ALFR3D Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 θα το εγραφα σε βιντεο και θα το ανεβαζα στο youtube,και θα εμπαινα στο ινσομνια να δω τι θα λετε στο μπλαμπλα
Louminis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Θα προσπαθούσα να ζήσω αυτή τη τελευταία ώρα, σα μοναδική, όπως προσπαθώ πάντα να κάνω
Dark_son20 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 θα έβγαινα γυμνός στο σύνταγμα και θα φώναζα "έρχεται το τέλος" για 5 λεπτά.... τα υπόλοιπα 55 θα ξάπλωνα κάπου ανοιχτά με τον ήλιο να μου ζεσταίνει τα.... και θα απολάμβανα το θέαμα
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 SEX μαλλον... Και θα κατεβαζα (Λογικα με full ταχυτητα) το τελευταιο Prison Break μηπως και κατι παει στραβα και σωθουμε. Ισως εκανα και ενα speedtest για να δω επιτελους 2000kbps... 5' πριν το τελος Θα ανοιγα την tv λογικα Ευαγγελατο για να δω τι λενε στα παραθυρα αν το διαψευδουν ή οχι κ.τ.λ. Αληθεια θα υπαρχει και ρολογακι με αντιστροφη μετρηση ή στο περίπου;;;
Freakster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 θα έπαιρνα μια γνωστη μου να της πώ τι πραγματικά νιώθω για αυτη. Ελαφρως fixed Το περιεργο ειναι οτι διαβαζω τι εγραψα και ακομα δε βρισκω θαρρος, dammit πολυ μπερδεμενη κατασταση. :evil: Οι μετεωριτες αργουν; :twisted:
thefirestarta Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ελαφρως fixed Το περιεργο ειναι οτι διαβαζω τι εγραψα και ακομα δε βρισκω θαρρος, dammit πολυ μπερδεμενη κατασταση. :evil: Οι μετεωριτες αργουν; :twisted: +1, join the club
Freakster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 /me joined , παραγγελνει ουρσους και χαζευει το χαος.
-nick- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Θα ειχα φροντισει να ημουν καπου μακρια απο πολεις/πολιτισμο. Και θα φροντιζα επισης ωστε να διασταλλει ο χρονος και η μια ωρα να φαινεται.. uhm παραπανω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής πάνω στον πλανήτη γη??? Διευκρίνισε τα εξής: -Τι ακριβώς θα μας περιόριζε σε 1 ώρα μόνο;(καταστροφή,φυσικός θάνατος) -Αποκλείονται άλλοι πλανήτες;
Freakster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Σε μια ωρα, δυσκολα τα διαπλανητικα ταξιδια. Αν εχω πιασει τουλαχιστον το πνευμα της ερωτησης σωστα.
Panathinaikara Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 θα ξεκίναγα να φάω όσο περισσότερο μπορώ τα αγαπημένα μου φαγητά και γλυκά μέχρι να ξεράσω και ξανά από την αρχή μέχρι να περάσει η ώρα
Freakster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Lol , θες δηλαδη την τελευταια σου ωρα στη γη να την περασεις διαπραττοντας το αμαρτημα της λαιμαργιας; Ή στην τελικη πανω απο την τουαλετα; Εγω περα απο αυτο που εγραψα πανω, νομιζω θα ξαπλωνα σε ενα κρεββατι και θα προσπαθουσα να χαλαρωσω.
mohic4n Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Θα γινόμουν κατσαρίδα.... Ουτε ετσι δεν θα γλυτωνες... Εγω θα παιρνα εκεινα τα τηλεφωνα οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω.
tntdynamite23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 θΑ ΕΤΡΩΓΑ 3 ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ....
sam sam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 θα επερνα ενα τριμαραν(με το τελος του κοσμου ποιος θα μου ζητουσε να τον πληρωσω) θα το γεμιζα με τους φιλους-φιλες,θα ανοιγα πανια...και οτι προκηψει μεσα στο σκαφος...!!!:oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.