Προς το περιεχόμενο

windows xp pro sp3 προβλημα

engant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά, όταν κατεβάζουμε από torrent κάτι τόσο σημαντικό όσο ένα λειτουργικά σύστημα, το κατεβάζουμε πάντα από κάποιο site που να έχει σχόλια χρηστών από κάτω.

Πράγματι κυκλοφορεί έκδοση των xp ονόματει sp3 η οποία περιέχει sp2+updates+(καμια φορά) προγράμματα, αλλά να ξέρουμε τι κατεβάζουμε. Ακόμα και sp2 να λέει πάλι δεν είσαι σίγουρος.

Γι' αυτό πάντα κοιτάμε τα σχόλια των διαφόρων χρηστών του site κάτω από το torrent.

:)

Ok pes oti ta sxoleia einai kala.

Alla pes oti mesa stin engatastasi yparxei kapio trojan programma pou paei na sou kanei megali zimia pou den to pire xampari kanenas mexri ekini ti stigmi pou ides ta sxoleia.

Ti kaneis?

Tha peraseis sp3 esy?

Ma tha mou peis afto mporei na gini kai se ena ypotithemeno sp2.

Em exeis dikio.

Giafto otidipote katevenei na ginete prota engatastasi se pc pou to exoume gia afto to skopo h se alo partition tou diskou mas.

Δημοσ.

Σωστός. Απλά θέλω να πω ότι πάντα διαβάζουμε τα σχόλια. Ειναι σκέτη αυτοκτονία να κατεβάσεις έστω κι ένα απλό πρόγραμμα χωρίς να βεβαιωθείς ότι είναι αυτό. Από τη στιγμή που υπάρχει executable αρχείο μέσα μπορεί να σου καταστρέψει τον υπολογιστη (την εγκατάσταση των windows δηλαδή).

Ποτέ βέβαια δεν είσαι 100% σίγουρος (άλλωστε άμα ήθελες να είσαι, θα τα αγόραζες αυθεντικά, αλλιώς δεν γίνεται), αλλά πίστεψε, με τα περισσότερα άτομα σε τέτοια site είναι τόσο πωρωμένα που ανακλύπτουν το παραμικρό πταίσμα σε οποιοδήποτε αρχείο :-D

Δημοσ.
telika dimiourgisa ena boot cd me win xp meso toy nero...katevasa kati arxeia boot kai akolouthisa mia diadikasia gia na kano bootable to cd kai ola einai entaksei

telika vrika mia ekdosi winxp sp2..kalitera

thanks paidia

katarxas ta atoma pou sou apantisan oti den uparxrei SP3 exoun dikio.

den uparxei SP3!!!!! ;)

tora malista gia ta SP2. auta uparxoun. :)

an 8es na to kaneis bootable 8a kaneis to e3is: anigis to nero kai opos 8a sou ani3i nea sun8esi esu 8a to kliseis. meta 8a pas

suskeuhs eggrafis--> eggrafi eidolou. alla an to file einai (iso, nrg, cue, img) totes ginete. eno an einai rar px den ginete. :P

8a epile3is to arxeio kai 8a patisis open gia na sou emfanisei eggrafi sun8esei kai 8a to grapseis. otan olokliro8ei kai kaneis restar totes 8a patisis kapoio pliktro kai 8a sou leei boot cd.......... auta ;) good luck.

Δημοσ.
Μπορεί να είναι και έτσι... Μπορεί όμως να έχει γίνει χωνί από θέματα σφαλείας... και να έχει μόνο το όνομα, όχι και τη χάρη!

Pusher, απο την κοινή πείρα όλων μας, σε πείθει η σειρά αναβαθμίσεων ασφακείας της Microsoft στα Service Packs της; Ούτως ή άλλως, τα windows, είναι χωνί, ακόμα και γνήσια, με όλα τα τελευταία updates. Είναι και ο βασικός λόγος που έχουμε όλοι απο ένα antivirus, ένα firewall, ένα antispyware, μία σειρά απο Trojan, Worm, Rootkit removers, Pop-Up Blockers και όλα τα συναφή.

