Προς το περιεχόμενο

AMD Athlon XP 3200+

sotakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Iparxei periptosi na vrw afton to epexergasti se kapoio magazi tis a8hnas i an endiaferetai kanenas na mou ton poulisei?

exw enan 2600+ me mia 6600gt kai skeftomai an mporousa na vrw enan 3200+ kai me mia 1950pro(h' xt) oti tha me evgaze aneta gia 1-1,5 xrono akoma!an exei kanenas kamia pliroforia pou tha mporouse na me voithisei...tha ton euxaristousa para polu!

Δημοσ.

Nomizo exoume pei, oti yparxoun men, alla panakrivoi & akrivainoun perissotero, oso exafanizontai! :evil:

Fantazomai, den dineis 130 euro gia metaxeirismeni cpu, etsi?? Kai poly kala [tha] kaneis!

Ebay einai i moni lysi, alla ki ekei ypologise oti tha sou erthei gyro sta 100 euro, me taxydromika :cry:

H ekmetallefsi einai, oti 1,5-2 xronia prin -oso psilokykloforousan diladi!- sto ebay tous edinan to poly 40 euro...

Δημοσ.

nai to ida oti paei kamia 100ara....alla to thema einai oti px 100 kai kamia 180ara i karta grafikwn...kamia 300ara pes ola mazi..kai thn vgazw akoma sxetika kala gia 1-1.5 xrono....giati pou na paw twra gia anavathmisi oloklirwtiki...mono tous sklirous krataw...(kai aftous opriaka diladi)

Δημοσ.

συμφωνώ με τον φίλο Delirium . Βάλε μόνο μνήμη και καθάρισες!!

σκέψου οτι έχω 2100+ αλλά με 1,3 gb ραμ! (1 γβ+256) το ρυθμισα λίγο και πετάει! δοκίμασε αν θες ενα καλό πρόγραμμα για software overclocking της κάρτας γραφικώντο rivatuner (νομίζω έτσι λέγεται)..είναι πάρα πολύ καλό...

Δημοσ.

AMD Athlon XP 3200+ ... ayto exw sto sistima... giati omws tosi zitisi gia ton sigkekrimeno?? Mexri to septemvri tha ton kratisw logika opote an endiaferesai akoma kai tote :D

p.s: Exw ena filo pou dinei ton epomeno 3500 i 3600 den thimamai :D (64 bit kai aytos) an endiaferesai pesmou

Δημοσ.

An exeis nforce MB anevase ton ligaki i akoma i dwstou na katalavei ama xreiazese perisoteri dinami :).

Egw exw enan 2500+ (333fsb)kai ton exw opws vlepeis stin ipografi mou kanei 3200+ apla evala fsb 400. Ama xreiastw perisotero 8a ton paw mexri 416 pou ton exw testarei kai eimai kirile.

Pare mia kali karta grafikvn kai vale kai ligo mnimi an den exeis idi 1GB sinolo.

Min kaneis alles allages den axizei !!!!

Δημοσ.

Ti 2600+ exeis sotaka ? Barton ksekleidvto ?

An exeis kalo mobo kai yposthrizei Xp-mobile kai thes to antalazoume me mikrh diafora mias kai dystyxvs to cube mou den ton blepei :(

Se Asus A7n8x kai nfs paizei mia xara

Δημοσ.

e edaxi ram exw 1gb psiloedaxi fadazomai...kai ne edaxi overclock...apla elega ama overclockareis enan 3200 tha pigene akoma kalitera:P...

anyway mallon telika den iparxei lisi:Pthanks anyway people:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...