johnfocus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 παιδια εχω εναν φορητο HP PAVILION με μνημη 512 mb.Αν αγορασω μια 1GB απο μαγαζι θα μπορεσω να την περασω μονος μου ή χρειαζεται καποια ειδικη διαδικασια διαφορετικη απο DESKTOP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 αν το λαπτοπ εχει ειδικη υποδοχη απο κατω για μνημη θα σαι οκ,δεν ειναι τπτ αν ομως πρεπει να ανοιξεις το λαπτοπ γιατι η υποδοχη ειναι κατω απο το πληκτρολογιο,αν δεν εισαι σιγουρος καλυτερα μην το επιχειρησεις να σααι μονο σιγουρος οτι θα παρεις τις σωστες μνημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά, μιας και αφορά στις ram, για να μην ανοίξω νέο θέμα. Eίχα 1gb ram 2x512 καθεμιά στα 667mhz και αναβάθμισα στα 2 gb ram 2 x 1gb στα 333mhz. To θέμα ότι είναι σε πιο αργή συχνότητα (333mhz αντί 667 mhz), σημαίνει ότι δε θα δω διαφορά;;Δηλαδή παρόλο που έβαλα 2gb ram θα ήταν καλύτερα να μείνω στο 1gb με 667ghz.;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 κατσε, 667 ειναι ddr2 ενω 333 ειναι απλες ddr παιζουν κανονικα στο μηχανημα σου;ειναι σταθερο; αν υποθεσουμε πως δουλευουν 100% συμβατα,μθα δεις διαφορα αλλα οχι οση αν εβαζες 667 2 γιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Aυτό είναι από το pc wizard 2007.Άρα είναι και DDR2 και 333MHz.????Επίσης, το σύστημα είναι πολύ σταθερό.Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στη συχνότητα 667 και 333;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 παιδια εχω εναν φορητο HP PAVILION με μνημη 512 mb.Αν αγορασω μια 1GB απο μαγαζι θα μπορεσω να την περασω μονος μου ή χρειαζεται καποια ειδικη διαδικασια διαφορετικη απο DESKTOP αν πρόκειται να ανοίξεις καπάκι απο κάτω για να βάλεις τη μνήμη πρόσεξε μην σκίσεις κανένα αυτοκόλλητο και ακυρώσεις την εγγύηση. και φυσικά να είσαι σίγουρος ότι κάνει η μνήμη που θα πάρεις με το laptop σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 waves h DDR2-SDRAM PC2-5300 trexi kai auth sta 667mhz. dld (333 x 2 "+1 gia na min mas aforisoune :p") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Σιγουρέψου οτι θα αγοάσεις συμβατές με τον φορητό σου μνήμες,ειναι πολλυ συμαντικό αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 waves h DDR2-SDRAM PC2-5300 trexi kai auth sta 667mhz. dld (333 x 2 "+1 gia na min mas aforisoune :p") Aλήθεια δεν το ήξερα!!Απλά έβλεπα μόνο ddr2 και 333Mhz και παερξήγησα.Απλά μαθαίνω ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά σε ένα λάπτοπ στις ιδιότητες συστήματος είδαι το εξής:Μνήμη Ram 480 Eίχε ένα σλοτ με μία μόνο ram.Γίνεται να έχει μόνο 480mb ram. Εγλω ξέρω 512!!Κι αν είναι 512 τα άλλα 32Mb που πήγανε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ta 32mb poy soy leipoyn ta exei h karta grafikwn giati einai shared mnhmh kai oxi dedicated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ta 32mb poy soy leipoyn ta exei h karta grafikwn giati einai shared mnhmh kai oxi dedicated Όντως!!!Από τις πλέον κατατοπιστικές απαντήσεις, που μου έδωσαν!!Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.