Στο post μου που παραθέτω παραπάνω κάνω σύγκριση μεταξύ πειρατικών και πειραγμένων Windows και αυθεντικών. Δε σχολιάζω το επίπεδο ασφαλείας των Windows. Δε θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω την ασφάλεια Windows και Linux. Εξάλλου από τα Linux δεν έχω προσωπική εμπειρία. Το σίγουρο είναι ότι τα Windows που διαθέτουν όλες τις ενημερώσεις είναι περισσότερο θωρακισμένα από αυτά που διαθέτουν λιγότερες ενημερώσεις. Ακόμη σίγουρο είναι ότι ενημερώσεις ασφαλείας εκδίδονται και από τα Linux καθώς και ότι αντίστοιχα προγράμματα ασφαλείας υπάρχουν και για το λειτουργικό σύσυτημα Linux. Μάλιστα και μεγάλες εταιρίες όπως η Kaspersky Lab και η F-secure εκδίδουν λογισμικό προστασίας για τα Linux. Μπορείς να δεις μια λίστα αντιβιωτικών για Linux & Unix (η οποία περιλαμβάνει και τα Kaspersky & F-secure)

εδώ!

Δημοσ.

Να προσθέσω σε όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω ότι ένα σκανάρισμα της εφαρμογής που έχουμε κατεβάσει με το αντιβιωτικό μας δε βλάπτει καθόλου!

Δημοσ.

Στο post μου που παραθέτω παραπάνω κάνω σύγκριση μεταξύ πειρατικών και πειραγμένων Windows και αυθεντικών. Δε σχολιάζω το επίπεδο ασφαλείας των Windows. Δε θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω την ασφάλεια Windows και Linux. Εξάλλου από τα Linux δεν έχω προσωπική εμπειρία. Το σίγουρο είναι ότι τα Windows που διαθέτουν όλες τις ενημερώσεις είναι περισσότερο θωρακισμένα από αυτά που διαθέτουν λιγότερες ενημερώσεις. Ακόμη σίγουρο είναι ότι ενημερώσεις ασφαλείας εκδίδονται και από τα Linux καθώς και ότι αντίστοιχα προγράμματα ασφαλείας υπάρχουν και για το λειτουργικό σύσυτημα Linux. Μάλιστα και μεγάλες εταιρίες όπως η Kaspersky Lab και η F-secure εκδίδουν λογισμικό προστασίας για τα Linux. Μπορείς να δεις μια λίστα αντιβιωτικών για Linux & Unix (η οποία περιλαμβάνει και τα Kaspersky & F-secure)

εδώ!

Pusher, πλακίτσα μέσα στη μαύρη νύχτα έκανα, δεν ήθελα να στην πω! Ίσως δεν ήταν τόσο εύστοχη. Σίγουρα τα windows με τα updates είναι πιο θωρακισμένα απο αυτά χωρίς. Όσο για το Linux, θέλει λίγο το χρόνο του, για να το μάθεις αρκετά. Μόνο λίγη επιδερμική τριβή έχω, αλλά έχει καλύτερη παραμετροποίηση σε κρίσιμα θέματα.

Δημοσ.
Pusher, πλακίτσα μέσα στη μαύρη νύχτα έκανα, δεν ήθελα να στην πω! Ίσως δεν ήταν τόσο εύστοχη. Σίγουρα τα windows με τα updates είναι πιο θωρακισμένα απο αυτά χωρίς. Όσο για το Linux, θέλει λίγο το χρόνο του, για να το μάθεις αρκετά. Μόνο λίγη επιδερμική τριβή έχω, αλλά έχει καλύτερη παραμετροποίηση σε κρίσιμα θέματα.

Μη στεναχωριέσαι φίλε μου. Δε θεώρησα ότι ήθελες να μου την πεις ή οτιδήποτε σχετικό. Απλά διευκρίνησα ότι ο σχολιασμός σου ήταν άσχετος με αυτά που ανέφερα στο post που απαντούσες. Αλλά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...