λίγο, το δεύτερο δείχνει φθηνότερο. Οι διαφορές είναι τεράστιες πάντως. Αν ψάξεις και εσυ λίγο πιο διεξοδικά, θα βρείς πολλά για να διαλέξεις.

Δημοσ.

ξερει κανεις τι ειναι το Δημιουργία newsletter κοιταζα στα λεξικα αλλα τιποτα...

Βρήκα δύο site με τιμές. Αυτό και αυτό. Το πρώτο τρομάζει λίγο, το δεύτερο δείχνει φθηνότερο. Οι διαφορές είναι τεράστιες πάντως. Αν ψάξεις και εσυ λίγο πιο διεξοδικά, θα βρείς πολλά για να διαλέξεις.

"τρομαζει". για μετρητα ειναι μεγαλο το ποσο, αλλα αμα σκεφτεις τοσα δινει μια επιχειρηση για τα λειτουργικα της εξοδα, ειναι περιπου 2 μηνες αυτον των εξοδων(μιλαω για το ποσο των 2.500 ευρω+φπα)

πρεπει να αποσυνδεθω...οποιος εχει να δωσει καμια πληροφορια δεκτει...

Δημοσ.

Η κατασκευή μιας σελίδας δεν είναι "πόσο ζυγίζουν ένα κιλό πορτοκάλια κτλ".Πες μας τι θες και θα σου πούμε και μια τιμή.Οτι πληρώσεις θα πάρεις.Μπορείς να έχεις έναν ιστιοτόπο με 100 ευρώ αλλά και με 500,αλλά οι λειτουργίες και το περιεχόμενο θα διαφέρει.Ενα ζευγάρι παπούτσι δεν κοστίζει το ίδιο με ένα αντίστοιχο από την λαική!

Για αυτό πες μας αναλυτικά τι θες και θα σου πούμε τιμές.Τουλάχιστον εγώ μιας και ασχολούμαι επαγγελματικά στο χώρο της κατασκευής σελίδων.

Επίσης, newsletter είναι η μαζική αποστολή μηνυμάτων προς όλα τα μέλη που έχεις.Τα μυνήματα αυτά είναι ενημερωτικού χαρακτήρα.

Δημοσ.

Κοίτα και http://www.hellassites.gr , που έχει online υπολογισμό. Νομίζω 1000? για oscommerce+custom theme+χώρο (εξαρτάται πόσο...) είναι καλά. Εξασφάλισε όμως ότι θα μπορείς να ενημερώνεις μόνος σου το oscommerce, μιας και είναι δυναμικό, ώστε να μην ξοδεύεις χρήματα για την ενημέρωση, και ρώτα και πόσο θα σου κοστίζει το hosting κατ' έτος και, όπως είπαμε, τι χωρητικότητα θα έχει. Αρκετά φθηνό hosting έχει η tophost, το φθηνότερο που έχω δει στην Ελλάδα: το πιο ακριβό στοιχίζει γύρω στα 120? κατ' έτος με 1,5GB χώρο και το πιο φθηνό γύρω στα 50? κατ' έτος με 120ΜΒ χώρο. (επίλεξε linux server, που είναι και φθηνότεροι και πιο βολικοί: δεν υπάρχει λόγος για windows, αφού το oscommerce είναι σε php-mysql, που παίζει καλύτερα σε linux).

Δημοσ.
Κοίτα και http://www.hellassites.gr , που έχει online υπολογισμό. Νομίζω 1000? για oscommerce+custom theme+χώρο (εξαρτάται πόσο...) είναι καλά. Εξασφάλισε όμως ότι θα μπορείς να ενημερώνεις μόνος σου το oscommerce, μιας και είναι δυναμικό, ώστε να μην ξοδεύεις χρήματα για την ενημέρωση, και ρώτα και πόσο θα σου κοστίζει το hosting κατ' έτος και, όπως είπαμε, τι χωρητικότητα θα έχει. Αρκετά φθηνό hosting έχει η tophost, το φθηνότερο που έχω δει στην Ελλάδα: το πιο ακριβό στοιχίζει γύρω στα 120? κατ' έτος με 1,5GB χώρο και το πιο φθηνό γύρω στα 50? κατ' έτος με 120ΜΒ χώρο. (επίλεξε linux server, που είναι και φθηνότεροι και πιο βολικοί: δεν υπάρχει λόγος για windows, αφού το oscommerce είναι σε php-mysql, που παίζει καλύτερα σε linux).

Εγω για oscommerce, δικα μου themes, περνω 500 ευρο χωρις ΦΠΑ, φιλοξενια σελιδας με απεριοριστο χωρο, 30GB traffic, Cpanel + Fantastico, απεριοριστες βασεις + emails + ftp accounts + sub domains + parked domains κλπ. κλπ. κλπ. 32 euro/2 χρονια(Τελικη)!!!!!!!!!!! 99,9 up. gr Domain 16euro/2 χρονια(τελικη) και τελος Δωρεαν για 2 χρονια .com .net .org. Το ξερω οτι ακουγεται απιστευτο και πολυ θα λετε τι μας λεει ο π@π@ρ@ς... αλλα τα εχω κανονισει ετσι! Θα μπορουσα να αναλαβω του φιλτατου την σελιδα αλλα αυτη την στιγμη ειμαι μονος και εχω αναλαβει 3 οργανισμους, 1 εταιρεια και το στησιμο του δικου μου εταιρικου site και δεν προλαβενω ουτε να χ**ω... :(

Δημοσ.
φιλοξενια σελιδας με απεριοριστο χωρο, (

Μπορώ να ενεργοποιήσω ένα πακέτο; Δεν το θέλω ακριβώς για hosting αλλά για backup αρχείων από δουλειές και διάφορα άλλα (όλα legal, όχι mp3 κλπ). To μέγεθος τους είναι περίπου 350 GB (περίπου 3 σκληροί δίσκοι 120GB o καθένας), αλλά βλέποντας ότι δίνεις απεριόριστο χώρο δεν θα έχω πρόβλημα. Σωστά;

Δημοσ.

Θα πρεπει να ερθω σε συνενοηση με την εταιρεια που συνεργαζομαι και να σε ενημερωσω... το μονο προβλημα ειναι οτι δεν προλαβενω και δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα δωσουν το ΟΚ ή θα μπορει να βαλουν "καπελο"... αν θες και εχεις υπομονη στειλε μου ενα PM σε 7 με 9 μερες να σου πω αν καταφερα τπτ. Sorry αλλα ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα αυτο τον καιρο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...