Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής πάνω στον πλανήτη γη???

nickritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα το εγραφα σε βιντεο και θα το ανεβαζα στο youtube,και θα εμπαινα στο ινσομνια να δω τι θα λετε στο μπλαμπλα

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα έβγαινα γυμνός στο σύνταγμα και θα φώναζα "έρχεται το τέλος" για 5 λεπτά....

τα υπόλοιπα 55 θα ξάπλωνα κάπου ανοιχτά με τον ήλιο να μου ζεσταίνει τα.... και θα απολάμβανα το θέαμα :P

Δημοσ.

SEX μαλλον... Και θα κατεβαζα (Λογικα με full ταχυτητα) το τελευταιο Prison Break μηπως και κατι παει στραβα και σωθουμε. Ισως εκανα και ενα speedtest για να δω επιτελους 2000kbps... 5' πριν το τελος Θα ανοιγα την tv λογικα Ευαγγελατο για να δω τι λενε στα παραθυρα αν το διαψευδουν ή οχι κ.τ.λ.

Αληθεια θα υπαρχει και ρολογακι με αντιστροφη μετρηση ή στο περίπου;;;

Δημοσ.
θα έπαιρνα μια γνωστη μου να της πώ τι πραγματικά νιώθω για αυτη.

Ελαφρως fixed :mrgreen:

Το περιεργο ειναι οτι διαβαζω τι εγραψα και ακομα δε βρισκω θαρρος, dammit πολυ μπερδεμενη κατασταση. :evil:

Οι μετεωριτες αργουν; :twisted:

Δημοσ.
Ελαφρως fixed :mrgreen:

Το περιεργο ειναι οτι διαβαζω τι εγραψα και ακομα δε βρισκω θαρρος, dammit πολυ μπερδεμενη κατασταση. :evil:

Οι μετεωριτες αργουν; :twisted:

+1, join the club

Δημοσ.

Θα ειχα φροντισει να ημουν καπου μακρια απο πολεις/πολιτισμο.

Και θα φροντιζα επισης ωστε να διασταλλει ο χρονος και η μια ωρα να φαινεται.. uhm παραπανω.

Δημοσ.
Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής πάνω στον πλανήτη γη???

Διευκρίνισε τα εξής:

-Τι ακριβώς θα μας περιόριζε σε 1 ώρα μόνο;(καταστροφή,φυσικός θάνατος)

-Αποκλείονται άλλοι πλανήτες;

Δημοσ.

θα ξεκίναγα να φάω όσο περισσότερο μπορώ τα αγαπημένα μου φαγητά και γλυκά μέχρι να ξεράσω και ξανά από την αρχή μέχρι να περάσει η ώρα

Δημοσ.

Lol , θες δηλαδη την τελευταια σου ωρα στη γη να την περασεις διαπραττοντας το αμαρτημα της λαιμαργιας;

Ή στην τελικη πανω απο την τουαλετα; Εγω περα απο αυτο που εγραψα πανω, νομιζω θα ξαπλωνα σε ενα κρεββατι και θα προσπαθουσα να χαλαρωσω.

Δημοσ.
Θα γινόμουν κατσαρίδα....

Ουτε ετσι δεν θα γλυτωνες...

Εγω θα παιρνα εκεινα τα τηλεφωνα οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω.

Δημοσ.

θα επερνα ενα τριμαραν(με το τελος του κοσμου ποιος θα μου ζητουσε να τον πληρωσω) θα το γεμιζα με τους φιλους-φιλες,θα ανοιγα πανια...και οτι προκηψει μεσα στο σκαφος...!!!:oops:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...