Apostolishatz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Λοιπόν έχω δύο δίσκους IDE σ' ένα δευτερεύων σύστημα και θέλω να κάνω crash-test στα Vista Πρώτα απ' όλα παίζει πρόβλημα επειδή οι δισκοι είναι IDE και όχι SATA?? (Ultimate Greek θα βάλω) Ο ένας είναι 120άρης με XP Pro SP2 και ο άλλος(slave) 40άρης άδειος και προορίζεται για τα Vista. Μετά την εγκατάσταση πως πρέπει να βάλω τα jumper έτσι ώστε οταν ανοίγω το Pc να μπορώ να διαλέξω από ποιον δίσκο(και κατά συνέπεια από ποιο λειτουργικό) θα γίνει το boot??
kostelo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Νομιζω θα εντοπισουν τα βιστα αυτοματα οτι εχεις και τα XP σε αλλο δισκο και εγκαθιστουν δικο τους bootloader που σου δινει τη δυνατοτητα να επιλεγεις καθε φορα που θα μπεις. Το χα κανει με τα Xp στον πρωτο sata που εχω και εκανα τον δευτερο φορματ και εβαλα τα βιστα και παλι δε χρειαζοταν να αλλαζω το boot μεσα απο το bios καθε φορα.
Apostolishatz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 thanks να 'σαι καλά.... ελπίζω να μην παίξει πρόβλημα επειδή οι δίσκοι μου δεν είναι SATA!
andreapaog328 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 δεν θα υπαρχει προβλημα το εχω κάνει και εγώ!!!
Apostolishatz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ παίδες... αύριο θα δοκιμάσω και θα ποστάρω εντυπώσεις....
paparoupas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Λετε να υπαρξει προβλημα αν εγκαταστησω ΧΡ πανω απο τα Vista? Εχω ενα λαπτοπ με εγκατεστημενα τα Vista και δε θελω να κανω φορματ...
random Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Λετε να υπαρξει προβλημα αν εγκαταστησω ΧΡ πανω απο τα Vista? Αν εχεις 1 partition δεν γίνεται χωρις να το πειράξεις. Μείωση μεγεθους, δημιουργία νεου 2ου, partition magic, κλπ. αν εχεις 2ο partition υπάρχουν 2 περιπτώσεις: 1. να αποτυχει η εγκατασταση xp. λιγο δύσκολο, αλλα οχι απιθανο. το μελλον αβέβαιο. Ο Ερμής ευνοεί τα καρκινάκια αυτο το μήνα 2. να πετύχει, η XP-ίαση, και μετά να μη μπορεις να μπεις στα vista. φυσιολογικότατο αφου θα γινει overwrite o bootloader vista απο των xp. Πρεπει μετα να κανεις repair του boot sector με το dvd των Vista. αν δεν το εχεις, σταμάτα τώρα, μην κανεις τίποτα.
Apostolishatz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Λοιπόν να επανέλθω.... Εγκατέστησα τα vista,no problem ΕΚΤΟΣ από ένα:Παρόλο που έχω 1,5 gb RAM κλπ κλπ μου έχει απενεργοποιημένο το Aero(Ελληνικά Ultimate έχω) Τι λέτε να παίζει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.