Προς το περιεχόμενο

USB stick στο πλυντήριο!

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λολ οκ.

μαζί me to jean μου , πλύθηκε και το usb stick μου.το οποίο είναι χωρίς καπάκι (βλέπε εικόνα)

memx_1936_58585047

το περίεργο (πέρα του ότι μοσχομυρίζει) είναι οτι το έβαλα στο pc και δουλεύει μία χαρά.

δεν ξέρω απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση . πως και δουλεύει ακόμα ; κάποια τεχνικη εξήγηση από περιέργεια , καθώς και επίσης μια γνώμη αν μπορώ να βασιστώ πάνω του ή θα το κλάψω όπου νάναι;

Δημοσ.

einai pragmati apisteyto pou douleyei akomh:-D egw pantws tha'lega oti den mporeis na vasisteis. kane th douleia sou alla mh valeis mesa tpt anantikatastato h xwris na to exeis kai se backup kapou. ase pou egw eixa to idio transcend me to kapaki kai apodhmhse eis kyrion stous 5 mhnes xwris kan na to plynw....

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια; Ο ενας με το CD-R του στο ψυγειο, ο αλλος με το USB στο πλυντηριο, εγω λεω να βαλω το Wii μου στον φουρνο...

Φιλε δεν επαθε και τιποτα, απλα πλυθηκε πιο πολυ ζημια θα εχει παθει απο τις αναταρραξεις παρα απο το νερο.

Δημοσ.

βασικά το είχα ξεχάσει στην μικρή εσωτερική τσεπούλα στην δεξιά τσέπη και ίσως δεν πέρασε και πολύ νερό.αλλά όσο νάναι κάποιο νερό θα πέρασε.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν περιέχει κάποια μηχανικά μέρη ώστε να πάθουν κάτι. Επισης σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει ηλεκτρικό φορτίο στο flash disk ώστε αυτό να βραχυκυκλώσει και να πάθει ζημιά. Από κει και πέρα αν θεωρήσουμε ότι το νερό που πήρε το flash disk στέγνωσε τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Το μόνο ίσως που θα με ανησυχούσε είναι αν έχει μείνει σαπουνάδα (ξερή) μέσα στο φλασάκι, που όμως δεν γνωρίζω αν είναι αγωγός ηλεκτρισμού ή όχι.

Δημοσ.
Καρχήν δεν περιέχει κάποια μηχανικά μέρη ώστε να πάθουν κάτι. Επισης συμαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει ηλεκτρικό φορτίο στο flash disk ωστε αυτό να βραχυκυκλώσει και να πάθει ζημιά. Από κει και πέρα αν θεωρήσουμε ότι το νερό που πήρε το flash disk στεγνωσε τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Το μόνο ίσως που θα με ανησυχούσε είναι άν έχει μείνει σαπουνάδα(ξερή) μέσα στο φλασάκι, που όμως δεν γνωρίζω αν είναι αγωγος ηλεκτρισμού ή όχι.

κατατοπιστικός , ty :)

Δημοσ.
Καταρχήν δεν περιέχει κάποια μηχανικά μέρη ώστε να πάθουν κάτι. Επισης σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει ηλεκτρικό φορτίο στο flash disk ώστε αυτό να βραχυκυκλώσει και να πάθει ζημιά. Από κει και πέρα αν θεωρήσουμε ότι το νερό που πήρε το flash disk στέγνωσε τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Το μόνο ίσως που θα με ανησυχούσε είναι αν έχει μείνει σαπουνάδα (ξερή) μέσα στο φλασάκι, που όμως δεν γνωρίζω αν είναι αγωγός ηλεκτρισμού ή όχι.

swstos, an stegnwse to nero kai douleuei den uparxei problhma...:-D

Δημοσ.

Ναι αλλά υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει υγρασία μέσα η οποία μπορεί να διαβρώσει την πλακέτα του. Πάντως αν μετά από εβδομάδα+ παίξει κανονικά μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

lipon ti exo patisi kai ego me ena adiavroxo stick corsair ala xoris kapaki kai vgike kai apo to panteloni kai plithike kanonika.lipon kati mines tora kai petai(ftou mi to matiaso kai einai kai megalo 4 oloklira giga)

na itan ola ta ilektronika anthektika sto nero telio.

Δημοσ.

kai ego kati paromoio epatha. exo ena transcend kai to daneistike i aderfi mou kai to xexase sto panteloni tis. etsi, erxetai mia mera kai mou leei aaa ooo eee iii epluna to flashaki! i alitheia einai oti den polu agxothika giati einai mono 64MB (doro apo agora laptop) kai to xrisimopoio mono otan metafero ergasies tis sxolis gia epexergasia 'i gia ektuposi. to apotelesma einai proton na min vromaei san ola ta stickakia an to muriseis alla na exei ena euxaristo aroma apo anthi kerasias kai deuteron na douleuei kanonika (an kai prin kana duo meres otan to evaza sro pc mou to kollouse kai eprepe na tou kleiso to reuma gia na kanei restart, alla kai auto mia fasi itan, stamatise). file guido to malaktiko mas esose :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...