genetics Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Molis pira ena macbook 13,3 kai anarotomai pos mporo na kano video chat me kapoion pou einai se pc xrhsimopoiei MSN. Kamia protasi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Den to exo xrisimopoiisei o idios, alla lene pos me to aMSN mporeis na kaneis video chat. Me to iChat, mono me allo iChat i AIM mporeis na kaneis video chat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ακριβώς και δυστυχώς με το aMSN δεν είναι καλή η ποιότητα. Ενναλακτικά μπορείς να βάλεις Bootcamp και Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genetics Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Thanks guys... Skype kai afinei piso se speed kai poiotita to MSN.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Τα μόνα αξιοπρεπή για μένα είναι Skype και AdiumX. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Skype ψηφίζω και γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Σε εμένα το aMSN δουλεύει μια χαρά...Και από άποψω ποιότητας και ταχύτητας.Καμία σχέση βέβαια με Skype. Αλήθεια το AdiumX υποστηρίζει βίντεο;Είναι ο μόνος λόγος που προτιμώ το aMSN από το Adium... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 [...] Αλήθεια το AdiumX υποστηρίζει βίντεο;Είναι ο μόνος λόγος που προτιμώ το aMSN από το Adium... Το AdiumX δεν υποστηρίζει (ακόμα) video... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Τα μόνα αξιοπρεπή για μένα είναι Skype και AdiumX. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες. Άρα να υποθέσω ότι για chat έχεις το Adium και βίντεο το Skype...Απλά εμένα θα μου φαινόταν λίγο κουραστικό...Περιμένω λοιπόν το βίντεο του AdiumX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Άρα να υποθέσω ότι για chat έχεις το Adium και βίντεο το Skype...Απλά εμένα θα μου φαινόταν λίγο κουραστικό...Περιμένω λοιπόν το βίντεο του AdiumX. Πολύ ορθά υποθέτεις. ΟΚ, προσωπικά χρησιμοποιώ το Skype για audio chat και το AdiumX για κλασσικό messenger (για τα πρωτόκολλα MSN, ICQ και Jabber που χρησιμοποιώ). Έχω και .mac λογαριασμό αλλά δεν βλέπω κανέναν να θέλει να παίξει μαζί μου στο iChat (για να βάλω σε χρήση και την iSight μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 pm me να σε παίξω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 pm me να σε παίξω εγώ. Δεν ξέρω αν σου'χω εμπιστοσύνη, είσαι χάκερ εσύ και θέλεις να μου κάνεις κακό. Σε φοβάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω αν σου'χω εμπιστοσύνη, είσαι χάκερ εσύ και θέλεις να μου κάνεις κακό.Σε φοβάμαι... Για να καταλάβετε οι υπόλοιποι πόσο χάκερ είμαι το παραπάνω μήνυμα το έγραψα εγώ από το ελεγχόμενο mac του paredwse ο οποίος δεν μπορεί να ανακτήσει τον έλεγχο. :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Για να καταλάβετε οι υπόλοιποι πόσο χάκερ είμαι το παραπάνω μήνυμα το έγραψα εγώ από το ελεγχόμενο mac του paredwse ο οποίος δεν μπορεί να ανακτήσει τον έλεγχο. :p Φέρε μου πίσω τον Mac μου ρε! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ego exo AIM account (free) kai mai xara mporo na kano (i)Chat, alla apo tote pou eida to Adium, exo riksei mauri petra! H upostiriksi all-in-one kai ta fovera plugins: Dane Cook http://www.adiumxtras.com/index.php?a=xtras&xtra_id=2979 Shakespeare insults http://www.adiumxtras.com/index.php?a=xtras&xtra_id=391 DEN PAIZONTAI!!! (dokimaste ta kai tha me katalavete) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.