tonypapadovic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Mε μεγάλη μου χαρά βλέπω πως βρίσκονται στη λίστα τα παρακάτω αγαπημένα μου: 20) Return to Castle Wolfenstein 19) The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay 15) Soldier of Fortune 12) No One Lives Forever 11) F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) 8) Far Cry 6) Call of Duty 4) Unreal Tournament 3) Quake II
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 spoiler για την κορυφή: Ήμουν σίγουρος ότι στην κορυφή θα έβρισκα το Half Life 2 (το οποίο τερμάτισα πριν από 4-5 μέρες), αλλά τελικά το original half life (που τερμάτισα για 3η φορά λίγο προτού πιάσω το δεύτερο) πήρε το θρόνο. Καλές επιλογές φαίνονται πάντως, μια και ενώ δεν παίζω action παιχνίδια, αυτά που βρίσκονται στην πρώτη 10άδα, τα έχω παίξει αρκετά.
Dark_son20 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 to doom3 piso apo to no one lives for ever? :S pouthena to mohaa kai to cs?
tonypapadovic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μη σου πω ότι για μένα το Doom3 δεν θα έπρεπε να είναι καν... Αδικία για τα Moh
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μη σου πω ότι για μένα το Doom3 δεν θα έπρεπε να είναι καν...Αδικία για τα Moh Θα διαβάσω μετά το article, αλλά το Doom 3 θα μπήκε standard για τα γραφικά και το old school feeling. Καλύτερα το MoH, συμφωνώ κι εγώ και ήταν πατάτα που δεν το έβαλαν. Ήταν κορυφαίο και ήταν η πρώτη φορά που "νιώσαμε" τον στρατιώτη (Μπ)Ράϊαν. Μόνο για την επίθεση της Όμαχα, έπρεπε να μπει στην λίστα. Τέλος πάντων, έβαλαν τον απόγονο CoD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.