Προς το περιεχόμενο

Πως κανω video chat me ichat kai MSN?

genetics

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακριβώς και δυστυχώς με το aMSN δεν είναι καλή η ποιότητα. :( Ενναλακτικά μπορείς να βάλεις Bootcamp και Windows. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα μόνα αξιοπρεπή για μένα είναι Skype και AdiumX.

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες. :)

Δημοσ.

Σε εμένα το aMSN δουλεύει μια χαρά...Και από άποψω ποιότητας και ταχύτητας.Καμία σχέση βέβαια με Skype.

Αλήθεια το AdiumX υποστηρίζει βίντεο;Είναι ο μόνος λόγος που προτιμώ το aMSN από το Adium...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Αλήθεια το AdiumX υποστηρίζει βίντεο;Είναι ο μόνος λόγος που προτιμώ το aMSN από το Adium...

Το AdiumX δεν υποστηρίζει (ακόμα) video... :(

Δημοσ.
Τα μόνα αξιοπρεπή για μένα είναι Skype και AdiumX.

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες. :)

Άρα να υποθέσω ότι για chat έχεις το Adium και βίντεο το Skype...Απλά εμένα θα μου φαινόταν λίγο κουραστικό...Περιμένω λοιπόν το βίντεο του AdiumX.

• Super Moderators
Δημοσ.
Άρα να υποθέσω ότι για chat έχεις το Adium και βίντεο το Skype...Απλά εμένα θα μου φαινόταν λίγο κουραστικό...Περιμένω λοιπόν το βίντεο του AdiumX.

Πολύ ορθά υποθέτεις. :)

ΟΚ, προσωπικά χρησιμοποιώ το Skype για audio chat και το AdiumX για κλασσικό messenger (για τα πρωτόκολλα MSN, ICQ και Jabber που χρησιμοποιώ).

Έχω και .mac λογαριασμό αλλά δεν βλέπω κανέναν να θέλει να παίξει μαζί μου στο iChat (για να βάλω σε χρήση και την iSight μου). :cry:

• Super Moderators
Δημοσ.
pm me να σε παίξω εγώ.

Δεν ξέρω αν σου'χω εμπιστοσύνη, είσαι χάκερ εσύ και θέλεις να μου κάνεις κακό.

Σε φοβάμαι... :P

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν σου'χω εμπιστοσύνη, είσαι χάκερ εσύ και θέλεις να μου κάνεις κακό.

Σε φοβάμαι... :P

Για να καταλάβετε οι υπόλοιποι πόσο χάκερ είμαι το παραπάνω μήνυμα το έγραψα εγώ από το ελεγχόμενο mac του paredwse ο οποίος δεν μπορεί να ανακτήσει τον έλεγχο. :P :p :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Για να καταλάβετε οι υπόλοιποι πόσο χάκερ είμαι το παραπάνω μήνυμα το έγραψα εγώ από το ελεγχόμενο mac του paredwse ο οποίος δεν μπορεί να ανακτήσει τον έλεγχο. :P :p :P

Φέρε μου πίσω τον Mac μου ρε! :twisted:

victimmactb4.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...