Strategos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Comfuzio Χωρις παρεξήγηση λες μπούρδες... Είσαι τόσο κολλημένος με την Ιntel? H AMD απλά αργοπεθαίνει... ΤΕΛΟΣ se 6 mines min ta exeis ksanaskasi gia amd kai mas dixneis to kainourgio systimataki sou sto thelab omos. Oti tora i amd kremete apo tin simfonia tis me tin dell sigoura, oti panda mia apo tis 2 etairies pigenan ana kairous kalitera pali sigoura, alla sigoura i intel eixe panda kati pou den to eixe i amd (isws itan kai ta lefta) to marketing!!1.
MasterX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ΣΩΣΤΟΣ ο blueviper... Και εγώ πάντα AMD είχα στα 4 PC που έχω πάρει μέσα σε 10 χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή συμφέρουν οι C2D και τέτοιον θα έπαιρνα αυτή τη στιγμή... Αύριο δεν ξέρω, ότι θα με συμφέρει καλύτερα... Ας μην κολλάμε σε εταιρείες, αλλά να κοιτάμε το συμφέρον μας... Φυσικά μπράβο στην AMD που είναι ο ανταγωνιστής της INTEL και έτσι υπάρχει ισορροπία και φυσικά εμείς έχουμε επιλογές και βγαίνουμε κερδισμένοι... Και φυσικά μέχρι πρόσφατα η AMD είχε πολύ καλό λόγο απόδοσης/τιμής στα προιόντα της, αλλά αυτή τη στιγμή το έχουν οι C2D. Φυσικά η AMD δεν πεθαίνει, αλλά απλώς έχει χάσει τα πρωτεία.. Για πόσο δεν ξέρουμε, αλλά αυτό είναι το καλό....!!!
Cntrl+X Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Καταρχήν μπορεί γενικά η αρχιτεκτονική Core2 να έχει περισσότερα πλεονεκτήματα αλλά όσον αφορά τις καθαρές επιδόσεις μεταξύ των μοντέλων που αναφέρεις δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές, με εξαίρεση ίσως μεμονωμένες εφαρμογές. Το ενεργειακό profile ωστόσο του Core2 είναι καλύτερο και εάν έχεις κατά νού να υπερχονίσεις το σύστημα, τα περιθώρια οverclocking είναι καλύτερα. Σχετικά με το FSB, αυτό δεν είναι 2600 όπως αναφέρεις. Αυτή είναι η συχνότητα κάθε πυρήνα του σγκεκριμένου Athlon. Στην πραγματικότητα η εννοια FSB στους Athlon αρχιτεκτονικής x64 δεν υφίσταται με την έννοια που υπάρχει σε αυτούς της Intel. Ο δίαυλος hypertransport είναι αυτό που ακριβέστερα ήθελες να πεις ο οποίος είναι ο ίδιος σε όλα τα μοντέλα AMD με socket AM2 και επομένως δε θα πρέπει να σε απασχολεί σοβαρά το θέμα της συμβατότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.