Προς το περιεχόμενο

2 Errors

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και αρκετο καιρο εχω 2 ενοχλητικα προβλήματα.

Στην γραμμη εργασιων, εμφανιζετε ενα κοκκινο εικονιδιο με ενα Χ και αναφερει: your computer is infected. Windows has detected spyware which corrupted the registry. "It is recomanded to load update to prevent data loss. Windows will now download and install the most up-to-date software for you. Click here to protect your computer." Αν κανω κλικ κατεβαζει το προγραμμα registy cleaner που ομως απαιτει αγορα για να λειτουργησει. Εχω δοκιμασει με το regcure το registry mechanic 6 και το max registry cleaner ομως δεν γινεται τιποτα. διαβασα καπου οτι ισως να προκειται για ψευτικο μηνυμα απο ενα spyware η trojan horse. Εχω κανει scan με τα: SpySweeper, Spybot Search and destroy, XoftSpy, Windows Defender, DrWeb CureIt, nod32. Το μηνυμα δεν εμφανιζετε παντα οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου αλλα τις περρισοτερες φορες. Εχω τα Windows XP PRO SP2 ενω δοκιμασα να τους κανω και update.

Πριν απο περιπου 1.5 μηνα ειχα βαλει μια δοκιμαστικη version του BitDefender antivirus v10. Οταν του εκανα uninstall τα windows συνεχιζουν να αναφερουν οτι το bitdefender δεν ειναι ενημερομενο. Χρησιμοποιω το Νοd32 με τa XP PRO SP2 που εχω δαβασει οτι δεν το αναγνωριζουν. Ετσι οταν βγαινει το μηνυμα για το Βitdefender πηγαινω στον πινακα ελεγχου και επιλεγω οτι εχω δικο μου antivirus και θα το παρακολουθω μονος μου. Με τα απο καποιες μερες ομως το ιδιο μηνυμα ξαναεμφανιζετε και πρεπει να κανω το ιδιο παλι. Δεν υπαρχει κανενας φακελος με το ονομα bitdefender ενω εχω προσπαθησει να λυσω το προβλημα με το registry mechanic 6 και το RegCure

Η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυτιμη.

Δημοσ.

Όσον αφορά το 1ο κάνε μια αναζήτηση στο google για critical system error!(αν αυτό είναι το μήνυμα μου βγάζει το εικονίδιο).Ένα τέτοιο πάντως μήνυμα αφαίρεσα από ένα pc με το spyware doctor σε safe mode,πρόγραμμα που δεν το αναφέρεις,δοκίμασε το.

Όσο για το 2ο κάνα διαγραφή από παντού(registry,hidden files,temporary,prefetch,program files etc) ότι αναφέρει bitdefender.δοκίμασε και το tune up utilities

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...