Προς το περιεχόμενο

Πως κανω video chat me ichat kai MSN?

genetics

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Ego exo AIM account (free) kai mai xara mporo na kano (i)Chat, alla apo tote pou eida to Adium, exo riksei mauri petra! H upostiriksi all-in-one kai ta fovera plugins:

Dane Cook http://www.adiumxtras.com/index.php?a=xtras&xtra_id=2979

Shakespeare insults http://www.adiumxtras.com/index.php?a=xtras&xtra_id=391

DEN PAIZONTAI!!! (dokimaste ta kai tha me katalavete)

Η αλήθεια είναι ότι το AdiumX δεν παίζεται από plug-ins. Έχουν βγει πολλά πράγματα, τρομεροί ήχοι και skins.

Δεν το'χω φορτώσει ιδιαίτερα καθώς είμαι της λογικής KISS (Keep It Simple, Stupid) αλλά πραγματικά χάνεσαι στο site με τα extras...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μιας και πιάσαμε το Adium, κατέβασα και φόρτωσα ένα πακέτο με emoticons, αλλά τα παίζει μόνο σε μένα. Ο συνομιλητής βλέπει τα κλασικά emoticons του msn, ή ακόμα χειρότερα, δεν βλέπει τπτ όταν του "γράφω" ένα emoticon που αυτός δεν το'χει. :(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Με το aMSN το Adium και ποιά άλλα έχεις την δυνατότητα να κάνεις συνομιλία με camera? ώστε να μην χάνω φίλους που έχουν το windows live messanger!!

Mε το Adium δεν έχεις τέτοια δυνατότητα ακόμα. Τα μόνα που προσφέρουν δυνατότητα chatting με κάμερα για το Μacintosh είναι το aMSN και το Skype.

ok skype έχω βάλει και το προβλημά μου είναι ότι εγώ ακούω αλλά δεν βλέπω τον συνομιλητή και ο άλλος βλέπει και δέν με ακούει....καλό!!

Y.Γ.χθές για πρώτη φορά κάνοντας τέστ από το skype άκουσα την φωνή μου από την μαγνητοφώνηση άντε να δούμε εάν δουλέψει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ρε παιδιά βασικά δέν μπορώ να έχω ήχο στο amsn.Εικόνα έχω ο άλλος που έχει msn+pc δέν ακούει και εμένα μου βγάζει ότι δέν υποστηρίζει ήχο τι άλλο να κάνω.Υπάρχει λύση για chat με pc+xp;

έχω δοκιμάσει με yahoo aol ichat skype msn

Δοκίμασα skype εγώ με skype και ο άλλος με το pc .Δέν έχω ήχο,εικόνα έχω, η κάμερα είναι logitech quikcam messenger.

Τελικά υπάρχει τρόπος σύνδεσις mac mini με pc? και με τι προγράμματα οι δύο υπολογιστές;

Δοκίμασα skype εγώ με skype και ο άλλος με το pc .Δέν έχω ήχο,εικόνα έχω, η κάμερα είναι logitech quikcam messenger.

Τελικά υπάρχει τρόπος σύνδεσις mac mini με pc? και με τι προγράμματα οι δύο υπολογιστές;

Mac Mini έχω, και μιλάω μέσω Skype με ΗΠΑ, στην άλλη άκρη laptop. Δεν ξέρω ποιο Mac Mini έχεις, αλλά εγώ που έχω το G4 που δεν έχει είσοδο μικροφώνου έχω βολευτεί τέλεια με μια εξωτερική usb καρτούλα που είναι σαν mini κάρτα ήχου και μου δίνει μικρόφωνο.

6231.jpg

Μπορείς να βρεις τέτοια παμφθηνα στο ebay.

Αλλά και πάλι, επιμένω, κοίταξε τις ρυθμίσεις στο skype και στο System Preferences, γιατί σίγουρα κάτι λάθος κάνεις (αν δεν φταεί η έλλειψη υποδοχής mic in).

επειδή έχω το 1.88 έχει τις υποδοχές αλλά τις έχω δοκιμάσει και δέν γίνεται τίποτα.Διευκρίνηση ο άλλος συνομιλητής πρέπει να έχει skype? το λέω διότι και με amsn με msn πρόβλημα,skype με skype pc πάλι πρόβλημα.Στίς ρυθμίσεις μικροφώνου δέν βλέπω κάτι.Πές μου εσύ κάνεις συνομιλία με pc μέσω του skype και με τι υλικό (κάμερα με ενσωματωμένο μικρόφωνο)έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...