Alsos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Θα εκανα οτι μπορουσα ωστε να προλαβω να παρω το τσου λου με το θρυλο στο fm 2007 πριν πεθανω(μονο ετσι θα εμενα ησυχος) λιγο ακομα και θα πεθανεις ησυχος
Socratis_g Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 λιγο ακομα και θα πεθανεις ησυχος Αλσος είσαι οφτοπικ. Αυτό πρέπει να το βάλεις στο topic με τα ανέκδοτα!!! :mrgreen: :mrgreen:
S2Katana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Sex με το κοριτσι μου και κοντρες στην Παραλιακη!
joef_gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Υπάρχει νομίζω μια ταινία που διαπραγματεύεται κάτι παρόμοιο Last Night του 1998 αν την έχει δει κάποιος ας πει... αν λεμε την ιδια την ειχα αγορασει αυθεντικη οταν την βρηκα μονο απο τον τιτλο! παρολο που εχει γυριστει και στην πολη μου ειναι η πιο ανουσια ταινια που θα μπορουσατε να δειτε!!
thief7710 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Θα ελεγα σε ολους τους καλους γνωστους μου ποιος πραγματικα ειμαι υπο τους ηχους του 9 crimes... edit:αλλαξα γνωμη.θα τους αφηνα με την απορια.Οσοι πρεπει να ξερουν,σχεδον ξερουν ηδη. Θα εβγαινα απο το σπιτι παρεα με το mp3 και θα εκανα βολτα στην πολη αναμεσα στο πληθος που θα ετρεχε απο εδω και απο εκει ψαχνωντας καποια τελευταια ελπιδα μια προχειρη playlist που μου ερχεται στο μυαλο ειναι : 9 crimes,No regrets,Mad world,One,Its the end of the world
dalton85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Θα μαζευα ολους τους φιλους και συγγενεις και θα τα πιναμε και θα χορευαμε σε ενα κουτουκι
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Θα έχτιζα ένα άγαλμα στον αποπάνο (γεν. αποπάνου) για το ποστ του.
valantis315 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 εγω τοτε με αυτην την λογικη θα γινομουν, με το μαγικο ραβδι της "τιτι μπελ" αεροστατο! χαχαχαχαχααχαχαχχχαχαχαχαχα
Gantalf_4 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Θα ελεγα σε ολους ποσο σκατα μου φερθηκαν. Oh wait! Γιατι να μην το κανω τωρα; Χαλαρα πιστευω οτι θα περνουσα την τελευταια ωρα μου σε μια παραλια...Με την δικια μου βεβαια... Οχι τιποτα τρομερο, ψιλη κουβεντα....
joef_gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 θα αγοραζα μια μηχανη που φτιαχνει μαλι της γριας και θα ετρωγα μεχρι να πεθανω απο ζαχαρο!! ο πιο γλυκος θανατος παντα!!
MenamareL Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Sex! Η' θα έπαιρνα σουβλάκια και θα πήγαινα στη θέα στην Ηλιουπολη που βλέπεις τα πάντα και θα περίμενα!!! βεβαια με φιλαράκια να πίνουμε και μπύρες! Και να τραγουδαμε "Η ζωή , η ζωή εδώ τελειώνει..Σβήνει το καντίλι μου!" :Ρ :Ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Θα το γλεντούσατε κανονικά δηλαδή, ε; Ε, ρε γλέντια που θα πεθάνουμε! χιχι
MenamareL Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Θα το γλεντούσατε κανονικά δηλαδή, ε; Ε, ρε γλέντια που θα πεθάνουμε! χιχι Ε να μην πεθάνεις τουλαχιστον χαρούμενος? Τι να αρχίσεις να ωρυέσαι σε φάση <ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩ!!!ΑΑΑΑΑ!!!ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!! ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥ,ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!ΔΕ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ> κι άλλα τέτοια!????? Χαλαρά μωρε!!Χαλαρά!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Louminis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ε να μην πεθάνεις τουλαχιστον χαρούμενος?Τι να αρχίσεις να ωρυέσαι σε φάση <ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩ!!!ΑΑΑΑΑ!!!ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!! ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥ,ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!ΔΕ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ> κι άλλα τέτοια!????? Χαλαρά μωρε!!Χαλαρά!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote Αν περιμένεις να έρθει το τέλος του κόσμου για να το κάνεις, θα μείνεις με το περίμενε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.