MenamareL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ε να μην πεθάνεις τουλαχιστον χαρούμενος?Τι να αρχίσεις να ωρυέσαι σε φάση <ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩ!!!ΑΑΑΑΑ!!!ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!! ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥ' date='ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥ,ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!ΔΕ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ> κι άλλα τέτοια!????? Χαλαρά μωρε!!Χαλαρά!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote Αν περιμένεις να έρθει το τέλος του κόσμου για να το κάνεις, θα μείνεις με το περίμενε...[/quote'] Τι για να χαρώ??Χαρούμενη είμαι πάντα!Αρα και στο τέλος!! Αλλά ποιο να κάνω? "το να χαλαρώσω?"Ουουουουου..Φίλε μου από αυτό νομίζω κατέχω την πρωτιά! Αντε βρε αν θες έλα και συ να σε κεράσω μπυρίτσα την ιστατη στιγμή!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Όλη αυτή η ιστορία μου θυμίζει κορυφαία φάση από Simpsons, όπου ο Homer διαβάζει ένα βιβλίο που θα τον βοηθήσει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πυγμή. Οπότε διαβάζει ενώ οδηγεί το αυτοκίνητο του: "Κανόνας #1: Ζήσε την κάθε μέρα σαν να είναι τελευταία". Αλλαγή πλάνου, ο Homer είναι στο πεζοδρόμιο και έχει βάλει τα κλάμματα "Δε θέλω να πεθάνω! Είμαι τόσο νέος!"
Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Όντως το θρεντ είναι χαβαλετζίδικο, αλλά προσέχτε λίγο τις εκφράσεις σας, μη το τραβάμε.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Συγνώμη για τις εκφράσεις,ήμουν με νευράκια χτες... Μπορούσατε να κάνετε edit όμως αντί να το σβήσετε.
bazoukas Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Θα εκλεβα μια φερραρι για μια γρηγορη βολτα!μετα σεχ!και τελος θα επινα μαυρο μεχρι να ερθει το τελος!
desolatorXT Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής πάνω στον πλανήτη γη??? Θα έπερνα 30 ασπιρίνες 58 glucophage kai miso panadol extra να πεθάνω με ηρεμία τουλάχιστον, μια ψυχή που είναι να βγεί , ασ βγεί μια ώρα αρχίτερα, π λέει και η παροιμία...
joef_gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 θα ετρεχα για μια ωρα και οπου με βγάλει ας πεθάνω εκει
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Θα εκλεβα μια φερραρι για μια γρηγορη βολτα!μετα σεχ!και τελος θα επινα μαυρο μεχρι να ερθει το τελος! 1) Πού θα έβρισκες φερράρι να κλέψεις; 2) Πού θα έβρισκες γυναίκα να έκανες σεξ; 3) Πού θα έβρισκες μαύρο; θα κοιμομουν Λογικό. Να είσαι ξεκούραστος για μετά που δε θα κάνεις τίποτα.
Mithrantir Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ανάβαση πάνω σε κάποιο βουνό που να βλέπει πόλη. Ipod, καφεδάκι και κανά γαράκι για να περάσει και αυτή η ρημάδα η ώρα, μέχρι να έρθει αυτό το show με τους μετεωρίτες και να μας βγάλει από το βούρκο που ζούμε. Για τηλέφωνα και τέτοια μόνο σε πρόσωπα που τα νοιώθω φίλους, στους άλλους τα λέω μια ή άλλη. Αν είχα και κάποια μόνιμη σχέση θα έκανα και την όλη σκηνή με το δακτυλίδι για να δώσω μια στιγμή χαράς σε κάποια που σίγουρα το αξίζει (μιας και θα ήταν μαζί μου, χαρά στο κουράγιο της).
pappous_soulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Θα αγόραζα ένα σπαθί απο ένα μαγαζί με όπλα που έχω βρει στην Πάτρα και θα έτρεχα κατα μήκος της Αγίου Νικολάου κόβοντας κεφάλια:twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.