Mercyful_Fate Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Εγώ συνομιλώ mac mini + skype <-> laptop pc + skype. Δεν έχω κάν είσοδο μικροφώνου, και γι'αυτό χρησιμοποιώ το usb που ανέφερα πιο πάνω. Χρησιμοποιώ το μικρόφωνο από τα ακουστικά + μια usb κάμερα.
esykas Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 λές η κάμερα που έχω να θέλει έξτρα μικρόφωνο και να μην παίζει το δικό της για να το δώ και έτσι σε ευχαριστώ
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Κοίτα, εμένα η κάμερα έχει και ενσωματομένο μικρόφωνο, και παίζει. Υπάρχει περίπτωση η κάμερά σου να ΜΗΝ έχει μικρόφωνο, ενώ εσύ να νομίζεις ότι έχει? Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις ως εξής: ενώ η κάμερα είναι usb, το μικρόφωνο της κάμερας κατά 99% έχει δικό του καλώδιο (το κλασικό καρφί) που μπαίνει στο mic in. Τσέκαρέ το, μήπως και δεν έχει κάν μικρόφωνο.
esykas Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Κοίτα, εμένα η κάμερα έχει και ενσωματομένο μικρόφωνο, και παίζει. Υπάρχει περίπτωση η κάμερά σου να ΜΗΝ έχει μικρόφωνο, ενώ εσύ να νομίζεις ότι έχει? Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις ως εξής: ενώ η κάμερα είναι usb, το μικρόφωνο της κάμερας κατά 99% έχει δικό του καλώδιο (το κλασικό καρφί) που μπαίνει στο mic in. Τσέκαρέ το, μήπως και δεν έχει κάν μικρόφωνο. Η κάμερα logitech quickcam messenger έχει 1000% ενσωματωμένο μικρόφωνο διότι με την ίδια στο pc την χρησιμοποιώ σκέτη χωρίς τα ακουστικά με το μικρόφωνο.Αλλού είναι το πρόβλημα να πίσω και τον άλλον να βάλει το amsn διότι με το skype και το yahoo που είχε βάλει και αυτός τίποτα. το μήνυμα που βγάζει ....................Audio/Video requests are not supported on Mac OS X, only Webcam
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Το aMSN δεν ξέρω αν έχει ήχο ταυτόχρονα με την webcam, ίσως να μην έχει. Ποτέ δεν μου άρεσε ούτε αυτό, ούτε το Mercury. Το Skype σου βγάζει κάποιo error? Το test call το έτρεξες να δεις αν εσύ από την πλευρά σου είσαι οκ?
georgeadams Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Από το FAQ του aMSN: - Do video chats also contain audio? - Not yet.
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Είναι ψιλοχαζομάρα βασικά, γιατί τί να το κάνεις το video χωρίς ήχο. Καλύτερα να βάζανε ήχο και καθόλου video... p.s.: ρε συ georgeadams, εσύ είσαι που συμμετέχεις στην μετάφραση-προσαρμογή στα ελληνικά των subs του Lost?
georgeadams Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 p.s.: ρε συ georgeadams, εσύ είσαι που συμμετέχεις στην μετάφραση-προσαρμογή στα ελληνικά των subs του Lost? ναι εγώ
Thresher Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 p.s.: ρε συ georgeadams, εσύ είσαι που συμμετέχεις στην μετάφραση-προσαρμογή στα ελληνικά των subs του Lost? Καλά δεν ξέρετε οτι το δυναμικό του Insomnia είναι δικτυωμένο παντού ? :-P Insomnia rulezzz :twisted:
esykas Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Με το skype στο τέστ να σου πώ το πέρασα,αλλά άντε να πίσω τον άλλον πάλι που έφαγε το μισό απόγευμα με το amsn και το mercury να δοκιμάζει μαζί μου και στο τέλος να μπαίνουμε με pc. Πάντως μεγάλη κατάντια το chat με pc. Ξανά ευχαριστώ για την βοήθεια. Υ.Γ.1για το "24hours" είναι κανείς από δω δυκτιομένος. Υ.Γ.2εμένα γιατί δέν μου βγαίνουν τα εικονίδια μηνύματος κειμένου;
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Με το skype στο τέστ να σου πώ το πέρασα,αλλά άντε να πίσω τον άλλον πάλι που έφαγε το μισό απόγευμα με το amsn και το mercury να δοκιμάζει μαζί μου και στο τέλος να μπαίνουμε με pc. Αν πέρασες το test call, τότε είσαι οκ από τη δική σου πλευρά. Οπότε είτε υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή σας (απορρίπτεται γιατί οπως λες έχετε μιλήσιε με pc), είτε έχει πρόβλημα στις ρυθμίσεις ο συνομιλητής σου. Απλή λογική είναι. Και σου είπα, κατά τη γνώμη μου aMSN και Mercury είναι άχρηστα, όσο υπάρχει το Skype και το iChat. Πάντως μεγάλη κατάντια το chat με pc. Ξανά ευχαριστώ για την βοήθεια. Εντάξει, σου έχει στραβώσει το θέμα κάπου, που δεν οφείλεται σε δυσλειτουργία/ανικανότητα μηχανήματος. Εγώ μια χαρά κάνω videochat από mac σε pc. Υ.Γ.2εμένα γιατί δέν μου βγαίνουν τα εικονίδια μηνύματος κειμένου; Μην χρησιμοποιείς τη γρήγορη απάντηση, για να ποστάρεις. Πάτα κανονικά το κουμπί "Post Reply" κάτω αριστερά, και εκεί γράψε το μήνυμα, και βάλε και ότι emoticons θέλεις.
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 ναι εγώ Μπράβο ρε φίλε, φοβερή δουλιά. Συνεχίστε έτσι. Υ.Γ.1για το "24hours" είναι κανείς από δω δυκτιομένος. Αν πάντος δεν έχεις ξεκινήσει να βλέπεις το 24, θα το προβάλει ο ΣΚΑΪ, με πρεμιέρα γύρω στις 10 Απριλίου (ίσως και 9, ίσως και 11, δεν είμαι σίγουρος). Οπότε για να μην ταλαιπωρείσε με κατεβάσματα και εύρεση υποτίτλων, θα μπορούσες να το παρακολουθήσεις και από κει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.