Προς το περιεχόμενο

Nero 7 Premium και χαμηλες ταχυτητες

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρησιμοποιω το Nero 7.5.1 Premium για να κανω αντιγραφες dvd.Εχω ομως το εξης προβλημα.Το ενα recorder μου Nec 3520A δεν μπορει να γραψει dvd με ταχυτητα πανω απο 2.4x ενω μεχρι προτεινως στο Nero 6 εγραφα μεχρι 16x.

Το αλλο DVDRW μου Nec 7173 γραφει στο Nero 7 σε 16x, αλλα οχι παντα.Δλδ μερικες φορες ουτε εκει με αφηνει σε πανω απο 2.4x.Γιατι γινεται αυτο?Λετε να χαλασε το 3520?Μαλλον κατι με το Nero παιζει.Ευχαριστω.

Δημοσ.

File giati pedevese me to elleino kata polloys(kai egw mesa) nero 7??? Einai GEMATO provlimata kai bugs san programma. Gyrna pisw sto kalo kai axiopisto nero 6 na deis tin ygeia soy.

Δημοσ.

Ενταξει τωρα το χρησιμοποιησα, κυριως για να δω τι παιζει.Δλδ κατα τη γνωμη σου φταιει το Nero?Ισως βαλω και το 6 για να κανω συγκρισεις.

Δημοσ.

ekanes defrag ton disko? exeis arketo eley8ero xoro ston disko sou? kapoy to nero exei ena test (as to poyme test) kai metraei thn taxythta toy diskoy.

dokimases ne alo prog?p.x. imgburn h nero cd/dvd speed?

Δημοσ.

Pola problimata exei to 7(idika h protes ekdosis), to poio gnosto (elpizo na to exoyn dior8osi) htan ayto me ta audio cd :) milame fobero, panta ekane ena skip 1-2 sec, korifi, bebaia aytos htan o logos poy ebala to burrrn.

Pantos an den exeis problima me to 6 (poy einai yperbolika sta8ero) mhne me to 6 :).

Δημοσ.

Οι τελευταίες εκδόσεις του Νερό 7 δεν έχουν τα προβλήματα

που είχαν οι πρώτες εκδόσεις.

S2Κατανα μάλλον τα DVDs που έχεις φταίνε ... Για αυτό στο

νέο σου DVDrw μια έγραφε σε x16 και μια σε x2.4 ...

Δημοσ.

δεν θελω να σε απαγοητευσω αλλα εγω μετα το 7 πηγα για format

και απο τοτε δεν θλεω ουτε να το βλεπω. Μια γενικη συμβουλη. Μην βαζετε ποτε προγραμματα αναβαθμισμενα αν δεν ειναι απαραιτητα για την δουλεια σας

και οχι μονο γιατι βγηκε κατι νεο. Μετα από πολλα χρονια αυτό καταλαβα και εφαρμοζω πλέον

Δημοσ.

S2Κατανα μάλλον τα DVDs που έχεις φταίνε ... Για αυτό στο

νέο σου DVDrw μια έγραφε σε x16 και μια σε x2.4 ...

Εννοεις τα αδεια dvds μου?Ειναι τα ιδια 16αρια TDK DVD-R που χρησιμοποιω και στο Nero 6 και εκει γραφουν σε 16x και τα 2 dvdrw μου.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως θα πω κ εγω μιας κ οι πρωτες εκδοσεις του 7 πραγματικα ηταν ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....

Τωρα εχω την 7.5.9.0 κ δεν εχω κανενα προβλημα....κ αρκετοι φιλοι ακριβως το ιδιο πραγμα λενε...με την ιδια εκδοση ΟΛΑ καλα....

Σιγουρα η Ahead εχει γνωση της πατατας που εβγαλε κ γι αυτο κανει το παν να διορθωσει την κατασταση μιας εφαρμογης που πραγματικα θα αφησει εποχη στον χωρο των εγγραφων....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...