Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες για φορητό INNOVATOR 17'' ADVANCED DUO SPECIAL OFFER

sam10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την ομήγυρη. Θέλω κάνω αγορά νέου φορητού desktop replacement στις 17ʼʼ. Μα από τις επιλογές μου είναι ο INNOVATOR 17'' ADVANCED DUO SPECIAL OFFER του e-shop [ειναι ο MSI Mega Book L745], με επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια. Θα εκτιμούσα πολύ, οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς επίσης οποιαδήποτε εμπειρία θετική ή αρνητική, πάνω στο after sale service του e-shop όσο αναφορά τους φορητούς υπολογιστές INNOVATOR.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909127

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορω να σου πω γνωμη. Αλλα με +100 ευρω παιρνεις παρεμφερες ΗP που εχει καλη εγγυηση και σιγουρα ειναι καλυτερης κατασκευης.

http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=4670

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Εννοείται ότι έχω ψάξει την αγορά, αλλά με ενδιαφέρουν γνώμες για το συγκεκριμένο μοντέλο, είπα να ʽʼενισχύσουμεʼʼ την ʽʼτοπικήʼʼ παραγωγή, ελπίζοντας σε καλύτερο και πιο γρήγορο service μακριά από μας εάν χρειαστεί, γιατί είμαι καμένος από μεριά ACER [ΑΛΜΑΝ]. Υπ΄ όψιν ο HP φοράει 1.66GHZ CPU.

και γω καμμενος απο ΑΛΜΑΝ!

δεν εχω ουτε εγω γνωμη,αλλα εχουν ακουστει πολλα για το σερβις του eshp.

κανε μια βολτα στο φορουμ θα βρεις φανταζομαι παραπονα σχετικα με το σερβις-για το συγκεκριμενο μοντελο δεν ξερω

απλα γενικα (δεν κρινω απλα συμβουλη σου δινω) μην επηρεαζεσαι απο τα χαρακτηριστικα

Μπορει να υστερει σε ταχυτητα επεξεργαστη, αλλα εχει:

1. Ταχυτερη Ram και χρησιμοποιει το ενα μονο slot, με δυνατοτητα αναβαθμησης ευκολα στα 2gig.

2. Μεγαλυτερο σκληρο δισκο κατα 20gig.

3. 8 cells αντι για 6 cells battery.

4. Περιλαμβανει λειτουργικο.

5. Eνσωματωμενη καμερα και μικροφονο.

Και βεβαια ειναι ΗP που δεν ειναι Innovator.

Ολα αυτα για 154 ευρω διαφορα.

ευχαριστω για την υποβολη προτασεων, αλλα ενδιαφερομαι για δυο συγκεκριμενα θεματα: 1] εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο μηχανημα και 2] αξιοπιστια service.

Aπο εξυπηρετηση δυστυχως πασχει πολυ το e-shop και δεν προκειται να ασχοληθω μαζι τους ξανα αφου σε γραφουν και ποτε δεν απαντουν στα e-mail σου...

Μακριά απο e-shop αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

sam10, αν θέλεις τόσο πολύ να πας σε κάτι εγχώριο, κοίτα και τα TurboX του Πλαισίου με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και φυσικα πολύ καλύτερο service.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...