Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής πάνω στον πλανήτη γη???

nickritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ουτε ετσι δεν θα γλυτωνες...

Εγω θα παιρνα εκεινα τα τηλεφωνα οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω.

Λένε πως το μόνο που θα ζούσε μετα απο φυσικη καταστροφή θα είναι οι κατσαρίδες?? Δεν ισχύει? Μου καταστεφεις ολα μου τα όνειρα!

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λένε πως το μόνο που θα ζούσε μετα απο φυσικη καταστροφή θα είναι οι κατσαρίδες?? Δεν ισχύει? Μου καταστεφεις ολα μου τα όνειρα!

εγω τοτε με αυτην την λογικη θα γινομουν, με το μαγικο ραβδι της "τιτι μπελ" αεροστατο!

Δημοσ.

θα εκλεινα εισητηριο online :P για τον Διεθνη Διαστημικο Σταθμο.. μετα την καταστροφη θα γυρναγα πισω και θα επιανα "δουλεια" με την ρουμανα αστροναυτρια για να ξανα αποικησουμε τη Γη.. χαχαχα

Δημοσ.

θα εβγαινα με ενα πλακατ οπως στην διαφημιση και θα φωναζα :

" Ηρθε το τελος....!!! Ηρθε το τέλος......!!!! "

και μετα, θα έβρισκα μαι ομορφη γυναικα,και θα τις έλεγα οτι δεν λεει να σε

βρει ο αρμαγεδων αγ@μητη.............

Α επισης,λιγο προτου έρθει ο κομήτης να χτυπήσει την γη,θα είχα διοργανώσει ένα τεράστιο μουσικό φεστιβάλ , με 8 stages, για κάθε γούστο, να περάσουμε τις τελευταίες ώρες πάρτιινγκ...

Δημοσ.

Τι θα έκανα; Σεξ με την κοπέλα μου μετά θα έριχνα τις ηλεκτρονικες συσκευές απο το μπαλκόνι για να δω πως θα καταστραφούν.. Μετά πάλι σεξ... (γρήγορα για να προλάβουμε κτην καταστροφή:))... κ μετά τσιγαράκι(ευκαιρία να το αρχίσω) κ στο μπαλκόνι αραχτός να δω την καταστροφή να έρχεται...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα έπαιζα αυτοσχεδιασμούς στο πιάνο

και μακάρι να ήταν εκεί γύρω όσοι αγαπώ για τα τελευταία λεπτά, αλλά και για να νιώθω ότι κάποιος ακούει (άσχετα αν κανείς δε θα έδινε σημασία τέτοια ώρα).

Δημοσ.
Θα φρόντιζα να υποφέρει την τελευταία του ώρα ένας πολύ συγκεκριμένος πρώην της νυν.

Θα έκαιγα λεφτά.

Θα γέμιζα την είσοδο του υπουργείου υγείας με πακέτα τσιγάρων και σημείωμα " -Οι καπνιστές πεθαίνουν πρόωρα- ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ".

αυτα τα τρια ειναι ολα τα $$$!!

και εγω θα έπιανα τον πρωην της νυν μου

που μου ειχε πρήξει τα @@

με μαλακιες!

το παιζει μεταλας και ακουει κατι καμενα σουηδικά (opeth,etc...)

θα τον εδενα και θα του εκοβα τα μαλλια του

που εχει πορωθει τοσο πολυ που ειναι μακρυά

και ολο αυτο θα το εκανα κατω απο τον ηχο

του burzum με καταπροτιμηση κατι απο το filosofem

και για την υπολοιπη ωρα θα εστελνα φωτογραφιες του κουρεμενος με εμαιλ παντου και θα του εξηγουσα οτι η νορβηγοι βρηκαν το black

και οχι η παπαριζου και οι σουηδοι φιλη της!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...