Προς το περιεχόμενο

Windows vista permiun home Gr ==Δωρεαν με conne-x

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον οποιος δεν εχει dsl και θελει conne-x 1024 με δεσμευση για 6 μηνες με 24 ευρω τον μηνα μαζι με το παγιο της γραμμης παει και παιρνει το πακετο απο Γεμανο με 47 ευρω (προπληρωμενοι οι δυο πρωτοι μηνες) μαζι με modem usb sagem δωρεαν και δωρεαν ενεργοποιηση γραμμης .Και παιρνει και τα vista home permium ελληνικα ΔΩΡΕΑΝ .Η κανονικη εκδοση και οχι η dsp.

Πηγα και τα πηρα για ενα φιλο που θελει dsl κι εγω θα κρατησω τα vista που εχουν 250 ευρω.Καλα δεν ειναι ????

Μου εκανε εντυπωση οτι με ρωτησαν μονο τον τηλεφωνικο αριθμο που θα ενεργοποιηθει η dsl και τιποτα αλλο !!!! Αν εγω πονηρα σκεπτομενος τους εδινα ψευτικο αριθμο (δεν το εκανα ομως) τι θα γινοταν ???? Παντως εγω τα vista τα πηρα .:-D :-D :-D :-D

Μου ειπαν οτι αν υπαρχει ηδη dsl γραμμη πρεπει να διακοπει και να ξαναενεργοποιηθει αλλα εγω αμφιβαλω αν ειναι απαραιτητο αν η γραμμη η υπαρχουσα ειναι απο ΟΤΕ. Εγω ειχα γραμμη δικια μου πληρωμενει απο ΟΤΕ και isp forthnet και πηγα στο conne-x χωρις διακοπη πριν 3 μηνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ !!!!!!

Δημοσ.

Δηλαδη ειναι η retail και οχι η upgrade ?

Δεν γινεται να παρεις το conn-x αλλα να να μην βαλεις το dsl ? να τους πεις δηλαδη οτι θα παρω εγω στον οτε και θα το ενεργοποιησω ?

Δημοσ.
Δηλαδη ειναι η retail και οχι η upgrade ?

Δεν γινεται να παρεις το conn-x αλλα να να μην βαλεις το dsl ? να τους πεις δηλαδη οτι θα παρω εγω στον οτε και θα το ενεργοποιησω ?

Απο οτι γραφει ειναι για upgrate απο win 2000 και xp και για καθαρη εγκατασταση απο οτιδηποτε αλλο.

Για το αλλο που ρωτας κι εγω το σκεφτηκα αλλα .....τι να σου πω απο εδω ????

Δημοσ.

alithia...esto oti perno to conex...afou den edoses kai tpt stixia....kai go den to energopio...ksero go to petaw :P mou menei to modem kai ta vista me 47eura?

to kalo einai oti den tha xriastei na to kano giati thelei mia fili dsl kai tha tsimpiso ta vista...alla kali fasi :P

Δημοσ.
Πηγα και τα πηρα για ενα φιλο που θελει dsl κι εγω θα κρατησω τα vista που εχουν 250 ευρω.Καλα δεν ειναι ????

110e δεν έχουνε?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=58&product=926671

alithia...esto oti perno to conex...afou den edoses kai tpt stixia....kai go den to energopio...ksero go to petaw :P mou menei to modem kai ta vista me 47eura?

Εχω την εντύπωση ότι υπογράφεις 1ετος συμβόλαιο για να πάρεις το πακέτο.

Που σημαίνει μετά πληρώνεις 1 χρόνο πάγιο?

Αλλιώς θα πέρνανε όλοι VISTA με 47?

Δημοσ.
110e δεν έχουνε?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=58&product=926671

Εχω την εντύπωση ότι υπογράφεις 1ετος συμβόλαιο για να πάρεις το πακέτο.

Που σημαίνει μετά πληρώνεις 1 χρόνο πάγιο?

Αλλιώς θα πέρνανε όλοι VISTA με 47?

110 ευρω ειναι η dsp (που δεν εχει και διαφορα βεβαια).Η δεσμευση ειναι για 6 μηνες.

Δημοσ.

gianni kai gia anavathmisi pou einai eixe parei to mati mou ena arthro pou mporouses na kaneis egatastasi kanonika xoris na exeis apo kato xp i 2000. me dipli egatastasi an thimamai kala. an to vro tha doso to link

Δημοσ.
gianni kai gia anavathmisi pou einai eixe parei to mati mou ena arthro pou mporouses na kaneis egatastasi kanonika xoris na exeis apo kato xp i 2000. me dipli egatastasi an thimamai kala. an to vro tha doso to link

Τωρα που το λες....κατι μου θυμιζει αλλα δεν μπορω να θυμηθω κι εγω.Αν το βρεις ευπροσδεκτο.Ευχαριστω.:-D :-D

Δημοσ.
Τωρα που το λες....κατι μου θυμιζει αλλα δεν μπορω να θυμηθω κι εγω.Αν το βρεις ευπροσδεκτο.Ευχαριστω.:-D :-D

http://www.theregister.co.uk/2007/02/12/cheap_vista_for_everyone/

βρηκα το αρθρο αλλα το εχει κατεβασει ο τυπος.

αν θυμαμαι καλα κανει κανει εγκατασταση χωρις να δωσει serial number και μετα τα ξαναπερναει απο πανω

Δημοσ.

Σε ευχαριστω αλλα μαλλον θα δωσω πισω το πακετο στον Γερμανο γιατι δεν αξιζει για 100 ευρω που θα εχει μια dsp ελληνικη εκδοση να κανω καθε φορα που θα χρειασθει την ιδια ιστορια..

Δημοσ.

Kaneis to klasiko kolpaki pou exoun problem ta windows update! Dld bazeis otan sou leei pou exoun ginei setup ta win tote bazeis to cd tou setup ton xp kai tou les na dei ekei...e meta proxoraei :P

Auto to kanw apo ta windows 95->98->Me kai NT->2000->XP

Twra sta vista den to ekana test akomh alla fantazomai den tha diaferei.

Δημοσ.
Kaneis to klasiko kolpaki pou exoun problem ta windows update! Dld bazeis otan sou leei pou exoun ginei setup ta win tote bazeis to cd tou setup ton xp kai tou les na dei ekei...e meta proxoraei :P

Μα δεν με ρωταει κατι τετοιο ...:( :(

Δημοσ.

Οταν δοκιμαζω να βαλω το prodact key στα υπαρχοντα και να το αλλαξω μου λεει οτι το key αυτο ειναι μονο για αναβαθμηση.

Μετα δοκιμασα και μπουταρα με το δισκακι και οταν εβαλα το key μου ειπε οτι αυτο ειναι για εγκατασταση μεσα απο λειτουργικο .Αρα ...Μαλλον θελει εγκατασταση μεσα απο xp να τα κανει (?) vista.Τι αλλο να θελει ???:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...