Προς το περιεχόμενο

recovery cd vista

SPASH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το laptop Toshiba m70-192 (μονό πύρινα) το όποιο έχει τα windows xp . Ένας φίλος μου πίρε έναν καινούργιο Toshiba (διπλό πύρινα) το όποιο έχει τα vista. Μπορώ να βάλω το recovery cd του στο δικό μου laptop έτσι ώστε να περάσω τα vista ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΧΙ...., βασικα γινεται να παρεις την κοπια των Vista του και να την στησεις στο δικο σου μηχανημα, αλλα ειναι μεγαλη ιστορια και δεν εχει και νοημα. Κατεβασε μια κοπια απο τον "θειο" και στησε την...

Επισης αμα εστηνες τα Vista του φιλου σου στο μηχανημα σου, υπαρχει περιπτωση να του ακυρωνες τα δικα του Windows και να τον ζημιωνες οικονομικα (να φανει ως pirated εκδοση στην MS)

Μπορεις ομως να ζητησεις το δισκακι με την αναβαθμιση του λειτουργικου συστηματος που ετσι κι αλλιως το δικαιουσαι...

Μπορεις ομως να ζητησεις το δισκακι με την αναβαθμιση του λειτουργικου συστηματος που ετσι κι αλλιως το δικαιουσαι...

Η Μ70 ειναι παλια σειρα, και εχει παψει η παραγωγη της εδω και καιρο. Λες να δικαιουται ακομα? :neutral:

Εδω δεν δικαιουμαι να παρω εγω για ενα μηνα διαφορα απο την εναρξη της προσφορας upgrade...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...